Akkor ne hozz fel példának ha nem vagy benne biztos, vagy az a minimum hogy hozzáteszed hogy nem biztos hogy így van. A forrásokról meg annyit hogy én ismerem, a fórumon tartom meg anonímnak.
Te annyi hulyeseget hajtogatsz hogy nehez ra figyelni.
De az tuti hogy anonim forrast emlegetsz.
Ami vagy van vagy nincs,de inkabb csak bulkshit.Jo nagy adag.
Szoval loszar mama.
Mond melyik korhaz melyik orvosa allitja,add elo. 😆
Idevágóbb téma.....a benzinár befagyasztására több kut ugy reagált hogy bezár......akkor nálunk.meg emiatt lesz üzemanyag hiány? Másrészt egy csomó minden más is drága.........
Ennek most pont nem sok értelmét látom.....
A baj az ezzel hogy mélyen elhallgatják hogy mennyi ember hal meg az oltás következtében, holott joga lenne az embereknek ezzel is tisztában lenni. Bár mit is várunk ha így játszanak a számokkal....
Minden akalommal az osszes tudos,orvos aki nevet adja hozza azt mondja az oltas ved a sulyos szovodmenyektol,nem kerulsz lelegeztetore.
Az ilyen poortas altal nyomott "sok EÜ dolgozo mondja hogy csak oltott hal meg" bullshit mindig csakis nev nelkul megy.
Ez is konnyu mama. 😆
A számítás nagyon egyszerű, ha akár egy ember meghalt miatta, akkor az azt jelenti hogy meg lehet halni miatta, tehát 50% hogy te meghalsz miatta vagy sem. Vagy igen vagy nem.
Lényegében nem mindegy ?
Miért kötelezik, ha ér valamit ha nem. Ne adjanak be semmit, fájdalomcsillapítót is csak akkor veszek be ha már kegyetlenül kínoz a fájdalom. Egy oltást amire nincs szükségem mert nélküle is jól vagyok, ne akarják ràm erőltetni.
Én hivatalosat. És pont azon a napon (már nem emlékezem, de egy hét? kettő?), ahol javasolták.
1994, mert akkor született a lányom. Annyi bizbasz volt bennem.
Most mondtad hogy van antitested. Valami.összehasonlitásban szintén elökelöhelyre hozták. Mellékhatásokrol nem jelent meg eddig irás. Ehhez baszott nagy logika kell.
A kinai meg ironikus volt.
Ti oltakozzatok félévente és minden hullámnál.ugyanaz azeredmény lesz én.meg próbálom ezt az eredménytelenséget elkerülni.
Én sem hiszem, hogy senki, de azt sem fogadom el, hogy sokkal többen. mert mennyi a sokkal többen?
Egy? Az mondjuk a nullához képest jelentős változás. 100? Az hanyad része is a 10 millió (vagy több) oltásnak?
De az tuti hogy anonim forrast emlegetsz.
Ami vagy van vagy nincs,de inkabb csak bulkshit.Jo nagy adag.
Szoval loszar mama.
Mond melyik korhaz melyik orvosa allitja,add elo. 😆
Ennek most pont nem sok értelmét látom.....
Ne hozzuk már párhzamba egy maláriával vagy agyhártyagyulladással. Mert ez kis odafigyeléssel könnyen náthává gyengíthető.
Az ilyen poortas altal nyomott "sok EÜ dolgozo mondja hogy csak oltott hal meg" bullshit mindig csakis nev nelkul megy.
Ez is konnyu mama. 😆
A lehetőség viszont ebben a pillanatban is előtted áll...
Miért kötelezik, ha ér valamit ha nem. Ne adjanak be semmit, fájdalomcsillapítót is csak akkor veszek be ha már kegyetlenül kínoz a fájdalom. Egy oltást amire nincs szükségem mert nélküle is jól vagyok, ne akarják ràm erőltetni.
1994, mert akkor született a lányom. Annyi bizbasz volt bennem.
A kinai meg ironikus volt.
Ti oltakozzatok félévente és minden hullámnál.ugyanaz azeredmény lesz én.meg próbálom ezt az eredménytelenséget elkerülni.
Egy? Az mondjuk a nullához képest jelentős változás. 100? Az hanyad része is a 10 millió (vagy több) oltásnak?