Mert úgy olvasom, hogy az oltottak ha meg is halnak páran, de jellemzően átvészelik, míg a természetes immunitás megszerzése során azért többen halnak bele.
Miért a 100% lenne a legjobb ?
Tényként lehet kezelni hogy az oltás messze nem olyan védőburok mint aminek gondolták, sőt, rendszeresen frissíteni kellene.
Tehát mi lenne a legjobb?! Ha mindenki átesne a betegségen, vagy így vagy úgy. Van akinek az oltás segítene a túlélésben de van akinek nincs rá szüksége.
jah...meg már nyolc millió oltott a cél.....nincs is annyi oltható ember itthon. Hacsak csecsemő kortól nem kezdik. Bár már szerencsétlen ötéveseket veszik górcső alá....
Amugy sokaknál nem jár több tünettel.....akó ottvagyunkmá?
Még mindig csak a pénz a lényeg. Az oltásból beszedett pénz…. Vicc
Pedig sorra jönnek szembe velem az emberek akik sokkal az oltás után alig jöttek ki a kórházból.
Fél évente új oltás mert elillan a szervezetből ?! Akkor mi értelme ennek ?! Ha ennyire rá akarnak menni, nem az lenne a logikus, hogy az “védett” aki az elmúlt fél évben kapott oltást ?!
Mindenképp vicc ez az egész. A vérvétel sem korrekt, mert ugye miért lenne ellenanyagod ha nem találkozol a vírussal, akkor is ha már voltál beteg. Nem lesz jelen a véredben évekig magasan… napokban kell kapjam az emailt a vérvételről, kíváncsi vagyok, szerintem szinte nulla lesz, pedig voltam beteg 🤷🏼♂️
Nem lenne már egyszerűbb egy tollvonással eltörölni ezt a sok értelmetlen intézkedést ?!
Én nem szabályozható (fix hozamú) légbeeresztőket szereltem fel 15-20 éve, amikor elkezdtem az ablakokat hőszigre cserélgetni 3 ablakunkra - így nagyon ritkán penészedünk, pedig szigeteletlen vályog a fal. Muszáj volt ilyet tenni, mert nyílt égésterű (a lakás levegőjéből táplálkozó) kazánunk van. De ennek is van előnye, mert óránként 20 m3 levegőt használ el a kazán max teljesítménynél, tehát folyamatosan "szellőztet".
Penészedés fűtési időszakban sosincs (most is 55 % a páratartalom), hanem csak akkor, amikor már zárva vannak az ablakok, de még nem (vagy alig) kell fűteni. Tehát az átmeneti időszakokban.
A fix hozamú légbeeresztő meg harmada árban van, mint a márkás automata.
oda is járok(meghajlós) A citadella alatt van egy fasza csúszdapark. A gyerek szereti. Én meg addig körbemászom a gellértet. Szerintem nem tudnád tartani velem a lépést(fetrengős)
Hát azt ne hagyd ki, hogy nekem mondjuk lehetőségem lenne az ejrópai minimálbérhez köthető bérszínvonalon dolgozó szolgáltatásokat, de a nyuggerek szerintem már nem.
A mutter is nyavalygott, erre kiszámoltam neki, hogy ha maszek alapon hívna ki csak egy kapcsolót kicserélni, az minimum két kiszállás, egy óra munkadíj plusz fa, illetve maga a kapcsoló árába, azaz összesen legalább 10-12 ezerbe kerülne. Az emeletes házában lévő lakását meg alapozva csak olyan 700-800 ezerért meg is csinálnám, és a nyugati minimálbér esetén ezt meg megszorozhatja mondjuk kettővel.
Tényként lehet kezelni hogy az oltás messze nem olyan védőburok mint aminek gondolták, sőt, rendszeresen frissíteni kellene.
Tehát mi lenne a legjobb?! Ha mindenki átesne a betegségen, vagy így vagy úgy. Van akinek az oltás segítene a túlélésben de van akinek nincs rá szüksége.
vagy több.....
Amugy sokaknál nem jár több tünettel.....akó ottvagyunkmá?
Pedig sorra jönnek szembe velem az emberek akik sokkal az oltás után alig jöttek ki a kórházból.
Fél évente új oltás mert elillan a szervezetből ?! Akkor mi értelme ennek ?! Ha ennyire rá akarnak menni, nem az lenne a logikus, hogy az “védett” aki az elmúlt fél évben kapott oltást ?!
Mindenképp vicc ez az egész. A vérvétel sem korrekt, mert ugye miért lenne ellenanyagod ha nem találkozol a vírussal, akkor is ha már voltál beteg. Nem lesz jelen a véredben évekig magasan… napokban kell kapjam az emailt a vérvételről, kíváncsi vagyok, szerintem szinte nulla lesz, pedig voltam beteg 🤷🏼♂️
Nem lenne már egyszerűbb egy tollvonással eltörölni ezt a sok értelmetlen intézkedést ?!
Penészedés fűtési időszakban sosincs (most is 55 % a páratartalom), hanem csak akkor, amikor már zárva vannak az ablakok, de még nem (vagy alig) kell fűteni. Tehát az átmeneti időszakokban.
A fix hozamú légbeeresztő meg harmada árban van, mint a márkás automata.
https://netkazan.hu/termek/520...
Hát a faszomat...
https://index.hu/kulfold/2021/...
A mutter is nyavalygott, erre kiszámoltam neki, hogy ha maszek alapon hívna ki csak egy kapcsolót kicserélni, az minimum két kiszállás, egy óra munkadíj plusz fa, illetve maga a kapcsoló árába, azaz összesen legalább 10-12 ezerbe kerülne. Az emeletes házában lévő lakását meg alapozva csak olyan 700-800 ezerért meg is csinálnám, és a nyugati minimálbér esetén ezt meg megszorozhatja mondjuk kettővel.