Csakhogy az a vulkán ott volt már akkor, mikor még szamárháton jártunk SUV helyett, és ott lesz újabb 1000 év múlva is. Nem az okozza a problémát - hanem a jólét és a pazarlás.
Ebben az is benne van amit mondok a mi közlekedésünk által kibocsájtott cuccok kártételéről illetve annak jelentőségéről, tényleg épp most néztem a híradóban milyen gyönyörű éjjeli fényjátékot produkált a la palma vulkám ami 3 hete folyamatos kitörésben van, igaz nyilván a többi épp jelenleg is kitörő pár vulkánnal együtt tiszta oxigént és más éltető gázokat tolnak ki.
Ja: a "környezetbarát" villanyautózás egyelőre a gazdagok játékszere, nekik viszont egyszerűen ciki egy kisautóba ülni. Kell a 2 tonnás SUV a nagyvárosokba is.
pont ugyan annyiért adják mint 15 éve(kezeit széttáró) Felénk 5-600 ft körül van az élősúlya. nem tudom ez hogy a viharba jön ki a mai takarmányozási árakon(gondolkodós)
40ért én is szétszedném.......
mi nem vágunk sok éve, egy csomó alkatrészt nem eszünk meg úgy meg nem sok értelme van
pedig egész olcsó most az élő disznó
Annak ellenére, hogy a végén 800000 aktív párttag volt és ehhez jött még bevallottan közel 400000 besúgó/jelentő akik nem voltak párttagok mert hát egy párttagnak ki a bré mondott el bármit is? Na meg az 51000 önkéntes munkásőr még 89-ben is. Nekem volt náci, komcsi és 56-os is, a náci-komcsi ugyanaz volt, mikor mire volt szükség, az 56-ost utálta mindenki.
Felénk most 40000-ért és kostolóért vágnak igaz a tulajnak hozzá sem kell nyúlni az edényekhez sem, mindent hoz magával házhoz vagy a desznyót kell hozzá vinni, ja és a fűszerek belek is benne vannak.
neki hús kellett csak
aki utána vágta annak egy kis hús meg kis pénz, a legutolsónak csak pénz kellett
az tanult böllér volt kb fele idő alatt lett mindennel is készen mint az első bekecses öreg
mondjuk a bekecses már ilyen 70 körüli volt
amennyire emlékszem nem
mindig kucsmában és bekecsben járt erre emeg jó emlékszem
zsámboki pali bácsi volt a neve, még ezt sem felejtettem el, egy sarki házban lakott
akkora szatyor húst vitt el mindig hogy ferdén állt a bicikli alatta
Arra jó hogy a többi fanyalgó örömködhessen egyet hogy milyen igaza van, azt ennyi.
https://totalcar.hu/magazin/ve...
mi nem vágunk sok éve, egy csomó alkatrészt nem eszünk meg úgy meg nem sok értelme van
pedig egész olcsó most az élő disznó
aki utána vágta annak egy kis hús meg kis pénz, a legutolsónak csak pénz kellett
az tanult böllér volt kb fele idő alatt lett mindennel is készen mint az első bekecses öreg
mondjuk a bekecses már ilyen 70 körüli volt
mindig kucsmában és bekecsben járt erre emeg jó emlékszem
zsámboki pali bácsi volt a neve, még ezt sem felejtettem el, egy sarki házban lakott
akkora szatyor húst vitt el mindig hogy ferdén állt a bicikli alatta