Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://www.supergamer.hu/xiao...

Ezzel kivaltom az oreg laptopt es mediafogyasztasra is jo,nem tevezek azota hogy van egy ennel sokkal rosszabb huawei T8.
Az mi az?
Pfff....
A kulombseg az hogy itthon kifizeted az afa-s arat,majd visszaigenyled,ha eladtad befizeted,ha nem bebuktad es leirod koltsegnek,de akkoris kifizeted,ha kintrol veszed siman nettoban megkapod,es ha eladtad befizeted,de sose kerul eladasra.
Oszt annyi.
Nálam meg észreveszi, hogy valami új van birtokon belül.
Cserébe én sem vonom kérdőre, ha nála látok valami számára szükségeset. Fasza is lenne, ha elém tenné a körömlakkokat, hogy melyikkel kenje össze a körmeit a moziba menés előtt:
Nem értelek: ilyesmit nem tudnál simán megvenni a "cégre" itthonról, leköltségelve, adót visszaigényelve?
Pad 5. 🤔
Hmmm,épp tennap adtam le rendelést a pa 5-re,elvileg decemberben már lesz készleten.
Csábított a szlovák áfamentesség. 😂
Meg persze hogy 50-essel olcsóbb mintha itthon venném. 😂
Én a fotós cuccok megrendelése UTÁN, de még a futár megérkezése ELŐTT szoktam szólni a zasszonynak, hogy épp most mire baxtam el a pénzünket. 😆
Az egészet - elejétől végéig érdemes megnézni, de természetesen a virológiai rész miatt kerestem meg.
Ja, ha más venne nekem motort, akkor én is megbeszélném vele esetleg.
Kíváncsi lennék azért, egyeseknél hol a szint, ahol még megbeszélik, meg ahol már azért mégsem. Robogó kihajtás köztes fogaskerék az Koyo vagy SKF?
Nyugtass meg hogy nem a politikai részét ajánlgatod 😁
Nagyon jó, tényleges érdemes volt megnézni, de ezzel a portást meg a Pipit nem fogod meggyőzni, ők xarnak mindenre.

Más: nézd meg viszont ezt is: http://youtu.be/OjlBm__CUhg;ab_channel=Hetek
a tartalmárol semmit sem mondtam, ahhoz nem kívánok se hozzátenni se elvenni
szóval nem beszélhetsz mellébeszélésről
csak a tényeket a videóról mint pénzszerzési dologról
ha megnézed már a mai nap mennyi pénz beesett neki, és ehhez még a youtube is fog adni
ha a szomszéd néni székrekedéses kacsájáról csinált volna nem lennne ekkora nézettség
Megyünk is kollégámmal, basszusgitáros a srác .
Jól csinálod eddig....a mellébeszélést 😂
Azok is buzik akik a vasútnál dolgoztak? 😆
Ráadásul helyedbe megy, kihagyhatatlan
lehet hogy a bal oldala lett csak buzizva, nálam már kicsit csúszik a szíj
de az biztos hogy nem a barátod
amúgy ez a video neki 2 hónap alatt hoz minimum 200 ezeret a konyhára, persze hogy csinálja
de csinálja a kamu feszültséget hogy ő már nem akart mégegy vírusos videót csinálni
Remélem... 💯 👌
Egyrészt hogy F2-t idézzem "idézd mikor mondtam ilyet" másrészt nem tetszik amit mond és már terelsz is.
Amúgy meg az a HobbyNáci vasutasunk volt aki szidta, nem én.
Bár balos a csóka, de többnyire intelligensen érvel. Legfeljebb azért buzizom mert tényleg belvárosi libsi buzi 😆
Viszont legalább nem mondhatod hogy a kormány propagandát tolja.

Komolyan nem tudom mikor buztiztam le. Volt egy villanyautós utazása, ami kifejezetten tetszett, csak a töltést bénázta el. Volt egy vasutas utazása amin jót röhögtünk hogy milyen kretének a vasutasok...igaz az is buzi aki valaha dolgozott a vasútnál 😂....meg volt ez. Politizálni meg jellemzően nem szokott, legtöbb esetben még el is tudom fogadni a libsi véleményét.
Nála ez nem mérvadó............
Biztos jó buli lesz......
nem túl rég még buziztad ezt az embert(is)