Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az..... meg is érdemli
Akkor meg maradj csendbe :) régen.is kuss volt az öregnek 😄
Tudom, hogy mar tulhaladott a tema, de az angol Aldi/Lidl dolgozók oraberben vannak, ami majdnem 10 font. London kornyeken 10-11 kozott. En kerestem 12.5-ot bruttoban uzletvezetokent (nem ilyen lancnal, csak viszonyitaskeppen).
A kamionosok miatt megy kint a hoborges, hogy senki nem akar fuvarosnak allni, akkor se, ha jogsi van. Na, kozuluk ismertem tobbet, aki konkretan ezekhez az aruhazlancokhoz ment polcozni vagy penztarba, mert jobban fizetnek. Toluk tudom, visszajaro vevoim voltak.

Nem tudom, itthon mennyi az annyi, csak hogy ha mar szembe kell allitani a hazai Lidlis/Aldis fizut, legyen egy hiteles adatotok hozza :D
Akkor meg fogadd el, hogy most az van, amit TÖBBSÉG akart.
Nem bonyolult dolog ez.
A fiatalok akikben még volt kalandvágy, azok másutt is keresték / találták mag. Vén fejjel már nem szeretnék kujtorogni.
A másik rendszert máshol kell keresni.
nem tudom mennyire látszik
a közepe kb 2-3 centivel beljebb van mint az alja-teteje
De ezek szerint volt célközönség, akiknek a 300 is sok volt, mert inkább a cicának vettek belőle döghúst, vagy éppen cigire kellett.
Jajj Bogyó, hát ahhoz még alsó tagozat sem kell, hogy lássa az ember, buta vagy 🤷🏼‍♂️
Azt várom mikor vallod be vénségedre hogy buzi is vagy 🤷🏼‍♂️
Ajto nemigen,oldal lehet.
A jyskes szarabb.
A hatfalat 8 muanyag beakaszto tartja,nem egyet lattam,megpakolva,kitornek,es onnan nyeklik az egesz,a toloajto forgo full muanyag,kitorik,megeszi a muanyag sint is.
Érettségid meg van, vagy az már túl magas szint lenne számodra?
divian ajtó fél év alatt elgörbült a saját súlyától 😂
ettől szarabb a jysk se lehet
Mondom: nem fikázom a boltodat. Amit régebben néha feltettél képeket, árakat, azzal semmi baj nem volt. Te ki is viszed a cuccost, nem az ügyfélnek kell ráérő tehertaxit vadásznia.

Viszont hidd el, hogy a két itteni bútorbolt nagyon nem jó. Nekem a lapraszerelt pont azért tetszett, mert a 160 centi széles, tükrös elejű gardróbszekrényt is simán hazahoztam Szekszárdról (több más apró kacattal egy fuvarban) - az összeszereléshez meg vannak itthon eszközök, és nincs is ellenemre ez a fajta meló. Minden méretpontos, a hozzá adott rajz is jó.
Az fix hogy mi nem vagyunk egy szinten. Én racionálisan látom a világot te pedig a négy fal közül egy monitoron keresztül próbálod nézni a világot, a libsi, homokos portálokat olvasgatva.
Tehát igen, a béka segge alatt vagy.
Hat,ertelmesen nem tudsz semmit eloadni,ezert ugatsz,de felesleges. 😆
A minap ocsem kerdi mennyi a legolcsobb 120as gardrobom.
Mondom 68e,aszongy ugyfel bevasarolt 130e ert a butoregynel az ipse.
Nem is nez korul csak neten.
Hiba.
A masik hogy 110 korul van a divian 120 as,de az nem lapraszeret,es egy idomitott majom fel ora alatt keszre szereli,mert ket kesz fel szekrenybol all,osszeilleszti,kibalanszolja vizszintbe a labakkal,also-felso sin,polctartok,ajtokra a gorgo,beilleszti es kesz.
A lapszerelten meg meg az ajto is osszerakos.
Nem célom a Zolit meggyőzni - de leugatni, azt igen! 😆
Kapsz egyet bónuszba is mint kitartó rendszerellenség....
Bár agitpropból elég gyenge vagy 😄
A vezér néha beszél hülyeségeket.......bár mint mondta a magyarember gyomra nem veszi be ha valami kötelező - tehát mégse hülye. Szemben a te fogalmatlan jelöltjeiddel 😄
Az már három vaze! 😲
Menj oltakozni, hallgass a Vezérre! 😘
Kettot,egy foci,egy atletikai,a tetejere meg uszo. 😆
Nem a te boltodat fikázom, hanem az itteni kettőt. Nincs náluk választék, ami meg van az hitvány (gyakran szállítássérült- már a boltban!) és sokkal drágább, mint amit webáruházakban látsz árat. Nincs is nagyon forgalmuk (nem hülyék az emberek - a mai világban nem kunszt utána nézni bárminek), dunsztom nincs hogy miért nem mentek már rég tönkre...
Itt meg birja,mer vastag a bűre a pofajan. 😆