A videoban az van, hogy kiseloadast tart a nyitott kipufogorol, hogy az mennyire elcseszi a keverekkepzest. Az, hogy a legszurovel machinalt a tulaj, nem tunt fel neki.
A motor alapajaraton idonkent kihagy, a hatso henger kb. felpercenkent kohhent vagy kihagy. Alapjaratrol elindulva szinte mindig megtorpan, ha hirtelen kapja a gazt.
Allitasa szerint mar nem tudott tobb uzemanyagot adni neki, ami erdekes, mert az alapjarati fuvoka tobb meretben kaphato es ugy tunik, az egy merettel nagyobb megszuntette a gondot. :)
Allitolag szelepet is allitott rajta, csak nem ertem, miert talaltam kettot is, amit ujra kellett lapkazni...
A video 2020 majusi, a motort iden augusztusban hoztuk el Pestrol, egy baratom vette meg ilyen kehesen. Az ex-tulaj nem nagyon hasznalta a motort, szerintem kizart hogy belecsavart volna 10-15 ezret egy ev alatt, szoval szerintem a szelepallitas csak a szamlan lett elvegezve. Talan minden mas is.
No,megvan a fotengely jeloles is.Nem lett egyertelmu,a hajtokon csak A1 van,itt az elso sor 12121 a masodik 4db A.
Szerintem az elso sor a nyugvo csapagy sor,a masodik a hajtokar sor.
De mivel nem ertek hozza,passz.
En hajlok ra hogy kell 8db A-s csapagy.
Meg a rötyóját is, mert hormonpotter idejében nem vett új autót, de én pl. kettőt kitoltam járólapról. De nem vonz már igazából A-B közötti ablakos dobozok mind.
A motor alapajaraton idonkent kihagy, a hatso henger kb. felpercenkent kohhent vagy kihagy. Alapjaratrol elindulva szinte mindig megtorpan, ha hirtelen kapja a gazt.
Allitasa szerint mar nem tudott tobb uzemanyagot adni neki, ami erdekes, mert az alapjarati fuvoka tobb meretben kaphato es ugy tunik, az egy merettel nagyobb megszuntette a gondot. :)
Allitolag szelepet is allitott rajta, csak nem ertem, miert talaltam kettot is, amit ujra kellett lapkazni...
A video 2020 majusi, a motort iden augusztusban hoztuk el Pestrol, egy baratom vette meg ilyen kehesen. Az ex-tulaj nem nagyon hasznalta a motort, szerintem kizart hogy belecsavart volna 10-15 ezret egy ev alatt, szoval szerintem a szelepallitas csak a szamlan lett elvegezve. Talan minden mas is.
Ez a Tasi az, aki az alabbi kepen lathato FB posztot csinalta?
napelem helyett
https://www.cmsnl.com/honda-cb...
Jovoheten irany egy honda kereskedes.
A hajtokarokon 1-es a jel.
Ergo 4 sarga csapagy kell neked
Ha elbaxod - úgyis másikat kell venned. 🙃
Szerintem az elso sor a nyugvo csapagy sor,a masodik a hajtokar sor.
De mivel nem ertek hozza,passz.
En hajlok ra hogy kell 8db A-s csapagy.