Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, juli 22-en hoztuk el, nem augusztusban.
A videoban az van, hogy kiseloadast tart a nyitott kipufogorol, hogy az mennyire elcseszi a keverekkepzest. Az, hogy a legszurovel machinalt a tulaj, nem tunt fel neki.

A motor alapajaraton idonkent kihagy, a hatso henger kb. felpercenkent kohhent vagy kihagy. Alapjaratrol elindulva szinte mindig megtorpan, ha hirtelen kapja a gazt.

Allitasa szerint mar nem tudott tobb uzemanyagot adni neki, ami erdekes, mert az alapjarati fuvoka tobb meretben kaphato es ugy tunik, az egy merettel nagyobb megszuntette a gondot. :)

Allitolag szelepet is allitott rajta, csak nem ertem, miert talaltam kettot is, amit ujra kellett lapkazni...

A video 2020 majusi, a motort iden augusztusban hoztuk el Pestrol, egy baratom vette meg ilyen kehesen. Az ex-tulaj nem nagyon hasznalta a motort, szerintem kizart hogy belecsavart volna 10-15 ezret egy ev alatt, szoval szerintem a szelepallitas csak a szamlan lett elvegezve. Talan minden mas is.
Mi történt vele? Érdekes hogy ezekről sosincs szó. Ő mindent hibátlanul megcsinál 🤷🏼‍♂️
Oke, akkor mar tudom helyen kezelni. Pont a kepen lathato kek Kawasakit kezelem. O mar "megjavitotta".
Azaz! Az ország, sőt Kelet de lehet egész Európa legjobb motorkerékpárszerelője. Talán a Cica felveszi vele a versent. Legalábbis szerintük 😃
Enkerekelnezest. Akkor biztos ugy is van. :)
Ez a Tasi az, aki az alabbi kepen lathato FB posztot csinalta?
De csak mert tasi ajanlja.
Nem, ez a mindenkori csodaszer :D
Vagy prolongot azt olaj sem kell bele. 😅
Az az aktualis csodaszer?
Nem lenne egyszerűbb xado olajat önteni bele ? 🤷🏼‍♂️😂
Jaja,sarga.Koszi. 🤔
Jovoheten irany egy honda kereskedes.
Akkor a hajtokar csapok A jelzesuek.
A hajtokarokon 1-es a jel.
Ergo 4 sarga csapagy kell neked
kRálikáék erőlködnek de nagyon nem megyen nekik... 😅
Ha nem megy: erőltesd! 👍️
Ha elbaxod - úgyis másikat kell venned. 🙃
No,megvan a fotengely jeloles is.Nem lett egyertelmu,a hajtokon csak A1 van,itt az elso sor 12121 a masodik 4db A.
Szerintem az elso sor a nyugvo csapagy sor,a masodik a hajtokar sor.
De mivel nem ertek hozza,passz.
En hajlok ra hogy kell 8db A-s csapagy.
De már csótányt félreállitották 😄 ergo a sötét korszak végéhez közeledett 😄
Tévedsz, akkor még a Bajnai Gordon volt a miniszterelnök.
Meg a rötyóját is, mert hormonpotter idejében nem vett új autót, de én pl. kettőt kitoltam járólapról. De nem vonz már igazából A-B közötti ablakos dobozok mind.
Tehat a jo melodat is vityanak koszonheted. 😆
Meglepődnél nem kicsit, mennyire szarkupac. (szájbaszarós) 😃
Akkor szerencsésen és kitartóan keresed boldogulásod gátjait 😁
Csak 12 éve. Előtte évekig az egyik legtetűbb kalocsai cégnél melóztam.