Jelenleg az "egész ország" így él - az EU-s támogatásokból, és a nyugat-európai multi cégekből (mint legnagyobb munkaadókból) él szinte mindenki. Ha ennek vége, lesz, akkor baj lesz, nagy baj.
Vagy gyarmatositanak ha mindent rájuk hagynak. Mi nem azért vagyunk az unióba mert jot akarnak tenni a magyarokkal vagy az országgal. Persze neked mindegy, elhiszel.mindent.
nem értesz a pénzhez
minél több pénz van forgalomban annál nagyobb a bőség, ha fogy a pénz akkor egyre nagyobb a szegénység
és csak a kölcsönök által lesz több pénz forgalomba
És az erkölcsi tartás?!
Ha marad Viktor (és az általa képviselt irányvonal) akkor előbb-utóbb úgy kibaxnak bennünket az EU-ból, hogy csak úgy nyekkenünk.
Elmennek az autógyárak, kivonulnak a külföldi kereskedelmi cégek, mi meg majd egymás faszát szopkodhatjuk jólét helyett...
Nem tudom, hogy az volt-e vagy sem mert nincs mihez viszonyítanom, más fiatalságát nem éltem meg csak a sajátomét. Amit írok nyilván az sem mindennapos esetek voltak csak előfordultak, de ezek a rendszer részei voltak.
Ezért szavazok majd akire fogok, nem kell, hogy minden tetszen amit csinálnak, de az én koromban csak az a választás van, hogy még élni akarok egy kicsit vagy megint nyomorogni mint eddig kétszer amit már nem élek túl mert mindannyiszor pár éve beletelt mire konszolidálódott a helyzet.
ezt én se értem mert felénk se voltak nagyon kemények a yardok
igaz én is kaptam fülest amikor minden nélkül motoroztunk
mikor lett jogsi simán csak elszedték a szelepet benzincsövet meg néha a gyújtókábelt és toltuk haza a szimót, szerencsére ketten-hárman voltunk és tudtuk tolni felváltva
és a többieket se verték akinek az apja nem volt párttag 😁
Nem egy kollégámtól hallotam a kérdést, a hitelmoratóriumot kihasználja, vagy sem? Annyit mondtam mindig, ha tudod fizessed, mert a végén rákúrás van csak. Anno mikor törlesztettünk autót, 20ezer körülivel indult (sváci farnkos) azt mikor gebasz lett duplája is volt, de már az elejeén tudtuk, hogy a dupláját is ki tudjuk simán köhögni ha ne adj...
Sanyi, neked nagyon sanyarú fiatalságod lehetett 🙂 én is.akkor éltem, meg nagyon sok gyerekkori barátom lett rendőr, néhány az FRZ-ben. Felénk nem teljesen igy történt 🙂bbár faluhelyeken a politikát pont leszarta mindenki, még a párttitkár is 😆
csak ha belepiszkálnak a mostani rendszerbe, (márpedig belepiszkálnak) jóval kevesebb lesz a meló
ha a vitya nyer akkor is mert az építőipar hamarosan kifullad, a népek elkezdik a törlesztést, aztán visszaesik a fogyasztás, ha a fogyasztás kisebb akkor a termelés is és ez egy lejtő lesz
de ha még ebbe bele is piszkálnak akkor nem egy lankás lejtő hanem egy szakadék lesz előttünk
Amugy meg raks kollega is elismerte hogy kormanyvaltaskor meg szar is lesz mindenkinek.
De nem erdekes,mert o1g nem lesz.
Ez olyan mint regen,hogy elvtars,meghuzod a nadragszijat es majd jo lesz.Nem lett jo.
Amit a jo lorinc elvalal megcsinalja,kifizeti az alkalmazottat,nem is rosszul,adozik,siman jotekonykodik.
Az hog te utalod az meg bonusz is mert annyit jar rajta a maradek agysejted,annyit baszod fel magad rajta,annyit gyulolkodsz hogy par evet elvesz a nyomorult szar eletedbol a bagon kivul hogy tuti nem eled meg a kormanyvaltast. 😆
Hujjjjjje,ez tok jo. 😆
Ennyire kemények messze nem voltak akkor sem ez csak urban legend, volt pár kollégám a szociban sofőrök és rakodók akik rendőrök voltak és verésért lettek elküldve abban az időben is. A pofozkodások és mindenki basztatása nem a cigók ellen irányult sőt, inkább a magyar ellen, hogy eszébe se jusson mást akarni mint ami éppen van, Bp.-n a szabolcsi és más cigókat betelepítették következetesen a belvárosba és a közelebbi kerületekbe tanácsi lakásokba, a mi házunkba egy jóravaló (ők tényleg rensek voltak 2 gyerekkel egy szoba-konyhában) roma család lett a házmester aki az ikv-nál dolgozott, de a vidéki családja szép lassan beköltözzött hozzájuk így már kicsi lett a lakás még tanácsi mértékkel is így a beköltözötteknek kiutaltak a kerületben lakást és ez így ment évente többször is volt, hogy 15-en laktak a pár nm-es lakásban, mi magyarok mondjuk könyöröghettünk bármennyit a tanácsnál, hogy lakás kéne vagy nagyobb mert 6-an már nem férünk 28nm-en, de azt leszarták és továbbra se hidd el amit a "régi öregek" mesélnek azokról az időkről mert kamu, nem a cigókat verték a szervek hanem mindenkit ha úgy hozta kedvük, én voltam alsó szintes kihallgatóban két civilruhással akik a pofámba üvöltve és lökdösődve próbáltak rábírni arra, hogy mit kéne vallanom.........mondjuk nem politikai volt hanem az akkori bnőm összeszólalkozott egy századossal (civilben volt és közlekedési szitu miatt) aki fellökte őt az én motoromon ülve mire ő lekevert egy sallert neki és a százados azzal fenyegette, hogy feljelenti mire a bnőm őt jelentette fel és én tanú voltam, de a lényeg, hogy egy ilyen faszságért mint egy rossz filmben fenyegetőznek..........nem verték csak úgy a cigót ez kamu, éltem tanyán is és a cigók ugyanúgy jártak betörni mint most.
R1200R bassza a heftim, bár nézegetem az 1050-est is mint tudod, de kell nekem...? A 675 pont az a kat. ami még nem büntet nagyon mindenféle fiszemfaszom segédeszköz nélkül, viszont tud meglepit okozni rendesen.
Neked - politikai hovatartozástól teljesen függetlenül - meg kellene próbálnod rendszeresen dolgozni. Fizetésért. A mai "átlagbérből" nem kell éhen dögleni, igaz, a Bahamákra sem jutsz el belőle. De te nem is akarsz oda menni.
mint a politikában írtam:
a sánta kutya meg a döglött kutya esete
én volnék a legboldogabb ha a vitya&co szegényebb lenne mint én, de nem azon az áron hogy éhenhaljak
minél több pénz van forgalomban annál nagyobb a bőség, ha fogy a pénz akkor egyre nagyobb a szegénység
és csak a kölcsönök által lesz több pénz forgalomba
Ha marad Viktor (és az általa képviselt irányvonal) akkor előbb-utóbb úgy kibaxnak bennünket az EU-ból, hogy csak úgy nyekkenünk.
Elmennek az autógyárak, kivonulnak a külföldi kereskedelmi cégek, mi meg majd egymás faszát szopkodhatjuk jólét helyett...
igaz én is kaptam fülest amikor minden nélkül motoroztunk
mikor lett jogsi simán csak elszedték a szelepet benzincsövet meg néha a gyújtókábelt és toltuk haza a szimót, szerencsére ketten-hárman voltunk és tudtuk tolni felváltva
és a többieket se verték akinek az apja nem volt párttag 😁
ha a vitya nyer akkor is mert az építőipar hamarosan kifullad, a népek elkezdik a törlesztést, aztán visszaesik a fogyasztás, ha a fogyasztás kisebb akkor a termelés is és ez egy lejtő lesz
de ha még ebbe bele is piszkálnak akkor nem egy lankás lejtő hanem egy szakadék lesz előttünk
De nem erdekes,mert o1g nem lesz.
Ez olyan mint regen,hogy elvtars,meghuzod a nadragszijat es majd jo lesz.Nem lett jo.
Amit a jo lorinc elvalal megcsinalja,kifizeti az alkalmazottat,nem is rosszul,adozik,siman jotekonykodik.
Az hog te utalod az meg bonusz is mert annyit jar rajta a maradek agysejted,annyit baszod fel magad rajta,annyit gyulolkodsz hogy par evet elvesz a nyomorult szar eletedbol a bagon kivul hogy tuti nem eled meg a kormanyvaltast. 😆
Hujjjjjje,ez tok jo. 😆
a sánta kutya meg a döglött kutya esete
én volnék a legboldogabb ha a vitya&co szegényebb lenne mint én, de nem azon az áron hogy éhenhaljak