A magyarországi Aldiban például töredékéért dolgoztatnak mint a német Aldiban. Ez igaz.
Viszont KÉTSZER AKKORA akkora bérért dolgoztat a magyarországi Aldi, mint a kurvára nemzeti CBA vagy Coop, ráadásul SOKKAL JOBB munkakörülmények között.
Vágod?!
Csakis te vagy gennyes pattanás! Töredékéért dolgoztatnak, esszük amit ide hoznak, a szemetükkel együtt amit meg letesznek.
De én nem bánom multinál melózok, és nem panaszkodhatok. Nem mennek innét sehová, és nem fognak kibaszni minket!!!
Bár lépnénk ki ebből a kibaszott unióból azt lehetne egy V4+a labancok is csatlakoznának már egy kis (monarchia). 😃
Mér vándorolnék?! ITT születtem, és ITT is szeretnék demokráciában, békességben, EURÓPAI körülmények között élni. Segítek elzavarni azt, aki ebben akadályoz.
Mint ahogy ők.is a mienket. Mé nem vándorolsz ki? 😆
Mondjuk pont te nem használod ki.az eu adta lehetőségeket a legkosebb mértékben.sem, tehát megint olyanon ajvékolsz amit a szádba rágnak.
Nem a Brexit miatt távoztak, hanem (ha jól tudom) még előbb megszületett a döntés. Cseszegették őket valami "nemzeti" különadóval - és egyszerűen ráuntak. Nem érte meg nekik a kényelmetlenség.
Engem pont ilyenek miatt engedtek el rendes szervek még ejnye-bejnye nélkül is (illetve 1X feljelentettek mert pont a rutinvizsga előtt kaptak el 1 nappal a népligetben, hogy a pályán gyakoroltam a másnapi vizsgámra a saját suhanó tehenemmel (P10), de pénzbüntivel megúsztam), de pofont kaptam haverral együtt 16 évesen mert röhögtünk a szembejövő egyenruhás munkásőrön, hogy mennyi plecsnije van, lámpánál kikerültem egy civilruhást mire kiugrott a kocsijából az igazolványát lobogtatva és a sisakomat ütve ahogy bírta meg 1-2 hasonló blődliség, de ahogy írtam ez a rendszer volt és nem biztos, hogy mindenki megélte ellenben ez általánosan még ha a többséggel hasonlók nem fordultak is elő a levegőben benne volt és ez nyomasztó volt, ezért élte meg a nép látványosan a váltást, hogy a szabadság eljött, mondjuk éppen nem annyira, de ez abban a pillanatban még nem látszott.
A lonak a faszat.
Akkora hasznot tolnak ki hogy meg jobb is nekik ha nem vagyunk az eu ban.
Egyreszt nem fognak kibaszni.
A tanacs ezt erti,a kocsog parlament baszakszik a liberalnaci tobbseggel.
De szerintem a nepeknek is teli a toke veluk,igy jon egy parlamenti valasztas es kibasszak oket.
Viszont KÉTSZER AKKORA akkora bérért dolgoztat a magyarországi Aldi, mint a kurvára nemzeti CBA vagy Coop, ráadásul SOKKAL JOBB munkakörülmények között.
Vágod?!
De én nem bánom multinál melózok, és nem panaszkodhatok. Nem mennek innét sehová, és nem fognak kibaszni minket!!!
Bár lépnénk ki ebből a kibaszott unióból azt lehetne egy V4+a labancok is csatlakoznának már egy kis (monarchia). 😃
Mondjuk pont te nem használod ki.az eu adta lehetőségeket a legkosebb mértékben.sem, tehát megint olyanon ajvékolsz amit a szádba rágnak.
Akkora hasznot tolnak ki hogy meg jobb is nekik ha nem vagyunk az eu ban.
Egyreszt nem fognak kibaszni.
A tanacs ezt erti,a kocsog parlament baszakszik a liberalnaci tobbseggel.
De szerintem a nepeknek is teli a toke veluk,igy jon egy parlamenti valasztas es kibasszak oket.