Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A labancokat kihagynam,szarkevero sunyi nepek,ultek a nyakunkon eleget.
A magyarországi Aldiban például töredékéért dolgoztatnak mint a német Aldiban. Ez igaz.
Viszont KÉTSZER AKKORA akkora bérért dolgoztat a magyarországi Aldi, mint a kurvára nemzeti CBA vagy Coop, ráadásul SOKKAL JOBB munkakörülmények között.
Vágod?!
Ahhoz a lapatnak is koze lesz ven buzi. 😆
Csakis te vagy gennyes pattanás! Töredékéért dolgoztatnak, esszük amit ide hoznak, a szemetükkel együtt amit meg letesznek.
De én nem bánom multinál melózok, és nem panaszkodhatok. Nem mennek innét sehová, és nem fognak kibaszni minket!!!
Bár lépnénk ki ebből a kibaszott unióból azt lehetne egy V4+a labancok is csatlakoznának már egy kis (monarchia). 😃
Mér vándorolnék?! ITT születtem, és ITT is szeretnék demokráciában, békességben, EURÓPAI körülmények között élni. Segítek elzavarni azt, aki ebben akadályoz.
Mint ahogy ők.is a mienket. Mé nem vándorolsz ki? 😆
Mondjuk pont te nem használod ki.az eu adta lehetőségeket a legkosebb mértékben.sem, tehát megint olyanon ajvékolsz amit a szádba rágnak.
Megszívták, ez kétségtelen.
Nekik gechi jó?! Nekünk gechi jó: gennyes pattanás vagyunk az EU seggén, ott tartunk be nekik ahol tudunk, de a pénzüket meg elfogadjuk.
Most meg hogy nem uniósak.végképp szarba haraptak.
Bullshit.
Nem a Brexit miatt távoztak, hanem (ha jól tudom) még előbb megszületett a döntés. Cseszegették őket valami "nemzeti" különadóval - és egyszerűen ráuntak. Nem érte meg nekik a kényelmetlenség.
Eleve annyi akkugyar epul itthon hogy pitizni fognak. 😆
Nem basznak ki. Gechi jó itt nekik eszük ágába sincs menni sehova, mert ugye hova is?
A tesco nem uniós cég....angol.
Tesz is érte, pár nagy áruházát leszámitva. Felénk.lassan senki nem jár tescoba, már mosóporért se. Hihetetlen a romlás az évek alatt.
Az nincs....élet van........
😃nem lesz. Meg a választásban se 😅
A tesco eleve szarul all mindenhol,siman vesziti a versenyt az aldi-lidl daraloban.
Innen is kivonulhatna. Amugy a tesco angol.........
Engem pont ilyenek miatt engedtek el rendes szervek még ejnye-bejnye nélkül is (illetve 1X feljelentettek mert pont a rutinvizsga előtt kaptak el 1 nappal a népligetben, hogy a pályán gyakoroltam a másnapi vizsgámra a saját suhanó tehenemmel (P10), de pénzbüntivel megúsztam), de pofont kaptam haverral együtt 16 évesen mert röhögtünk a szembejövő egyenruhás munkásőrön, hogy mennyi plecsnije van, lámpánál kikerültem egy civilruhást mire kiugrott a kocsijából az igazolványát lobogtatva és a sisakomat ütve ahogy bírta meg 1-2 hasonló blődliség, de ahogy írtam ez a rendszer volt és nem biztos, hogy mindenki megélte ellenben ez általánosan még ha a többséggel hasonlók nem fordultak is elő a levegőben benne volt és ez nyomasztó volt, ezért élte meg a nép látványosan a váltást, hogy a szabadság eljött, mondjuk éppen nem annyira, de ez abban a pillanatban még nem látszott.
Ne legyen igazam....
Van az a határ, ami már nekik is kényelmetlenné válik. Nem éri meg: például Lengyelországból már kivonult a TESCO, pedig még az unióban vannak.
A lófaszt..... mert azt mind ingyen adják.és nyomtatják.valahol hozzá a pénzt korlátlanul. Nagyon naiv vagy.
A lonak a faszat.
Akkora hasznot tolnak ki hogy meg jobb is nekik ha nem vagyunk az eu ban.
Egyreszt nem fognak kibaszni.
A tanacs ezt erti,a kocsog parlament baszakszik a liberalnaci tobbseggel.
De szerintem a nepeknek is teli a toke veluk,igy jon egy parlamenti valasztas es kibasszak oket.
http://youtu.be/HxehXK4Seh8 ríder és ríder között gechi nagy a kontraszt...