Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem tavasszal a választási győzelem tiszteletére kapsz a kerted végébe egy fasza kis stadiont viktortól 😄
Ehhh.......téged be kéne záratni de már az összes zártosztályt bezárták..... szerintem ezzel a rendszerproblémáddal már mindenhonnan kiutáltak
Pont az kéne: egy másik rendszer. 😍
Szerintem fingod nincs mi hogy mennyi csak a buborekodban totozod. 😆
Ami olcso a jyskben az tuzre sem valo,altalaban egyszer veszik,jellemzoen muanyag gorgos tolajtos,vagy az a cipos amit boldogan mondta a papi hogy 3 honap alatt szetesett,de atfurta,menetes szarral megcsavarta,most jo.
😆
Ami meg jo cucc naluk az dragabb mint barhol. 😆
Lehet: de akkor azt nálunk tuti 130-ért adták...
Nincs baj. Csak az egy másik rendszer 😁
Mi ebben a baj? Ha bajom van, akkor kifizetem a 300 pénzt. Ha meg nincs, akkor nem tartom fel az orvost a hülyeségeimmel, mint oly sokan teszik - unalomból.
Tényleg hitvány, és tényleg drága mindkettő - sajnos. Mifelénk akinek kevés a pénze, az szépen elgurult saját autóval a bajai vagy szekszárdi Jyskbe, amikor éppen akciós leárazás volt (minden bútorfélére ki lehet várni). Én is ezt játszottam két éve, a kombi kocsiba sok lapraszerelt dolog belefért ám! 😆

Most két embernek (a két boltosnak) szarabb lesz a városban, 14 ezernek meg jobb. Szerintem megéri.
Kb 6-8 eve van jysk.
Ha szereted a silany kacatot vasarolj ott.
Anno arultak direkt neki atcimcezett cardo matracot,akciotol fuggoen hol 110e hol 90 ezerert,azt folyamatosan 85e ert adtuk. 😆
Nem, azok is fizettek akiknek volt biztosításuk. És háromszázforintért a kocsmában se beszélgettél.
nincs, helyette van kaufland
Ha hitvány akkor megérdemlik ha nem akkor mindegy mert lesz vásárlójuk. A yiskbe csak vackokért járnak felénk.
Az is a rendszert "ingyen használókat" célozta: hogy fölöslegesen, ok nélkül ne rabolják a rendelési időt a túlterhelt körzeti orvosoktól, a marhára ráérő és unatkozó emberek.
Jajjj bogyó, ne legyél már ennyire félnótás. Az mindenkire vonatkozott ezmeg a rendszert ingyen használókra.
A te CSOK-os, bútorpiaci buborékod hamarosan kilukad. Ha lesz kormányváltás, ha nem. 😂
(Kalocsán a 2 méregdrága, de baromi hitvány helyi bútorboltos már pánikol - jövő tavaszra nálunk is üzletet nyit a Jysk: https://www.kalohirek.hu/kaloc... )
Navegre,igy picit okosabbnak tunsz a valosagosnal,talan elered egy tobbsejtu organizmus szintjet.
A buborekodban. 😆
És anno a 300 forintos vizitdíjtól voltatok beszarva....
Mert nincs is.
https://www.penzcentrum.hu/ege...

Kiváncsi vagyok fog e működni, kérnek mindegyiktől valóban pénzt? Bár vizitre kórságos állapotból a gyógyulásra tett intézkedésekre nem látok dijazást (általános vizsgálat, recept irás - maszeknál ez is egy szép tétel)
Nesze, baz+! 😆
Mond,o1g. 😆
Némi netes kutakodás után arra jutottam, hogy nincs.
Tényleg NEM TUDOM. Nem tudok mást válaszolni a kérdésedre.)
De ha így kérdezem, akkor SZERINTED mi lehet a válasz?
Na ugye.
Így az, hogy a tuskó kivonul vagy eleve van-e egy adott országban, abból ne vonj le messzemenő következtetést.