Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Regen is igy volt,bar te lennel a hazmester aki jelent a parthazban,meggyozodesbol,foleg a "maszekokat" 😆
3 baz+, HÁROM! 😆 Hát már sose' tanuljátok meg?! 😍
Ugy neztem,bar viszonylag lama vagyok ebben,de mintha nem lenne a sonkakon,de reggel ujra atnezem.
Senkit nem irigylek, és nem gyűlölködök. Még téged sem druszám, pedig neked 4 balheréd van. 😆
a kispuskát utáltam mindig le kellett adni a hüvelyeket, ott kellett buzizni a homokban
ilyet vettem is később annyira bejött a co versely pisztoly
Akkor semmi jelzes nincs a fotengelyen, ami alapjan szinre valaszthatnal? A regi csapagyakon se latszik mi volt benne, mi?
Akkor vissza a kiindulasra.Egyre jobb. 😁
Melliket szeressem.Amugy birom a haynes papat,de kibadzik velem ilyenkor. 😆
Nem, nem volt jobb: de sokkal jobb volt a "közhangulata" a népnek - most mindenki irigyel és gyűlöl mindenkit.
Kb. Ugyanez volt az életutam. Mi is mentünk focizni, kosarazni bár ezekért épen nem voltam odáig. 12 évesen kisrometem volt az összes utcakölyök azon motorozott 😆 iskola után szerdánként mentem az mhsz be. Édesapám volt a lövészedző. Légpuska, légpisztoly,söt nekem már kijárt a toz 8 is pedig nem voltam 14. Aztán 14 éves koromra meglett a lóhajtó jött a szimó korszak. Hétvégente diszkó, berúgást, csajozás. 16 évesen etz250. Azzal már lehetett menni messzire kirándulni is. 17 évesen b jogsi, Wartburg tourist. Aztán indult a pecás karrier. Jöttek az egész hétvégés horgászatok az atkai holtágon a Szeged melletti Algyőn. Szerintem csak az igazán balfaszoknak nem volt ez jó élet. Meg voltunk qurvára telefon nélkül is. Nekem most sem hiányozna egy picit sem csak bele vagyunk kényszerítve.
most ezt ismét úgy mondod intha én sírnám vissza a régi életet
mégegyszer leírom:
sokan sírnak hogy a 70es-80as évek jobbak voltak
erre készült az az írás hogy most is lehet úgy élni ha valaki ezt szeretné

amúgy többnyire baszhatod a mostani fasza képalkotó meg az egyéb dolgokat, mert sok esetben előbb halsz meg mintsem rádkerülne a sor
Az A1 a hajtokaron: A-a suly, 1-meret.
A csapagy kivalasztasakor a sulyt nem kell figyelembe venni, azt irja.
Már megint iszol?! 😲 Most én is: délután megsétáltattam a Fidesz-színű rettenetet, aztán neki undorodtam egy petpalackos Argusnak. 😂
Amugy a fiatal feszesebb,jobb. 😆
Van ez a 97 es hodda kotlo meg a 17 es angol. 😆
te mondtad nem volt rá lehetősége, ha nem volt lehetőség akkor pénzköltés sem volt
vagy mégis volt lehetőség?
Fotengelyt neztem,sehol jelzes,csak a hajtokon,azoknak a csapagya kene.
Cms.nl oldal robbantott rajzan a csapagy jelolesek A,B,C stb.
Formallogika szerint akkor ha 4 hajton A1 jel van akkor A bol kene 8db 10,5 ojroert. 🤔
A fotengelyen a firka felso sora a hajtokarra vonatkozik es balrol indulva listazza, hogy a csapok milyen osztalyba esnek
Ketlem, nem vagyok az a fajta.

Na szal aszongya, hogy a hajtokaron vagy 1 vagy 2 van, az A es B meg a fotengelyen levo jelzes.
Csak az aki pusztán ezt csinálja és nem tanul vagy nyomja a melót ezerrel, de az a kádárkorban is ezt csinálta nem csak most.
Aha, és akkor a fizetésének hanyad részéért vette azt a Sokolt, meg most mennyiért vesz egy olyant, ami annyit tud?
meg kell neked mondjuk a 70-es 80-as orvosi képalkotó diagnosztikai gépek, ami miatt most nem feltétlenül kell felvágni téged, ha valami baj van?
Esetleg a mobil, amivel bemérnek ha valami bajod van éjszaka a Balcsi közepén a viharban? Az autódban a légzsák?
Megolvasom es forditom, 2 perc
Na majd ha megoregedsz csajokban tuti fiatalitanal.
Amugy motorban kurvajo a fiatal angol. 😄
Hamar motorkazas,hajtokar csapagy valasztek kerdes.
Elvileg az osszes hajtorudon A1 van.
Az egyik a suly a masik a csapagy meret.
De hog az A vagy az 1 azt passz,a szentiras meg angolul.

Mar bocs hogy bezavarok. 😆
jó dolog ez a szórakozás, csak olyan 30+ évesen meg sír az aktívan szórakozó emberke hogy szar a világ, mert nincs semmije se lakás se semmi, és szar a világ bezzeg nyugaton.........
Nyilvan nem.

Ini, en veled vagyok abban a tekintetben hogy a szukseglet es a cel szabalyozza a fogyasztasod.
35 eves oreg motorom van es nagyon keves olyan fitalabbat, modernebbet, stb. tudnanak nekem mutatni, amire lecserelnem.
Most nyáron a kisebb lányom párszor felment pestre kollégiumi társaival (ők általában akkor voltak először ott, egyiket másnap reggel 8-kor elvitte az apja idegesen és azóta sem jöhetett a fertőbe 😁 )1-1 napra és éjszaka éjfél után jöttek haza, voltam néha értük, de a belvárosban akkora élet van egész éjjel, hogy van mit nézni és mászkálni. Viszont a szoc rendszerben ott sem volt semmi estefelé csak a pártelitnek és a hozzájuk csapódóknak néhány szórakozóhely.