Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nincs a dunyhában (amúgy is paplant használok...) 😆
Nem keresek sokat, viszont azt mindig módszeresen elbaszom. (Értsd: mindig volt valami hobbim, ami általában nem olcsó - 15-16 év óta ez a fotózás. Viszont az éltet.)
Hát... lehet ezt így is nézni, én inkább azt mondanám, a törlesztést elkezdtük előre. mintha egy proforma számlát kaptunk volna, részletekben.
https://index.hu/gazdasag/penz...
Költsetek a dunyhából néha.....
én még nem láttam teszkót a románoknál, penny és lidl már igen, szerintem auchan is volt de ez nem 100%
Tudom, nej meg egy csomó ismerős ott dolgozik, bár a logisztikán de van boltosok közt is ismerős. Folyamatosan kevesebben vannak mint kellene
ezt nem tudom ott nincs ismerős
unoktatesóm boltvezető volt egy kisboltban azt adta fel az angol melóért
http://youtu.be/HYYBYGFI8kE ez gechi jó! 👏
Nem tudom.
A Coop-nál is meg lehet szakadni - két műszakban, túlórákkal együtt nettó 150 ezerért.
Aha, románoknál van tuskó?
lidlben van, de ott olyan a pörgés hogy 10ből 9 ember nem bírja
folyamatosan nézik a dolgozókat és folyamatosan basztatják őket
Bogyo hulyebb mint a dudos felretaposott rendorcsizma. 😆
Ez mondjuk igaz 😆
Mert hülye vagy.
Már rég kifizettük előre.
Nézd, Öcsisajt! Veled nem vitatkozok - nem vagyunk egy szinten.
Akkor nem kell odamenni dolgozni. Lidlbe van felvétel folyamatosan. Amugy a tesco a legalja....
érdekességképp
unokatesóm angliában dolgozik egy jó ideje 1350 font a fizetése, laza munka: kertépítés karbantartás, kb mint nálunk az fkf
a bölcsödében többet keresett, de megsokalta az ottani "rendszert" (el sem tudjátok képzelni milyen idióták az angolok)
ahol lakik az albérlet 1200 font, hárman vannak rá így ki tudják fizetni
de egy legegyszerűbb műkörmös kezelés is 40 fonttól indul, fodrász ennek duplája
szóval az hogy mennyit keres ott meg itt az ember az teljesen irreveláns
az hogy a lidl meg az aldiban mennyit keres meg a vidéki kisboltban azt már érdemes összehasonlítani, bár van ismerős a lidl-ben ott nincs seggvakarás egy másodpercig sem
Siman belerokkanna,csak a duma nagy. 😆
De ez így soha nem fog menni a végtelenségig, soha, semmi nincs ingyé', a számlát benyújtják.
Van ismerősöm bőven mindkét helyről - kisvárosban élek, itt szinte "mindenki ismer mindenkit".
Egy bolti eladónak itt nálunk főnyeremény az Aldi-s vagy Lidl-es állás. A Tesco és a Penny "középszar", a CBA-nál meg a Coop-nál dolgozni maga a nyomorúság.
Te kibaszott sötét egy ember vagy. Jó lenne most már ha kimozdulnál a lakásból es emberek között próbálnál fejlődni. Ennyi butasagot összehordani…
Csak és kizárólag a homokosoknak és a hozzád hasonló libsi majmoknak szúrjuk a szemüket. Az értelmes, gondolkodni tudo ember teljesen velünk ért egyet.
Dolgoztál mindegyik helyen? Vagy mondták a szeánszon?
Fasze nem huzol az aldiba dolgozni,nem basznad a rezet itt. 😆
Ha az Aldi-t elzavarod - akkor a CBA marad!
Előre szólok: neked sem fog tetszeni....