Nem hát. Nejem jelentkezett anno a helyi lidlbe kereskedelemben dolgozott sokáig boltvezetőként, és tett fel olyan kérdéseket, hogy tudta nem fogják hívni. Most is boltban dolgozik, december közepén megy vissza 1 év táppénz után, e hótól már a szabiját tölti....
Mert 6 órásnak jelentenek be, azt nyitástól zárásig nyomhatod a melót, a szartól a repülőig, miközben fülesen dirigál a nagy testvér. 1 perc alatt 40 lehúzás a limit a kasszábban, ezért szarják a cuccot a szalagon, nem győzöd elrakni a kosárba. Nem irigylem őket.
ki kell számolni
ahol unokatesóm lakik london egyik relatíve jobb külvárosi részén 1200font egy 2 szobás lakás albérlete, ebben minden benne van már
a tengerparthoz közeli részek olcsóbbak, de itt kevesebb a munka, innen sokat kellene utazni
Nem, egy ekkora haz, arat enm lehet igy szamolni, illetve azert megyeszekhely es megyeszekhely kozott is nagy eltres lehet. Az epitesi koltsegek nagyjabol egy formak, viszont az ingatlan erteke az ido multaval maskeppen valtozik.
Persze felkapott helyen az epitesi koltsgek is joocskan elerhetnek.
(Meg ne is 25 meteres uazomedencere gondoljon barki.)
Nem terad gondoltam, csak sokan itt is, akik mindig a nyugati bereket emlegetik, vagy azt, hogy mennyivel jobb kint.
Persze tobbet keresek forintba atszamolva, csak ha melleteszem, hogy kozben hogyan elek, mar nem annyira tunik fenyesnek.
En szerencsés helyzetben vagyok, tobbek kozott abban is, hogy nem sok rokon vagy ismeros dolgozik kint, de azoktol azért tudom, hogy milyen korulmenyek kozott.
Es azt en nem szeretnem. Persze az nem lehetetlen, hogy ha valami raketa mernok lennek, akkor akar tenyleg megfelelo korulmenyek kozott lakhatnek, de ez ritka.
Nem tudom, ki mit fizet. De ha pl. a Freelac által lefestett ház itthon 70-80 millió Ft, akkor százas szorzóval majdnem egyenes arányt lehet állítani.
Minimálbéres angol kézbe kb. 1400-1500 font közt kap (x100 -> 140-150 eFt lenne ez itthon kb.). A 400 ezer fontos, garázsos, 3-4 szobás, két fürdős sorházi ház ugyanezzel a százas szorzóval 40 millió Ft-t lenne. Pécset néztem, mert ott kb. ismerem az utcákat, valóban 35 milliótól kezdődnek a hasonlók. Medencés, belvárostól 20 percnyire levő ingatlant nem találtam hirtelen.
A 12.5 fontos oraber erre mind nem lenne elegendo. Az altalad vazolt ingatlan kb. 7-800 ezer font odakint. A sorhazakat (szimpla garazzsal, ~3 szoba, konyha, 2 furdo, icipici kert) adjak 350-450 kozott, nem veletlenul van olyan hagyomanya a berlesnek. A fenntartas csak kicsivel dragabb, mint itthon (rezsi). A biztositas sokkal dragabb. A nyugdijtartalekot ugy tudod osszehozni a lejobban, ha beszallsz egy penzintezeti nyugdij-befektetesi portfolioba pl.
Roviden: nem, de aki evi 50-70 ezret keres, mint programozo vagy kozepszintu oltonyos valami cegnel, annak ez osszejohet.
Jeleznem, hogy a tokom se akart provokalni. Csak szeretem, ha tenyszeru a musor es mielott valami "mindenegybenblog" jellegu forrasbol legbol kapott 18-20 euros oraber lenne ideollozva, legyen nyoma annak, hogy nem pont igy van.
Érdekes hogy ő prédikál a médiában hogy oltakozz így védekezzünk meg úgy védekezzünk,majd ő maga elkapja.Vagy rohadtul nem tartja be amit tukmál az emberekre, vagy szart nem ér amit tukmál az emberekre.
Akik provokálás miatt szembe akarják állítani, az rendre "elfelejtik" a megélhetés költségeit is mellé rakni.
Neked talán nem, de már leírtam, és meg is kérdezem tőled, a 12,5 fontos óradíj elég lenne olyan város főterétől (mint itt egy megyeszékhely) gyalog 20-25 percre lévő kertvárosi övezetes SAJÁT tulajdonú családi ház fenntartásához, medencével külön garázzsal, udvarral, fedett beállóval, stb?
Hitel nélkül persze. Autóval, motorral, pár évre való tartalék felhalmozásával, biztosítással, külön nyugdíjtartalék képzésével?
Egyforma az mind, haver felesége két pfizerrel majd el hasalt mindkétszer olyan dög volt tőle most meg pozitiv.
Amugy aghódhatnál gyurcsók nemzettársadért is, sokkal betegebb volt szegény
Buzi liberalnáci-komcsi keverek. 😆
nem hazugság, csak a tények egyes részeinek elhallgatása
mert az eddigi írásaidból ez jött le
Vagy azt az iramot akkor sem tudjak az emberek.
ahol unokatesóm lakik london egyik relatíve jobb külvárosi részén 1200font egy 2 szobás lakás albérlete, ebben minden benne van már
a tengerparthoz közeli részek olcsóbbak, de itt kevesebb a munka, innen sokat kellene utazni
Persze felkapott helyen az epitesi koltsgek is joocskan elerhetnek.
(Meg ne is 25 meteres uazomedencere gondoljon barki.)
Persze rerdekes a kerdes, ketto 12,5 fontos oraberbol igen?
Persze tobbet keresek forintba atszamolva, csak ha melleteszem, hogy kozben hogyan elek, mar nem annyira tunik fenyesnek.
En szerencsés helyzetben vagyok, tobbek kozott abban is, hogy nem sok rokon vagy ismeros dolgozik kint, de azoktol azért tudom, hogy milyen korulmenyek kozott.
Es azt en nem szeretnem. Persze az nem lehetetlen, hogy ha valami raketa mernok lennek, akkor akar tenyleg megfelelo korulmenyek kozott lakhatnek, de ez ritka.
Minimálbéres angol kézbe kb. 1400-1500 font közt kap (x100 -> 140-150 eFt lenne ez itthon kb.). A 400 ezer fontos, garázsos, 3-4 szobás, két fürdős sorházi ház ugyanezzel a százas szorzóval 40 millió Ft-t lenne. Pécset néztem, mert ott kb. ismerem az utcákat, valóban 35 milliótól kezdődnek a hasonlók. Medencés, belvárostól 20 percnyire levő ingatlant nem találtam hirtelen.
Roviden: nem, de aki evi 50-70 ezret keres, mint programozo vagy kozepszintu oltonyos valami cegnel, annak ez osszejohet.
Jeleznem, hogy a tokom se akart provokalni. Csak szeretem, ha tenyszeru a musor es mielott valami "mindenegybenblog" jellegu forrasbol legbol kapott 18-20 euros oraber lenne ideollozva, legyen nyoma annak, hogy nem pont igy van.
Neked talán nem, de már leírtam, és meg is kérdezem tőled, a 12,5 fontos óradíj elég lenne olyan város főterétől (mint itt egy megyeszékhely) gyalog 20-25 percre lévő kertvárosi övezetes SAJÁT tulajdonú családi ház fenntartásához, medencével külön garázzsal, udvarral, fedett beállóval, stb?
Hitel nélkül persze. Autóval, motorral, pár évre való tartalék felhalmozásával, biztosítással, külön nyugdíjtartalék képzésével?
Amugy aghódhatnál gyurcsók nemzettársadért is, sokkal betegebb volt szegény