Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kalocsaira gondoltam(kezeit széttáró)
és persze most sem jut
Ez egy eladó (olasz bontó, de mellékes) PC31 főtengely, bele van ütve. A könyvben az illusztráció megtévesztő.
Ott lesz az, csak nem annyira szúrja az ember szemét.
A betűzött sort nézd majd a generátor oldali sonkán, azt is összekeverték. A felső sorban a főtengelycsapágyak osztályozása lesz, mert öt szám szerepel és négy hajtókarod van, főtengelycsapágyad meg öt. A főtengelycsapágy választásához a blokköntvény jelzése meg az aluba van beütve a blokkon.
A lehetőség akkoriban érdekes dolog volt, a hivatalos fizetésből igazából el lehetett tengődni esetleg évi 1 szakszervezeti beutalóval egy 1 hetes nyaralás is meg lehetett (bár a kiutalások sem voltak magától értetődőek) amennyiben valaki kicsivel többet akart az lopott a vállalattól amit igazából sehol sem vettek nagyon komolyan, ha még többet akart akkor elkezdett pártvonalon nyomulni a vállalatnál vagy besúgó lenni amit mindig előnyökért tettek meg az emberek és soha nem volt kényszer (még az sem ha pl. valami bűncselekménnyel zsarolták hisz nem volt kötelező elkövetni) és persze lehetett már gimnáziumban politikai pályára készülni, de más lehetőség nem nagyon volt tehát ha valaki nyugodtan akart élni akkor semmire sem jutott.
Sajnálatos dolgok ezek.
Továbbra is azt mondom, irgalmatlan a potyautasok mennyisége.
azért ezeket gyorsan elfelejti a nép, csak az marad meg bennük hogy basztatták őket kocsival-motorral 95%-ban jogosan......
a szarszínüeket félreeső helyen úgy elverték, h a putrisorról egy félévig ki sem mertek jönni
kb 3 év volt mire találtam céget aki legyártotta a magasnyomású tömítést
ha előbb mondod elcseréltük volna a diavetítőre 😁
faragtam hozzá puska tust, meg irányzékot is módosítottam és lett a gyereknek(ilyen 4-5 évesnek) gyakorló puska
asszony öreganyja előbb halt meg mintsem sorrakerüljön a csípő protézis beültetésre
és ez jóval a covid előtt volt
nem emlékszem pontosan de 5+ évet várt rá
nekem a térd mri kb 1,5 hónap volt mire sorbakerültem
Ugyan ilyen valahol még meg van. Az mhsz megszünésekor sok minden haza került annó 😄 2 Co patron ment bele egymással szemben és a közösítőbe volt a tű ami átszúrta a patronokat. Aztán rátekerés után gyorsan elvette az ember a kezét mert lefagyott 😄 Nagyon fasza doboza van szivaccsal bélelve pót tömítés csere cső patronház leszerelő kulcs golyótároló
1997 cbr 600F3,PC31.
A szekszárdi? Az elég régóta... 😆
Ebbol A a suly, az 1 meg a hezagolas. Lehet a suly index a dugattyu valasztasnal szamit a primer kiegyensulyozottsag miatt. Legalabbis ugy lenne logikus.
Milyen tipus evjarat ez a Honda pontosan? Hatha talalok rola valami egyebet.
Ja, akkor az vegye magára, akinek az inge.
Amúgy meg már írtam, minden puncs nélkül megcsinálták nekem azt, amikor a laporoszkóp lyukja kiszakadt a köldöknél pikk-pakk.
De az biztos, hogy nem másnap kerül sor senkire, de a nem fizető cigányokat, bagósokat, drogosokat, alkeszokat ki kell baszkodni az ellátási rendszerből, máris vadászni fognak rád az orvosok, sőt, ők fognak elütni a járdán, csak már megoperálhassanak valakit.
Nem lattam,de jobban megnezem holnap,ma mar nem maszok le mert bezavarom a kutyat a csipogos labdaval. 😆
Kész a híd?
Hat ja,no majd kiakakul,amugy mind a negy A1 jelu a hajtokon.
Engem nem mérnek be pajtás 😂
Ne is mondd: a migránsvadász rendőregylet átköltözött az M9-en Duna túlsó partjára: minden Duna-hídnál (vidéken) van egy igazoltató csapat, eddig az innenső parton voltak, most átköltöztek a bogyiszlói leágazáshoz.
Bezavarsz. Menj már a halál faxára azzal a főtengővel...
A konyv alapjan az van, hogy a sonkara fel van karistolva, melyik csap mekkorara sikerult, a hajtokarra detto, a ketto kulonbozete meg kiadja, milyen vastag a siklocsapagy, ami pont befer az eloirt pl. 0.020-as hezaggal.

Ez a festegetos jeloles a sonkan kicsit fura a Hondatol, jobb helyeken beleutik vagy effele.
Akkor pedig kell lenni valahol jelölésnek a főtengelyen.
Nemhinnem,inkabb gyartasi szoras kiegyenlitese,motor tengelyt nem javitunk,koszorulunk,azt tasi reszortja.
Igen b.zmeg akkor rend volt. Most 40 kg os kislányok igazoltattak az út szélén, olyan erősek, hogy majd hanyatt esnek a tányérsapka súlyától. Kocsmai balhénál inkább a gázra lépnek mint sem rendet tennének. Tudod abban az időben iskolázatlan voltak a rendőrök itt kőrösön a parancsnok 180 centi 90 kg alatt nem alkalmazott járőrt. Volt még tekintélye a rendőrnek. Mi I
S megkaptuk a pofont amikor 2 személlyel motoroztunk de tudtuk, mit kockáztatunk. Én azt mondom jobb volt a rendszer. Nem arra használták őket, hogy sunyiban bokor mogul kamerázzanak hanem a rendfenntartásra és ez többé kevésbé működött nem úgy ahogy most.
Ezek nem javító méretosztályok? Főtengelycsap köszörülési méretek?