Nem sok mert ritkaszar runya nyamvadekokat dob piacra.
Amugy mint rongyos tudhatnad hogy a bikini gyar az nemet.
A motor meg angol,bar a motorokhoz nulla kozod van,meg akkor se volt mikor koroztel a kecskemeti autopalya szakaszon.
pakson annyi a munka? elég lófasz helynek tűnik
amúgy van egy kalocsai ismerős gyerek az erőműben dolgozik, egy g mercivel téblábol
gyerekkel együtt vizsgázott motorból, az is meg tudja oldani az átjárást
😂 Te egyébként is szereted a kihívásokat a fityón már bizonyítottad. én most is szurkolok neked.(meghajlós) Látod márki zajnak se volt esélye még is befutott(fetrengős)
Nyugvokat hoziher hogy nem cserelek,ha megtennem inkabb egy bontott blokk,az 80-100 bol megvan,ez meg mar csak a hajto sor,a gyurukeszlet,hengerfej tomites elviszi a penzt fullban.
végülis nem kényszerítették
de vagy 3 műszak a gép mellett a dzsuvában vagy 8 órás laza meló az irodában
azért végezte el az érettségit mert műszaki szakoktató akart lenni, na ezt nem engedélyezték(szerintem mert nem volt hithű komcsi)
utána felkeresték evvel az ajánlattal, nem kellett elfogadni, de utána tuti szopatták volna a vérkomcsik
szerintem az a 2 nyaralás 16 éves koromig(utána volt a váltás) nem hinném hogy kirívó pluszt jelentett
van 1-2 olyan cimbim mondjuk idősebbek nálam egy 10-el akik abban az időben rendőrök voltak. Azok bementek a cigányputriba az előállítandó személyért zokszó nélkül. Meséltek sztorikat. Volt mikor a cigány kiabált bentről, hogy nincs megkötve a kutya be ne jöjjenek(ujjával nemet mutató. Erre annyi volt a válasz, hogy gyere ki a qrva anyádat mert agyon lövöm a kutyát utána téged azt húzta is csőre a pa63-at. Nem qcisztek abban az időben. A cigány sem nagyon mert baszakodni velük. Amit kiadtak nekik azt végrehajtották. Volt, hogy kellett hozzá a gumibot(kezeit széttáró) nem a papírmunkáról szólt a rendőri munka. Az volt a jó rendőr minél nagyobb volt a tenyere. Elég gyakran használták is és többnyire jogosan. Fenntartották a rendet nem nyomtatványok töltögetésével bajlódtak. Egyik haver később felkerült a forradalmi ezredhez. ott még voltak furcsa dolgok. Bár elmondása alapján már akkor 22 ezer ft volt a fizetése amíg itthon a konzervgyári munkás meg a postai alkalmazott jó ha 3000 kapott.
Nagyon hülye szögből van fotózva. Ebay-t néztem elsőre, mert ott a termékfotók aranyat érnek, de most nem találtam tisztességes képet erről, csak a blokköntvényre ütött főtengelycsapágy betűsor látszik egyik-másik aukción, pont a generátor helye mögött.
Ezért élted meg jól azokat az időket, nem volt kötelező a pártba belépni, ezt általában a szülők mondták később a gyerekeiknek mikor már kínos volt volt párttagnak lenni és el kellett hitetni a gyermekkel, hogy nem voltunk mi komcsik csak kényszerítettek.
fater művezető volt a cégnél, ehhez beléptették a pártba
szerintem levették hogy nem hithű komcsi mert amíg tartott a szoci rendszer 2x kaptunk nyaralást.....
az elsőre nem is emlékszem olyan kicsi voltam, még iskolába se jártam, a második meg 6.-os koromban volt
de volt aki minden évben ment......és volt aki többször is
Amugy mint rongyos tudhatnad hogy a bikini gyar az nemet.
A motor meg angol,bar a motorokhoz nulla kozod van,meg akkor se volt mikor koroztel a kecskemeti autopalya szakaszon.
amúgy van egy kalocsai ismerős gyerek az erőműben dolgozik, egy g mercivel téblábol
gyerekkel együtt vizsgázott motorból, az is meg tudja oldani az átjárást
Mer motorod nem van,es nem is volt,csak egy szar probalkozas egy tankhajo gyartol. 😆
Az nem 22 ben lesz? 🤔
de vagy 3 műszak a gép mellett a dzsuvában vagy 8 órás laza meló az irodában
azért végezte el az érettségit mert műszaki szakoktató akart lenni, na ezt nem engedélyezték(szerintem mert nem volt hithű komcsi)
utána felkeresték evvel az ajánlattal, nem kellett elfogadni, de utána tuti szopatták volna a vérkomcsik
szerintem az a 2 nyaralás 16 éves koromig(utána volt a váltás) nem hinném hogy kirívó pluszt jelentett
szerintem levették hogy nem hithű komcsi mert amíg tartott a szoci rendszer 2x kaptunk nyaralást.....
az elsőre nem is emlékszem olyan kicsi voltam, még iskolába se jártam, a második meg 6.-os koromban volt
de volt aki minden évben ment......és volt aki többször is