Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, ellenpélda azt is ritkán használom. Pedig az azért jól bevált találmány.......
Gondolod megkapta? 🤓
De Te meg mit hisztizel ? Kiskorodban megkérdezték hogy szeretnéd az agyhártya elleni oltást?! Nem! Megkaptad és kész.
Adasd be aztán éld az életed. Attól hogy itt rendszeresen hisztizel, nem fogják eltörölni.
Vagy legyél kitartó, néhány év és hátha elfelejthetjük az oltást is meg a vírust is.
Vetess vért, 4hónapig mehetsz szabadon. Ja hogy nincs antitested, hát ez csecs mert akkor nem voltál beteg, bármennyire is állítod 🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️
A biztonsági öv miért kötelező? Hisz csak magának árt aki nem köti be.
De miért baj?Áruld már el!Te oltva vagy kovid miatt nem halsz meg,max a hibás genetikád miatt,az oltatlan meghal az meg a saját döntése.
Azért most csak le kellene küldeni egy két felest,hogy sterilizálja gyomrot.
egy bot végére egy rongy, meg egy vödör víz
egyszerű és olcsó 😁
a gémorr magot is gyűjtöd?
És ha nincs? Féktisztító?
Első lépés,ellenőrizd van e elegendő wc papír a retyón!!! 😁
Jobban megnézve, nagy kukacos öreg szar az is. Kukába vele.
A fenyőtinóru fasza, a másiktól majd szellemeket fogsz látni 🤷🏼‍♂️
mondjuk attól jobban félek, hogy délután kiszaladtam a haverral az erdőbe gombát szedni. Én szedtem egy teli kosár ilyen szép piros gombát. A mesékben is ilyen formájú gomba szokott lenni, gondolom akkor ez nem lehet gáz(kezeit széttáró) csináltunk egy jó nagy adag gombapörköltet belőle hát nem sok maradt.(meghajlós) Most viszont el kezdett baszottúl csikarni a hasam meg hányingerem lenni. Hívtam a havert, hogy vele mi van de nem vette fel(kezeit széttáró)
Mondjuk szerencsére felírtam a doki számát(meghajlós)
Biztos?
Szerintem karácsonyig kihuzzák......
Soha,mert ha bele hugyoznak megy tovább a szekér. 😂
adblue hiány még mindig van? mikor áll meg a kamion forgalom?
Pista bácsinak igaza van. (meghajlós)Mondjuk nekem nem kell a pálinka sem mert nincs mitől félni se(kezeit széttáró)
Kemény vagy,mint Pista bácsi!! 😅
én pl. nem értek vele egyet(ujjával nemet mutató)
Vellanyba se kipuf se olaj nem köll, se nincs hangja és pedig ez a korszak következik(meghajlós)
Melyik resszel?
Hála az égnek.
Remélem még sokáig!
utána mit csinálsz????
Jövőre megint elkapod valamelyik alfaját oszt kész(kezeit széttáró) jobb esetben lábon kihordod munka mellett, rosszabb esetben fexel vele 3 napot(kezeit széttáró)
mer az oltás örökké tart(fetrengős)
A náthát is elkapom évente 2 szer és még is itt szórakoztatlak benneteket minden évben 😂
A természetes védettség nem örökké tart.
Van akinél már hónapok után nincs védettsége te jóember.
Utána mit csinálsz?