De Te meg mit hisztizel ? Kiskorodban megkérdezték hogy szeretnéd az agyhártya elleni oltást?! Nem! Megkaptad és kész.
Adasd be aztán éld az életed. Attól hogy itt rendszeresen hisztizel, nem fogják eltörölni.
Vagy legyél kitartó, néhány év és hátha elfelejthetjük az oltást is meg a vírust is.
Vetess vért, 4hónapig mehetsz szabadon. Ja hogy nincs antitested, hát ez csecs mert akkor nem voltál beteg, bármennyire is állítod 🤷🏼♂️🤷🏼♂️
mondjuk attól jobban félek, hogy délután kiszaladtam a haverral az erdőbe gombát szedni. Én szedtem egy teli kosár ilyen szép piros gombát. A mesékben is ilyen formájú gomba szokott lenni, gondolom akkor ez nem lehet gáz(kezeit széttáró) csináltunk egy jó nagy adag gombapörköltet belőle hát nem sok maradt.(meghajlós) Most viszont el kezdett baszottúl csikarni a hasam meg hányingerem lenni. Hívtam a havert, hogy vele mi van de nem vette fel(kezeit széttáró)
Mondjuk szerencsére felírtam a doki számát(meghajlós)
utána mit csinálsz????
Jövőre megint elkapod valamelyik alfaját oszt kész(kezeit széttáró) jobb esetben lábon kihordod munka mellett, rosszabb esetben fexel vele 3 napot(kezeit széttáró)
Adasd be aztán éld az életed. Attól hogy itt rendszeresen hisztizel, nem fogják eltörölni.
Vagy legyél kitartó, néhány év és hátha elfelejthetjük az oltást is meg a vírust is.
Vetess vért, 4hónapig mehetsz szabadon. Ja hogy nincs antitested, hát ez csecs mert akkor nem voltál beteg, bármennyire is állítod 🤷🏼♂️🤷🏼♂️
egyszerű és olcsó 😁
Mondjuk szerencsére felírtam a doki számát(meghajlós)
Vellanyba se kipuf se olaj nem köll, se nincs hangja és pedig ez a korszak következik(meghajlós)
Remélem még sokáig!
Jövőre megint elkapod valamelyik alfaját oszt kész(kezeit széttáró) jobb esetben lábon kihordod munka mellett, rosszabb esetben fexel vele 3 napot(kezeit széttáró)
A náthát is elkapom évente 2 szer és még is itt szórakoztatlak benneteket minden évben 😂
Van akinél már hónapok után nincs védettsége te jóember.
Utána mit csinálsz?