Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetértek 😂
Nem kell kipuff,vellanyos lesz a motor is,eleg a napi 300 km,tobbet nem birsz menni mer kell kajaszunet a gyereknek is,addig feltolti,40 perc. 😆
csak azt nem értem neked például miért baj az ha megfertőződsz? Ez senkinek nem baj ez mindenkinek inkább jó mert kialakul a természetes védettség(meghajlós)
- extra szűzet.
- le kell venni az egész leömlőt, és akkora előre felé megy a hang.
Maradjál csak te ott! 😁
azt visszük a dákóval(meghajlós) Csak igérd meg dobsz ki 1teszkós narancssárga kábelt,hogy haza is tudjunk menni 😂
Basszátok meg, hogy a virus itt marad velünk örökre az hagyján, de hogy a téma is az mégiscsak borzasztó. Nem.lehetne inkább milyen olajat tegyek a motoromba? Vagy hogy ősszel.vagy tavasszal cseréljük? Vagy melyik a hangosabb kipuff és akkor nem csapnak el mert a hang előlröl jön a motoros meg hátulról?
Ennyire nem lehetsz sötét!
Elég egy-két olyan ember aki még a tünetek megjelenése előtt szolgálatban volt.
Mert okos vagy és tudod te is, hogy a tünetek megjelenése előtt már 4-5 nappal már fertőz az ember.
És pl az étkezésnél, vonulás közben vagy pl váltás közben fertőződhetsz.
De a szupermenek kivételek.
De egy ilyen tájékozott embernek mint te, ezzel tisztában kellene lennie.
ha téged az egy kicsit is vigasztal te nem a kovidba döglesz bele(ujjával nemet mutató) hanem a tüdőrákba(meghajlós)
majd benyúlok a kesztyűtartóba,( ha még meglesz a kocsiba) egy maszkért, felhúzom és mondom, hogy engem menthet oltatlan tűzoltó is 😂
Aze mer hulyebb vagy mint egy par rendorcsozma. 😆
Meg ne merj lógni az óriás Milkámmal! 😲
csak kinek?
a maszk akkor megvéd a koviddól végül is?
annyira felbaxtatok már ezzel a faxsággal, ha kötelezővé tennék én akkor is kihúznám magam belőle. 😂
Ha minden héten más lakásba költöznék nem kapnának el addig amíg le nem hull végre a lepel erről a kovid hisztiről. 😂
Nem az a baj hogy megdöglesz, hanem az, hogy addig még terjeszted is (a Covid-ot és a hülyeséget is). 😂
jogos kérdés.Ők hordták orrba szájba,mi nem,ott sok oltott nálunk 30% alatt.Mégis ők vannak/voltak tele fertőzöttekkel.
El kell ismernem,ezt most szépen megfogalmaztad.
Azt kívánom, hogy ne te pislogjál mint hal a szatyorban egy kocsiban csodálkozva, hogy cigarettázva bóklásznak a kocsid körül! 😅
Egy kerticsap hitelesebb infoforras mint te. 😆
na akiről meg nem tudni az épen tök mind1. Kihordta lábon, hogy észre sem vette(mint az emberek 99%-a) meg még dolgozott is(kezeit széttáró)
Hát ezt nem értem(csodálkozós) Hogy voltatok egyszerre 18 an kovidosok amikor maszkot is használtatok?
😂
ezt inkább ti folytatjátok mellette(kezeit széttáró)
Szerintem bánja a faszom, hogy ti mit csináltok 😛 havonta szúrasd magad 20x is engem az sem érdekel. Legalább amikor megmurdelsz azt lenyúzzák a bőröd, nem tudnak belőle tam-tam dobot csinálni olyan lyukas lesz 😂
Hagyjatok már bennünket békén a picsába a szlávi, merkel meg a magas kopasz szóvivő tv-be, rádióba, interneten, óriásplakáton, hirdeti, hogy aki beoltatja magát az védve van mintha búra alatt lenne.(kezeit széttáró) Akkor??? Miért fostok tőlünk? Mi meg majd megdöglünk azon irányvonal mentén amiben hiszünk(puszit küldő)
a maszk eddig sem védett meg semmitől(kezeit széttáró) Év elején hónapokig kötelező volt még az utcán is még is naponta 10 ezer felett volt a fertőzöttek száma 😂
majd a haldoklókat csak az oltott kolléga húzza ki a roncsból addig ti cigiztek a háttérbe 😂