akkor légyszives azt áruld el milyen adatokat tudsz te felhozni amit bármivel is alá lehet támasztani 😂
Láttad a tv-ben, hallottad a rádióban olvastad a neten(fetrengős) Na ne hülyéskedj 😂
A saját tapasztalásom az legalább nem légből kapott mint gondolom blődié se (szemeit körbeforgató)
A környékünk is szerencsés ezek szerint8gondolkodós) Az ismerőseim több mint fele túl van a kovidon úgy gondolom már én is régen. Hát én nem hallottam még olyat, hogy valakit ez megviselt volna.(gondolkodós)
Az, aki azt mondta, hogy nyugodtan korbefertőzheti egymást mindenki a teremben, mert csak egy gyenge nátha tünetei lennének és nem kell maszkot sem hordani? 😂
a sok idióta fújja ezt a baromságot. (kezeit széttáró) Eleve a gyerekeket le sem vontad a 9 millából tehát lenne összesen csak 1,5 milla az oltatlan ha nyomokban igaz lenne a statisztikájuk ami meg nem az8kezeit széttáró) Rossz nyelvek szerint a valóságban az oltottak száma nem érte el a 3 millát na kb. ez lehet az igaz 😂 Nem jelent itt veszélyt senki semmire pont olyan ártalmas a koronavírus mint egy egyszerű nátha valamikor majd megértitek. At olaszoknál már kiborult a szar, a németeknél is kezd. A szlovákoknál az oltatlanok tüntettek és kihívták rájuk a helyi tek-et csak azok meg felborították az autót(fetrengős) Persze a hiradásokban sok minden nincs benne ezt egy szlovák ismerős mesélte(kezeit széttáró) Az orrotoknál fogva vezetnek, a húgyagyúak mint te is beszoptad a mantrát. Az első 15%-k a félelemkeltésnél ment el oltatni, te a mézesmadzagnál(kezeit széttáró) Működik a kommunista szalámi taktika de a végén mindig marad igába hajthatatlan(puszit küldő) Egy világméretű átbaszás részesei vagytok(tapsolós)
Nem hajtok én semmire nekem jó a jelenlegi állapot is.Nekik nem megfelelő.Arra meg aztán végképp hiába hajtanék,mint írtam,addigra az összes ilyen rést betömnek.
na ez lenne csak hibás cselekedet
olyan össze vissza eredmények születnek hogy eddig senki sem jött rá mi miért van és miért nincs, de mégis véd, vagy mégsem 😂
sosem mondtam hogy nem vagyok oltva
én mindig csak azt mondtam hogy aki beutalóval ment a kalocsai oltópontra nem kértek tőle semmi igazolványt, a 2. körhöz meg csak a első körös általuk nyomtatott papírt kérték
szóval aki ravaszkodni akart simán megtehette.......
hónapokig ment ez így
amúgymeg nem lehet bizonyítani semmit sem, se azt hogy adták se azt hogy nem
Láttad a tv-ben, hallottad a rádióban olvastad a neten(fetrengős) Na ne hülyéskedj 😂
A saját tapasztalásom az legalább nem légből kapott mint gondolom blődié se (szemeit körbeforgató)
Te sem lehetnél már hülyébb akkor sem, ha véletlenül mégis rászánod magad a vakcinára. 😂
olyan össze vissza eredmények születnek hogy eddig senki sem jött rá mi miért van és miért nincs, de mégis véd, vagy mégsem 😂
Látatlanban azt, hogy biztosan van jó okuk rá.
én mindig csak azt mondtam hogy aki beutalóval ment a kalocsai oltópontra nem kértek tőle semmi igazolványt, a 2. körhöz meg csak a első körös általuk nyomtatott papírt kérték
szóval aki ravaszkodni akart simán megtehette.......
hónapokig ment ez így
amúgymeg nem lehet bizonyítani semmit sem, se azt hogy adták se azt hogy nem