Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is járna 6 hó + 3 hó felmondási idő nem lenne rossz, de melózok annyira szar helyen jobb a biztos kevesebb havonta, mint az egyszer több aztán kezdjem előről megint.
Szerintem a végkielégítésre pályázik.
Ez ugyanaz.
Mondjuk mindegy,egy év fizetés nélküli után te már nem mész vissza.
Neked is leírom mert fogalom zavarod van. Nem tették kötelezővé hanem köteleznek rá! Nagyon nem ugyanaz.
Adassátok be ez a legegyszerűbb. Itt vagyunk mi is és itt is leszünk míg a végén egy dobozba kerülünk, oltott, vagy oltatlan...
Nem kötelező, hanem köteleznek rá. Nagyon nem ugyanaz a kettő. Jelen pillanatban ha ez miatt kirúgnának akkor végkielégítést kéne adni, persze ezt a rést hamar betömik.. Most mondták hogy nov.15én lesz hivatalos állásfoglalás, addig még nekik is végig kell ezt zongorázni.
azt is mondtam ha kötelezővé teszik akkor minden további szó nélkül be is fogom adatni.

Most akkor bukod a maszekot, nem jársz 24-24-be, vagy oltatod magad vagy most mi van???
Megis kozolted.
Pedig nincs jelentosege.
Most kotelezo,megsem?
Annak nincs jelentősége hogy te hiszed vagy sem, a tényeken mit sem változtat. Ígérem, ha meglesz az első kovidos halott ismerős akkor jelzem.
Én pl sosem írtam olyat hogy a vírus kitalált és hogy nem létezik. Én téríteni sem akartam soha senkit, mindenki döntse el maga. Annyit mondtam hogy nem érzem szükségét, sőt, azt is mondtam ha kötelezővé teszik akkor minden további szó nélkül be is fogom adatni.
Ha nincs jelentősége minek közölted?
Nincs is jelentősége. Nem is akarom ezt bizonygatni. Ez egy általam közölt adat amit sem bizonyítani sem cáfolni nem lehet. És nincs is jelentősége.
Ezt olvassuk itt is nap mint nap.
Hát majdnem elmentem attól amiket mondott. Mint régebben írtam nálunk nagy az oltásellenesség alig tudok valakiről aki oltatta magát szerintem a nép talán 20-30%-a lehet oltva, a városok tolhatják meg az adatokat.
Nem,az antivaccer meg van győződve hogy az oltás a háttérhatalom eszköze,és hogy a vírus kitalált,emiatt a sebtében feltalált oltás maga az ördög,rosszabb a halálnál.
Hát vannak ,akik be vannak szarva egy kis tűszúrástól.Faterom egy marék gyógyszert szed,semmi baja nem volt hőemelkedésen kívül az oltástól.Én szarabbul voltam,de túléltem.A "hátha nekem semmi bajom nem lesz" ,szerintem rossz hozzáállás.
Ez amolyan erotikus masszázs volt? Oszd meg a részleteket, Sanyi bácsi! 😆
Ma voltunk masszázson és pont akkor ment a bocskoréknál az oltás téma (mellette erősen) és a masszőrnő (aki ápolónő volt régebben a faluban) elkezdte az oltásellenes mantrát tolni az asszonynak aki mondta is, hogy a 3.-at nem adatja be magának mert miztos igaza van a masszőrnek miközben nekem is elkezdte, de hát pont amiket mondott azokat a én is olvastam mire a végére előkerült, hogy az oltásban hiv is van mire mondtam, hogy ja, ezt bolsonaro mondta egy videóban amit hamar törültek is mire mérgesen mondta, hogy ,de ebola az biztos van benne mert hallotta..........hát vazz, most már én is tudom, hogy van benne mert tőle én is hallottam 🙃 .........amúgy ha itt valaki elkapja az ide fogja írni?.....mondjuk az első 1-2 napot még otthonról igen (szerencsés esetben az egészet otthon kiheveri), de ha kórházba kerül esetleg eltávozik azt már nyilván nem írja le mert nem tudja legfeljebb azt látjuk, hogy többet nem ír.
Milyen erdekes hogy a te meggyozesed alatamasztasa,ami adatok korrekt ellenorzesere semmilyen modunk nincs.
Csak a te szavad. 😄
És különben is van "bevált ellenszere":
https://index.hu/kulfold/2021/...
Ha annyira szerencsés a helyed, akkor ne hagyd veszni egy nyamvadt szuri miatt!
De még csak kórházat megjárt is csak egy. Akkor lehet hogy nem furcsa hanem szerncsés hely ez?
Én környezetemben sincs oltott halott.csak oltatlan.Csak olvasni lehet ilyen történeteket amik lehet,hogy Anderzentől származhatnak. 😅
Vagy felveszed és dolgozik neked 10hónapból 9,és abban a 9ben hasznot termel vagy nem veszed fel és egy hónapot sem termel. Melyik éri meg jobban?