Szoktam ezt az elmeháborodottat olvasni és most épp itt van ez a szokásos témánkra, érdemes a kommenteket végigolvasni: https://bircahang.blog.hu/2021...
Én nem megyek, és továbbra is csak egy oltatlan van, a szomszéd nő aki kórházba volt, oltatlan halott ismerős továbbra is 0,oltott halott hat. De van egy közeli ismerős, ők augusztusba oltatták magukat mert hát menni kell nyaralni, na a 13 éves lány szívizom gyulladást kapott azóta is kórházba van szegény, apuka csak annyit mondott:ez életem leghülyébb döntése.
Ha a közösség nem hülye már rég oltott,és oltott-oltott közt rohadt gyorsan lezárul az egész.
Még mindig az a gond hogy van 5,9 millió oltott,erre még jön egy vagon átesett mondjuk 300e,vagyunk kb 9 millióan.
Tehát 2,5 millió oltatlan.Saccra.
Ezek most megint elkezdik leterhelni az EÜ-t és miattuk jön a szigorítás.
Igazából ha nem mennének egészségügybe szarnék rá.
De mennek.Leterhelni,pedig jobb lenne ha otthon kifeküdnék a könnyű náthát.
Akkor megnyugtattál, mégse élettelen az, aki külföldön dolgozik. 😅
Pedig ott sincs kolbászból a kerítés......
Csak feszült voltál amikor így jellemezted ezt népcsportot. 😅
Megesik.
Hát ostobaság is lenne ha beoltatná most magát. Az is egy alternatíva, viszont abban a 10 hónapban elég tisztességes összeget megkeres. Régen is volt ilyen aki szerett volna elmenni fizetetlenre ilyen olyan melók miatt csak nem engedték el őket, hát most ők maguk ajánlják fel. Nincs ezzel semmi baj, az embereknek így lehetőség nyílik sok dologra amit másképp nem tehetnének meg.
Te tényleg agyilag nem vagy semmi.
Úgy van hogy a kórházban súlyos szövődmény oltott esetében 1-2% és valszeg nála nem alakult ki a védettség,oltatlannal viszont elkezdett megtellni a kórház és az intenzív.
Senki nem mondta hogy az oltás egy védőpajzs és ettől örökéleted lesz.
Viszont kötelező még a kapunyióknak is a katasztrófavédelemnél. 😂
NEM KÉRED AZ OLTÁST????? KIPRÓBÁLHATOD A LÉLEGEZTETŐGÉPET!!!!A lélegeztetés, a teljes érzéstelenítés mellett történő intubáció azt jelenti, hogy 2-3 hétig mozdulatlanul kell feküdni, gyakran hasmánt, miközben a szájon át a légcsőig lenyúló cső a levegőt pumpálja be a lélegeztetőgép ritmusára. Nem lehet sem beszélni, sem enni, sem semmi mást tenni közben természetes úton. Azért, hogy elviselhető legyen a ledugott cső által okozott fájdalom és kín állandóan nyugtatót és fájdalomcsillapítót adagolnak a mesterséges kómában fekvő betegnek.
Húsz nap alatt egy fiatalnak mondható (40 év körüli) páciens izomtömege 40 százalékkal csökken. Ennek, valamint a szájszervben és a hangszálakban okozott belső sérüléseknek az utógondozása további 6-12 hónapot igényel.
Ezért van az, hogy az idős, vagy legyengült szervezetű betegek nagy része egyszerűen fizikailag nem bírja ki a kezelést.
Két kollégám jár egy helyre suliba, egyik oltott másik nem. Egy szintén oltott társuk aki tünetmentesen fertőzötten bement a suliba megfertőzte a szintén oltott kollégámat. Na most akkor hogy is van ez?
Ne is oltassa!
Ostobaság lenne!
10 hónap után majd beoltatják magukat a kollégáid, ha szolgálni szeretnének.
Okos.
Nálatok ennyi élettelen van, hogy külföldre kell menniük, hogy érvényesüljenek????
Ha már a te szavaiddal éljek.
Így jellemezted a külföldön dolgozókat itt.
Nem vállalok felelősséget?! Egyedi emelőeszközöket tervezek úgy, hogy SENKI nem ellenőrzi a szilárdsági számításaimat (mert évek óta nincs műszaki felettesem) - én egyedül írom alá a tervezői nyilatkozatot minden "vasdarabnál", vállalva a munkámért a teljes felelősséget.
Nem, nem oltatja magátHol írtam ilyet? Biztos hogy lesz aki oltatja magát, de az is biztos hogy lesz aki nem. Ma 5kollégám beszélte le az osztrák melót egy volt kolléga jóvoltából, délelőtt volt bent ez ügyben, januárba már ott kezdenek. Kimennek 10 hónapra aztán a többi alakul.
Leírtam, mi történt... egyrészt az 1 napos fertőzést még ki se lehet mutatni 100% biztosan, másrészt mit kellett volna tenni szerinted? Hagyni, hogy bemenjen holnap is? Meg azután is? Hátha megfertőz valakit előbb-utóbb - egy zárt közösségben annak lenne hatása.
Ezért kell oltatni az eü dolgozóknak, de valami hülye véletlen miatt a szoc. dolgozók kimaradtak a rendeletből.
És hát szegény elmeszoc. otthonos ápolónak pont annyi esze van, mint neked, és dacból (vagy nem tudom, mi okból) nem oltatott.
Ismétlem, az értelmesnek. 😅
Nekik is kiesés egy beteg táppénzes.
Még mindig az a gond hogy van 5,9 millió oltott,erre még jön egy vagon átesett mondjuk 300e,vagyunk kb 9 millióan.
Tehát 2,5 millió oltatlan.Saccra.
Ezek most megint elkezdik leterhelni az EÜ-t és miattuk jön a szigorítás.
Igazából ha nem mennének egészségügybe szarnék rá.
De mennek.Leterhelni,pedig jobb lenne ha otthon kifeküdnék a könnyű náthát.
Van ez így.
Pedig ott sincs kolbászból a kerítés......
Csak feszült voltál amikor így jellemezted ezt népcsportot. 😅
Megesik.
És még sokunk 😅
Úgy van hogy a kórházban súlyos szövődmény oltott esetében 1-2% és valszeg nála nem alakult ki a védettség,oltatlannal viszont elkezdett megtellni a kórház és az intenzív.
Senki nem mondta hogy az oltás egy védőpajzs és ettől örökéleted lesz.
Viszont kötelező még a kapunyióknak is a katasztrófavédelemnél. 😂
Húsz nap alatt egy fiatalnak mondható (40 év körüli) páciens izomtömege 40 százalékkal csökken. Ennek, valamint a szájszervben és a hangszálakban okozott belső sérüléseknek az utógondozása további 6-12 hónapot igényel.
Ezért van az, hogy az idős, vagy legyengült szervezetű betegek nagy része egyszerűen fizikailag nem bírja ki a kezelést.
Ostobaság lenne!
10 hónap után majd beoltatják magukat a kollégáid, ha szolgálni szeretnének.
Okos.
Nálatok ennyi élettelen van, hogy külföldre kell menniük, hogy érvényesüljenek????
Ha már a te szavaiddal éljek.
Így jellemezted a külföldön dolgozókat itt.
Ezért kell oltatni az eü dolgozóknak, de valami hülye véletlen miatt a szoc. dolgozók kimaradtak a rendeletből.
És hát szegény elmeszoc. otthonos ápolónak pont annyi esze van, mint neked, és dacból (vagy nem tudom, mi okból) nem oltatott.