A felelősség. Megtettél-e mindent annak érdekében, amit a rád bízott, magatehetetlen 50 emberért meg kellett tenned, vagy nagy ívben xartál az egészre?
A kényszeroltást még a Viktor fogja elrendelni csak NEKED (only for you 😂), egy-két hónapon belül, ha igazán xar lesz a helyzet. Mert az lesz, efelől ne nagyon legyenek kétségeid.
Jó a maszek.
Lehet menni fizetetlenre!
Én, ha a maszekommal hivatalosan többet keresnék az adott napokon amikor szolgálatban vagyok, nem biztos, hogy tűzoltó lennék. 😅
Tegnapi történet: elmeszoc otthonba (50 lakó) tegnap vitte be a kovidot a hülye ápoló... az is oltatlan volt, neki a gyereke vitte haza a suliból.
Szóval egy hülye miatt ma teszteltek egész nap (mindenkit), és soron kívül oltanak...
Nem akartam részletezni az infót, mert mindenki ismeri.
Rólad is ezt feltételeztem.
Feleséged is fizetetlenre megy?
Vagy ő oltatja magát????
És nyugodj meg, nem lesz itt 24-24!
Nincs itt annyi oltatlan.
A jelek szerint pontosabb mint a tiéd. Inkább bukom itt a 6havit mint a maszekot a 24/24 miatt. Az időhúzás bármire megoldás lehet. Ez egy kiváló alkalom sok embernek.
Igen, így van.
És te elmész fizetetlenre?
És bukód a hathavi lóvét?
Vagy beadatod pár hónap múlva?
Milyen előnyökkel jár, ha valaki húzza az időt ezzel???
Mert neked jók az infóid? 😅
A kérdés a különbségről szól.
Biztos hogy nem. Éljen az uj orbán kormány 😃
Ravasz.
Nálatok nincs 30% oltva.
Hidd el, majd lesz!
De kiderül és visszatérünk rá dec 16-án!
Lehet menni fizetetlenre!
Én, ha a maszekommal hivatalosan többet keresnék az adott napokon amikor szolgálatban vagyok, nem biztos, hogy tűzoltó lennék. 😅
Szóval egy hülye miatt ma teszteltek egész nap (mindenkit), és soron kívül oltanak...
Ahogy mondod, végezte a munkáját... ☹️
Rólad is ezt feltételeztem.
Feleséged is fizetetlenre megy?
Vagy ő oltatja magát????
És nyugodj meg, nem lesz itt 24-24!
Nincs itt annyi oltatlan.
És te elmész fizetetlenre?
És bukód a hathavi lóvét?
Vagy beadatod pár hónap múlva?
Milyen előnyökkel jár, ha valaki húzza az időt ezzel???
Mert neked jók az infóid? 😅