Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miután a kertedbe stadiont épit és az utolsó szál.cigit ő maga teszi a szádba 😆
Ne beszélj mellé. te meg felelősségről pláne ne, egy fűszálért se vállalsz felelősséget 😆
A kérdés a különbségről szól.
A felelősség. Megtettél-e mindent annak érdekében, amit a rád bízott, magatehetetlen 50 emberért meg kellett tenned, vagy nagy ívben xartál az egészre?
A kényszeroltást még a Viktor fogja elrendelni csak NEKED (only for you 😂), egy-két hónapon belül, ha igazán xar lesz a helyzet. Mert az lesz, efelől ne nagyon legyenek kétségeid.
Értem én értem......csak aki oltott ugyanugy fertőződik és fertőz......különbség adott esetben?
Rabszolgaság, adósság hegyek nulla tulajdon, éhinség, kényszeroltás?
Biztos hogy nem. Éljen az uj orbán kormány 😃
Akkora feleséged oltatja magát. 👍️
Ravasz.

Nálatok nincs 30% oltva.
Hidd el, majd lesz!
De kiderül és visszatérünk rá dec 16-án!
Majd két héten belül pár beteg, egy-két halott... ...igazad van, tulajdonképpen semmiség az egész.
És, történt valami?
Jó a maszek.
Lehet menni fizetetlenre!
Én, ha a maszekommal hivatalosan többet keresnék az adott napokon amikor szolgálatban vagyok, nem biztos, hogy tűzoltó lennék. 😅
Nálunk nincs 30% oltva.Ez a fizetetlen meg elég kecsegtető ahhoz hogy bevállalja az ember. Nem, ő nem megy fizetetlenre.
Tegnapi történet: elmeszoc otthonba (50 lakó) tegnap vitte be a kovidot a hülye ápoló... az is oltatlan volt, neki a gyereke vitte haza a suliból.
Szóval egy hülye miatt ma teszteltek egész nap (mindenkit), és soron kívül oltanak...

Ahogy mondod, végezte a munkáját... ☹️
Vigyázz Bogyó! Sok lesz az Argus a vérnyomás csökkentődre 😂
Próbálták. Abból gazdagodott meg Al Capone 😆
Nem akartam részletezni az infót, mert mindenki ismeri.
Rólad is ezt feltételeztem.
Feleséged is fizetetlenre megy?
Vagy ő oltatja magát????
És nyugodj meg, nem lesz itt 24-24!
Nincs itt annyi oltatlan.
Én már rég túl vagyok rajta. 😀
Ja,megalakul a 4. Orban kormany,te meg megpukkadsz,nyugodj bekeben. 😆
Ebben azért nem vagyok biztos. Elég jól kaparnak azok is álló helyzetből.
Lehet hogy igazad van: 6 hónap múlva túl leszünk a kormányváltáson is, és más szelek fognak fújni. 😆
A jelek szerint pontosabb mint a tiéd. Inkább bukom itt a 6havit mint a maszekot a 24/24 miatt. Az időhúzás bármire megoldás lehet. Ez egy kiváló alkalom sok embernek.
Na igen 😅
Tudom meg 1000km 5 perc alatt 😆
Igen, így van.
És te elmész fizetetlenre?
És bukód a hathavi lóvét?
Vagy beadatod pár hónap múlva?
Milyen előnyökkel jár, ha valaki húzza az időt ezzel???
Mert neked jók az infóid? 😅
A szülési szabadság annak jár aki igénybe veszi. Nem az apának.
Eddig még nem tette, nem is tervezi, de most neki ez 3 évig tárgytalan.