az oltottak rinyálását még mindig nem értem
ezeket hallani mindenhol:
1: az oltott is fertőzhet, nem csak az oltatlan
2: az oltott is elkaphatja nem csak az oltatlan
3: az oltott nem vagy csak kicsit betegszik meg,
kórházba szinte minden esetben csak az oltatlan kerül, ráadásul oltás nélkül betegebb lesz
következtetés:
ha az oltott egyformán kapja el az oltottól és az oltatlantól akkor mi a picsáért kell rinyálni?
nagyon sántít ez a dolog
A maszk a ti dolgotok, nálunk se írták elő, de felvettük, mert mi nem vagyunk szupermenek és mi elkaptuk egymástól is vagy mástól......
De egyszerre 18-an voltunk covid-osok.
Ti kemények vagytok.
Egy darabig.
Nincs melléduma a maszkról, véd amitől véd.
Butaság vagy nem, nincs több fertőzött mint máshol. Sőt kollégám volt úgy koronás hogy nem is tudta hogy az és ráadásul egy körletbe is vagyunk és nem kaptam el.
Mennyire silány kifogások.
Mintha nem tudnád, hogy az "ügyfél" alatt mire gondoltam.
Egyébként az a ti butaságotok, hogy egy keresetnél még egy maszkot se viseltetek.
Na inkább azt hagyjad! 😅
Tudom, most jön a melléduma, hogy mitől véd a maszk.
Tényleg ne oltasd be magad, menj fizetetlenre!
Örülnek is neki szerintem. 😅
Bizony, sőt már azt is mondták hogy dec 31ig lesz nekik kitolva.csurognak az infók.
Az mióta ügyfél?Baleset? Hiszen még a maszk sem volt előírva soha egy napig sem káresetnél. Szóval ezt inkább hagyjuk.
Az ipse szabadulna a szolgalattol csak meg kiderul hogy kirugjak es es kap penzt vagy nem.
En a parancsnok helyeben elkuldenem egy ev fizetetlenre es nem rugnam ki.Varnam vissza,jo munkaereo. 😆
Most halt meg egy 24éves csaj, állítólag azt mondta amikor vitte be a mentő és tették a gépre hogy ha ő innen kikerül akkor sem oltatja be magát. Most már nem is kell az oltás neki
Hagyjad már a mellédumát!
Megértettük, elmész fizetetlenre és maszekolsz.
És az élettelenek mennek külföldre, a többiek meg 24-24- be járnak majd szolgálatba.
Dec 16-én meg majd visszatérünk a tényekhez!
Így okés?
Hogy lenne ugyanaz? Kötelező akkor lenne ha azt mondanák hogy minden 14év feletti magyar álampolgárnak be kell adni. Ha itt akarsz dolgozni akkor meg kell kapnod az oltást, az csak egy feltétele a munkavégzésnek,van más alternatíva. De ahogy hallom finomodnak a dolgok, annak kell majd állítólag dec 15ig aki ügyféllel találkozik. Na mindegy, meg kell várni ezt a nov 15öt.
https://www.kalohirek.hu/kekfe...