Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mért az itteni vernyogás? rég túl vagyok(unk) rajta. Majd ha nagyon megy a hisztéria beadatjuk az emlékeztetőt is azt ennyi. Ha nem feszítenek mint pocok a lisztben, akkor meg ennyi volt. Azt mehetünk bármerre...
Dehogy kivitelezhetetlen,csak megsaccolod a szulest es elkezdesz tesztelni ketnaponta,a szulesig.
Szeretni fognak a tesztlabornal. 😆
Gratulálunk az asszonynak 😆
Használja egészséggel 😁
aztán az mit számít?
a pia miatt kibaszott sok gond van sikan megszopják úgy is hogy nem isznak
bogyóék felé gázoltak el egy motorost nemrég ott is ittas volt a gázoló
és ez nem egyedi eset
cigi meg bizonyítottan nem tesz jót a légutaknak
és a passzív dohányzás se ismeretlen fogalom
Az apának van, csak első legyel a sorban 😂
Ja,a fránya csipp....... 😂
Ő sem oltatja magát?
A pia meg a cigi nem fertőz.
hihetetlen az egész
ha az emberek egészsége lenne a cél a cigit meg a piát rég betiltották volna
Ja, én is ma felhívtam a kórházat hogy legyenek szívesek foglaljanak állást hogy hogy lehet kivitelezni a pcr tesztes szülést. Nem tudták, három helyere is kapcsoltak. Tisztán látszik hogy ez is egy olyan megoldás hogy belekényszerítsenek az oltásba. Már mindenről beszélt az osztályvezető csak érdembe nem. Mondom neki semmi baj nem lenne ha mennék, ajtóba teszt, 20ezer aztán mehetek. Azt mondja hogy erre a kórháznak nincs kapacitása, de hát mondom most is ezt csinálják(szóval mégis van kapacitás) csak az a baj hogy vinni kell külön tesztet is, ennek a beszerzése kivitelezhetetlen.
KupecKing! 😅
Jó üzlet volt. Pipi budipapirjaival elcserélheted 😁
Nem fogják. Világ szinten le akarják oltani az emberiséget. Mindig kitalálnak valamit hogy ellehetetlenitsenek. Már ez gyanus önmagában.....
vettem 2 raklappal ez vagyonokat fog érni
egyre drágább a réz
Az ismerősöm munkahelyén műszakolnak, csak az a műszak volt covidos amelyik oltva van 🙂 náluk biztos nem lesz kötelező 😄
Az oltatlanok eddig is ellátták a feladatukat, szóval nem úgy látom hogy velük baj lenne. Csak hagyni kéne őket hogy végezhessék a munkájukat.
mindig a hülyékkel van a gond, teljesen mindegy hogy oltott vagy nem oltott
A szülési szabadság az 168nap,szerintem te a gyermek születés után járó pótszabadságra gondolsz, az 5 nap, de ezt is emelni fogják uniós döntés miatt, ami kimondja hogy min. 10napnak kell lennie.
Látod, mennyi baj van a sok oltatlan hülyével... 😄
Nem jó az sem, mert az asszony meg a gyermekvédelembe dolgozik, ott is kötelező.
Igen. Mivel elég sokan ezt fogják választani így kénytelenek lesznek a maradékot 24/24re kötelezni,ha úgy kiadja egyáltalán, ha oltatnék akkor én is járhatnék 24/24be,aztán a maszek meg elmaradna. Jó lesz nekem az a fizetetlen szabi, persze ha addig nem jön más alternatíva, még képlékeny a dolog, de most ez az út tűnik járhatónak.
Más,a saradukar zenei témája tuti mongol metal. 😂

http://youtu.be/LpxwZCxpBZg
haggyámá a hüjjeséggel 😅
Három nap talán.
Szülési szabadság van még?