nekem most pl az égvilágon semmi sincs, az órás polcon egy eltört horog van mert ismerősnek meg akarom mutatni ha összefutunk
por az van, de még nem látványos, murvás út meg a csatprnapoarti út adja a port rendesen
a váltó melletti tárolóban a fenőcucc az ott van, meg egy napszemüveg tokban ami nem volt rajtam 4-5 éve, 2007 ben volt a szemműtétem 2008-ban kb mindig rajtam volt vezetéskor utána csak akkor használom ha olyan helyen pecázok ahol szemből süt a nap, pl balaton vagy egyéb nagyobb vizek
én nem vagyok trehány csak lusta 😁
Ja, mi van ott általában? toll, szemüveg, aprópénz, kifli csücsök + morzsa, bontott rágó, blokkok, parkolójegyek, pzs, kulcsok... mindez jól mutat egy autó műszerfalán, persze rajta hónapos por. Nálam meg le is szóródna az első kanyarban...
kaja nemigen van benne, 99% peca cucc napi használatban
ezen kívül egy fenő porcelán( horgokat fenek vele) van a kocsiban, meg egy jégoldó spray
utazás
16 óra fele kimegyek a partra, kb 15 perc, reggel 9 ig ott vagyok majd ismét 15 perc haza
szóval 17-18 órából 30 perc az utazás a többiben meg ott van kéznél, nem csörgök zörgök mire megvan
praktikus, kényelmes
Akkor te azok közül vagy, akiknek az autójában minden elképzelhető helyen minden szarság fel van halmozva?
(Sejtem mit akarsz mondani vagy kérdezni, de mindjárt vissza is kérdezek, mi a fene lehet az nagyon fontos, aminek a műszarfalon a helye, ha nincs ott akkor kész rémálom az utazás? Kóla meg a szendvics?)
Azért azokból is vond le azokat, akik csak az egójuk miatt oltatják be magukat.
Én, ha tehetném és a módomban állna, minden nap kiraknám azoknak a fényképét - és legfőképp a kiccsaládét - akik ilyen oltásellenesek aztán amikor beüt a baj, akkor az addig sokallott és drágállott kínai lélegeztetőgépet is elfogadják...
Lenne egy csoportkép ahol anya-apa-kislány-kisfiú, ebből egy gyerek és egy apa pirossal ki lenne ixelve, alatt a felirat, hogy
"Ők is oltásellenesek voltak, sorsukra akarsz jutni TE IS?"
Tele a tube egy vagon barkacsoloval.
Komplett kitt mindenestol,egyszeru beepites.Faradt olajjal nem megy.
Amugy egy az egyben egy webasto koppintas.
Most hirtelen ez a zakkant csajos beepito vide jott fel.
Jo, nyilvan nem ugy gondoltam, hogy ez a kis pitlak befut egy Ikarus 415-ost :D
Csak mukodeset tekintve, hogy direktben fujja a meleget radiator es folyadekkeringetes hijan.
por az van, de még nem látványos, murvás út meg a csatprnapoarti út adja a port rendesen
a váltó melletti tárolóban a fenőcucc az ott van, meg egy napszemüveg tokban ami nem volt rajtam 4-5 éve, 2007 ben volt a szemműtétem 2008-ban kb mindig rajtam volt vezetéskor utána csak akkor használom ha olyan helyen pecázok ahol szemből süt a nap, pl balaton vagy egyéb nagyobb vizek
én nem vagyok trehány csak lusta 😁