Az a buzi simán kiírja egy hideg reggelen hogy alacsony a nyomás pedig előtte nap délben még rendben volt
Elmúlik a gari az összes ilyen faszságot végérvényesen ki kell szedni belőle
Nem tudtam mekkora a baj, csak - menet közben - egy rohadt sárga szöveg (meg sok csipogás) figyelmeztetett az elégtelen guminyomásra. Nix nyomásérték, nix TPMS-szenzor, hanem az ABS adatait felhasználva a kerékfordulatokból számol. Megálltam, szemre semmi nem látszott (nálam nem volt se pumpa, de még nyomásmérő sem), így Sátoraljaújhelyen bevágtáztam a benzinkútra.
De bizony ott hagyják.Nekem három kollégám mentőzött mindhárom otthagyta,meg egy jó pár főállású is az oltás miatt,meg lesznek lőve ők is.Szerintem nem nagyon merik nálunk ezt meghúzni,hacsak nem 19-re lapot húznak,de az választások elött nagy bukta lehet.
Félre érts, nekem is használati tárgy, de én általában mindent arra, amire kitalálták. nekem most a gyárilag belerakottakon kívül egy pléd van benne hátul, egy-két toll, a gyári rövid antennarúd, papírzsepi, töltőkábel és... talán ennyi.
Az utastér tök gyári, kivéve az illatosítót.
A kutyaszőr meg olyan, ha akkor nem láttam volna nem hinném el, de haver faterjának a kutyája után EGY szőrszál a hátsó szélvédő belső felére ragasztott pótféklámpa belsejében volt.
Mivel nekem nincs kutyám, anyámék egy ideig próbálkoztak azzal is, hogy az ünnepi vacsorák után a csontot elküldjék az anyós dögjének, de mondtam, ez nem szemetesautó, ebbe nem rak senki moslékot meg csontot.
(De tudom, én csinálom rosszul. Igaz, én mindent így kezelek, ha én főzök, amire elkészül a kaja, addigra mindent elmosogatok és elteszek, kivéve mondjuk azt a kanalat, amivel kóstolom főzés közben. A motort mindig tisztára nyalom használat után, még soha nem lett piszkosan elrakva, hogy majd holnap, vagy estefelé megcsinálom. Ez vonatkozik a sisakra, csizmára is.)
ez egy opel, ezt nem lehet megkarcolni ez még nem az a lófasz bevonatos műanyagos műszerfal
kutya is van benne évente 3x, utána 3 óra a porszívózás mert bár az első ülés előtt ül valamiért mégis mindenhol szőr van..... és nem szeretem a szőrt
kajázni meg csak szárazat, peca közben meg terítőn eszek a morzsa miatt hiszen ott alszok ahol eszek
nekem ez egy használati tárgy, direkt nem baszom össze, de nem is nagyon vigyázok rá, pl ha sáros a lábam akkor sáros.....
Hát... fene tudja, Hogy én nem karcolnám össze a műszerfalat semmivel, az tuti. Tudom, hogy van aki állítja, hogy az autó van az emberért, de a véleményem szerint ez nem azt jelenti, hogy le kell lakni az autót.
Ismerem, aki a nevetséges telcsitartó miatt összefúrkodja a műszerfalat, kutyát szállít benne, szőlőt rak a sebváltóbox rekeszébe és onnét szemezgeti menet közben, de ez nekem életidegen.
Ma láttam ducot platóst, lámpánál kicsit előttünk állt, jobb hátsó felnije berepedeze több helyen a csavarok irányába is. Na mondom ez rakottan ha egyszer elszabadul...
akkor is pénzbe van, 5 biztonsági öv legalább 50 ezer, ha van övfeszítő akkor szerintem duplája
legalább egy légzsák van benne ez is legalább ennyi
kidobott pénz.....
Márt majdnem a kardomba döltem, mert úgy nézett ki, hogy megtörtént velem a lehetetlen és elromlott a szívóbenzines japán autóm...Már éppen ott voltam, hogy mi lesz így velem, senki el sem fogja hinni, kiröhögnek a kocsmában, meg a szerelőm sem fogja tudni megjavítani, mert ilyet még nem látott, de aztán kiderült, hogy csak a drága feleségem tette tönkre ( vagyis még azt sem, mert ugye azt sem lehet, csak beépített egy hibát ) :-)
Elmúlik a gari az összes ilyen faszságot végérvényesen ki kell szedni belőle
mert egyszer kellett, és azóta sem 😂
Az utastér tök gyári, kivéve az illatosítót.
A kutyaszőr meg olyan, ha akkor nem láttam volna nem hinném el, de haver faterjának a kutyája után EGY szőrszál a hátsó szélvédő belső felére ragasztott pótféklámpa belsejében volt.
Mivel nekem nincs kutyám, anyámék egy ideig próbálkoztak azzal is, hogy az ünnepi vacsorák után a csontot elküldjék az anyós dögjének, de mondtam, ez nem szemetesautó, ebbe nem rak senki moslékot meg csontot.
(De tudom, én csinálom rosszul. Igaz, én mindent így kezelek, ha én főzök, amire elkészül a kaja, addigra mindent elmosogatok és elteszek, kivéve mondjuk azt a kanalat, amivel kóstolom főzés közben. A motort mindig tisztára nyalom használat után, még soha nem lett piszkosan elrakva, hogy majd holnap, vagy estefelé megcsinálom. Ez vonatkozik a sisakra, csizmára is.)
kutya is van benne évente 3x, utána 3 óra a porszívózás mert bár az első ülés előtt ül valamiért mégis mindenhol szőr van..... és nem szeretem a szőrt
kajázni meg csak szárazat, peca közben meg terítőn eszek a morzsa miatt hiszen ott alszok ahol eszek
nekem ez egy használati tárgy, direkt nem baszom össze, de nem is nagyon vigyázok rá, pl ha sáros a lábam akkor sáros.....
Ismerem, aki a nevetséges telcsitartó miatt összefúrkodja a műszerfalat, kutyát szállít benne, szőlőt rak a sebváltóbox rekeszébe és onnét szemezgeti menet közben, de ez nekem életidegen.
Szoval pozitivban vagyok. 😆
Semmivel nem okosabbak mint egy tűzoltó.
Orvosok közt magas az átoltottság.
legalább egy légzsák van benne ez is legalább ennyi
kidobott pénz.....