Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontosan annyit mint nálunk, itt is minden meg van tartva
...de az így életben maradt pulya kb. annyit is ér.
Én nem.
de a morzsák miatt nem hal éhen 5 gyerekből kettő meg kap orvost meg gyógyszert stbstb
így kb az összes ivadék megmarad, plusz a gyári munkás előbb szerez muffot mint aki a rizsföld szélén éhezik
ne legyetek már buzik 😂
nem egyéni fasz szopkodás van, össznépi országos szintű
amúgy mindenki a nyugatot tartja követendő célnak....
Nem kiemelte őket, hanem az asztalról lepotyogott morzsákból eljutottak valahová.
Ki szokott itt az ebédjéről fotókat feltenni?
itt egy követendő példa:
A tegnapi etna kitores csak hegyilevegot dob ki magabol. 😆
https://www.google.com/amp/s/i...
most miért? irigy vagy? Ehh...
Na jó! Ini, én nem vagyok ilyen. az én részemet ( tehát amit nekem kéne) szopkodhatod 😮 😲nyugodtan. Időd úgyis van bőven 😂
Csakis a magad nevében szopjál kárt ini az én nevemben véletlenül sem, köszi! 😃
a nyugati világ egyik legnagyobb bűne hogy kiemelte a szarból a távol keletet(is)
mérhetetlen nagy haszonnal járt ez az akció
csak nem számoltak avval hogy ha nekik több pénzük lesz akkor a "majmoknak" is emiatt megnő a szaporulat, a fogyasztás az igények
emiatt fogyasztásban konkurencia lesz
minden drágul, a szemét a szennyező anyagok sokasodnak, minden egyre szarabb
és ez mind a pénz éhség miatt van
aztán most kicsit szeretnének korrigálni, mi meg a nyugatiak faszát szopkodjuk egy ideje így ezt is megszívjuk....
Menőbb tengerparti sétányokon 10 palack mindenféle színű aerosollal ennél különbeket festenek 😁 meg is lehet venni 😁
Te vagy egy baromság.
Én meg azt mondom a 85 túl szűk az esetek nagyrészében, mert a legtöbb studióban nem tud 3-5méter távból fotózni. Haverom pont ezért vett egy sigma 35-öt.
A csíkhúzós baromság egyszerű, na de úgy összerakni egy nagy panorámát, sok-sok képből, hogy nem mozdulnak be a csillagok...
Tévedsz és fullban persze nem kretén módon hanem feltünően okosan, ha csak azt az egyet elolvasod kiderül amit copyztam, hogy sokszor napok alatt mentek végbe a nagy változások jellemzően vulkánok miatt, és volt vulkán az utóbbi 200 évben is bőségesen elég csak a krakataura gondolni ( https://mult-kor.hu/20130827_m...) meg a többire amik azóta is rendszeresen működnek jelenleg azt hiszem épp 3, de itt most nekem csak az a fontos, hogy vajon a vulkánok mennyi légszennyezésért felelősek és a másik, hogy miért csak és kizárólag az eu és az usa a nagy élharcosa és lakosaival megfizettetője a nagy változásnak amit amúgy a többiek leszarnak?
Sok cikk van a neten erről, olvasgasd ezeket: https://magyarasztrofotosok.hu...
Amikor valaki fullban nyomja a kretént...Igen, a földtörténet során sok-sok különböző esemény volt, amik egészen hatalmas katasztrófákkal is jártak néha (ezek a földtörténeti korok határain voltak)és néha az élet 85-97%-át is képesek voltak kiirtani. Voltak szinte teljesen eljegesedett korszakok, míg sokkal melegebbek is.
De!!!!
Ezek a változások évezredek, milliók alatt mentek végbe és!!! Mindig valami előidézte öket. Jelenleg ez a valami az ember. nem volt meteorbecsapódás, hatalmas vulkáni tevékenység, nem ütköztek össze kontinensek, amik megváltoztatták az óceánok áramlását, nem volt földi pólusváltás, sem heves napfénytevékenység, sem szupernova robbanás a környéken...
az egyik cél ez
de egyenlőre csak annyi hogy 1 percenként expo és ebből filmet csinálni
Mindenesetre kíváncsi vagyok Ini eredményeire.

Az asztrofotózás engem még nyomokban sem érintett meg sohasem, egyetlen ilyen célú képet sem lőttem, és nem is tervezek.
Viszont látom (hallom) hogy a fotós haverom mennyit kínlódik, és csak a "laikusok számára jók" a képei, a profinak a közelébe sem tud érni.
Pedig van betonstabil 15 kilós állványa, óraműves földforgás-követő mechanikája és fullframes DSLR-e is ehhez. Meg temérdek sok szabad ideje (mondjuk az Ini-nek is van....) 😂
Szerinted a Canon S3-as kompakt gépem, kevésbé volt zajos? (mondjuk kicsivel jobb volt, de az egy kurvajó gép volt abban az időben) Azt amire Ini gondolta arra én is vígan használtam.
A fotó sorozattal amikor összeilleszted a zaj nem fog növekedni, csak a hasznos jel. Ez a trükk lényege. Akármilyen szar érzékelővel lehet kurvajó képet lőni.
ISO-t hagyja a minimumon, aztán azzal játszani kell hogy milyen hosszú az az expozíciós idő amikor még nem kezd annyira zajosodni a kép, és abból csinálni sokat.
anno fotóztam a holdat az nagyon szép lett
persze ez is vagy 15 éve volt
Ja, azzal nem vitatkozom. Az Levi volt. 😁