Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig de, láncfeszítő kiszedve. Szebbel becélzod hogy pontosan hova akaszd a láncot, beaksztod, ráteszed a kengyeleket és lassan kezded lehúzni. Nekem még soha nem ugrott ki a menet 🤔
Hát,a lánckereket azt nemigen szeretném levenni a tengelyről.
S4 es két tengely,két híddal lefogatva.A láncot szerintem utólag rá tudom tenni,legalábbis úgy gondolom az előző blokkból kiindulva.
A gond hogy hogy a pi. ba tudom normál pozícióba leszorítani a tengelyeket addig míg rendesen rá nem tudom húzni a hidat.
Ami M6-os menetekkel van a hengerfejre csavarva,de nem kéne erőltetni. 🤔
Ez melyik ? A honda vagy a ducato ? Elvileg ha szépen lassan félfordulatonként húzod le, nem jöhet ki egyik menet sem. Nekem legalábbis soha nem volt ilyen problémám.
Ha jól tévedek, akkor a tengelyt fogatod le először, utána teszed csak rá a lánckereket a lánccal. Ellenkező esetben elkúrhatja a menetet.
Csak a puhapöcsüeknek okoz ez problémát.
Na jó,hogy legyen merőben más és tök furcsa ismeretlen téma.
Motorozzunk. 😂
Kérdés.
Még vezérlés nem bazirgásztam,de kelleni fog.
A vezérműtengelyeket ha beteszem akkor azok kicsit kijjebb állnak mert a fent lévő szelepek kinyomják.
Remélem érthető.Próbáltam a felső sorral lenyomni,úgy hogy a csavarokat húztam meg.Elég béna ötlet volt mert az egyik simán kinyiffant,a HF-ben a menet.
Van ennek valami szakszerű menete vagy oldjam meg ahogy tudom?
Ez a funkció akkor még nem működött. Lehet, hogy beharangozták már október közepén, de nekünk nem ment - lehet, hogy amiatt, mert nem új személyink van. Mindegy.
Telefonoztunk, a kormányablakos csaj azt mondta, kérjünk időpontot, adnak papírt, vigyük el, töltsük ki a szállásadóval, kérjünk megint időpontot és akkor adjuk le. Kötötte az ebet a karóhoz, mert sok az ügyfél és nem lehetnek bent egyszerre sokan, nem tölthetjük ki adhajtjuk le helyben. Egy másik város polgármesteri hivatalában dolgozó ismerősöm postázott formanyomtatványt, hogy ne két időponttal legyen ez megoldva.
Nem mindenkit az eszéért vesznek fel ott se, na...
😅 😅 😅
Ajjajjjjjjj
biztos fasza lesz az a szülés
látni azt hogy a kedvenc 2 ujjas rés akkorára kitágul mint egy 2 literes palack alja felemelő érzés
Értem,tehát most az antivaccerek apás szülésének a jogvédő harcát vívod...............motoros fórumon. 😂
Komolyan sírok.
Mennyi ilyen motoros létezik aki nem tudja megoldani? 😂
Most nincs előttem és igen hülye tervezte a kormányablak menürendszerét,de ha EU TAJ kártyát lehet kormányablakból intézni egy lakcímbejelentés sima liba neten.

https://www.kormanyhivatal.hu/...
Nem vagyok önző ember. És mert én meg tudom oldani hogy ott legyek attól sokan mások még nem. Szóval a probléma létező. Csupán ennyi a gondom vele.
Azt kell mondani, csókolom, most jöttem haza, reggel.
Apás szülés lesz. Tudjuk.
Ott leszel. Tudjuk
Ezért nem értem a gondodat???
pl németeknél lehet kérni olyan rendszámot ami mondjuk májustól októberig érvényes és ennyi időre kell adót és biztosítást fizetni
nálunk ehhez minden évben baszakodni kell a hivatalban és a biztosítónál, persze plusz költség is jár nem csak a fél napos hivatali szopás
Hol a hiba? Írtam tegnap, nem fogom újra leírni.
A fejekben sok helyütt még nem ért véget.
Világos, csak ha 14 napig nem mehetsz sehová, ab ovo kifutsz a 8 napból.
Erre nagyon szimpla megoldás lett volna, hogy ha a karantén lejárati napján indul az óra. Vagy ha magát a folyamatot ügyfélkapun el lehetett volna indítani. De nem.
No, ebben speciel nem lenne fasság a nyugattól tanulni. Sok mást lehet, hogy nem érdemes ellesni, de ilyesmi igen.
szerintem be kell menni hivatalba miatta
az meg nincs ingyen
plusz semmire se kell nekem az ügyfélkapu
A regisztráció fáj? Vagy sokba kerül talán?
egy szájbakúrt forgalmi csere időpontot nem tudtam intézni regisztráció nélkül
ami bosszantó hogy miattuk kellett cserélni mert 20 évesen megváltozott a motorom típus neve
a vasútnál én is ezt láttam
a begyepesedett gondolkodás volt mindenhol
hiába volt technikai fejlesztés a sok elavult faszság mindig megmaradt
pl kinyomtattam az állomási kocsi listát, beírtam egy füzetbe aztán felhívtam a területi kocsiszolgálatot és bediktáltam, amit ismét leírt egy füzetbe
pedig az állomási kocsi listát ő is meg tudta nézni....
és ez csak egy felesleges faszság volt szolgálatonként....
Ez komoly?
Kádár korszak?
Kormanyablakban kurvasok idopontot lehet intezni.