állítólag gyurka bá visszavásárolta a céget ezt hallottam(kezeit széttáró)
Mondjuk a mai napig látok napocskás autókat nem tudom mikor alakulhatott át a cég(gondolkodós)
vagy 20 éve a dél afrikai köztársaságba autókáztunk. Ott úgy oldották meg, hogy a fő utakról kellett elsőbbséget adni a keresztező alárendelt utaknak(kezeit széttáró)
na ennyivel drágábban bérelhetnének tőlem(kezeit széttáró) Most az éves 5 ezerért nem számolok fel külön havi 417 Ft-ot mert gavallér vagyok(fetrengős) Azért éves másfél millát már beszámolnék havi 125 ezer pluszba(gondolkodós)
Ezzel csak célozni szerettem volna arra, hogy ha valaminek mennie kell, akkor haszontalansága vagy a károssága alapján rangsoroljuk.
Én régebben szoktam mesélni a gyerekeknek, hogy mi volt, amikor nem volt net, mobil meg ilyenek. Amúgy visszagondolva már én sem értem, hogy a fenében tudtam ennek ellenére mindig együtt lógni a haverokkal meg a csajokkal.
Mondjuk a mai napig látok napocskás autókat nem tudom mikor alakulhatott át a cég(gondolkodós)
Tenyleg szerencse. 😆
Én régebben szoktam mesélni a gyerekeknek, hogy mi volt, amikor nem volt net, mobil meg ilyenek. Amúgy visszagondolva már én sem értem, hogy a fenében tudtam ennek ellenére mindig együtt lógni a haverokkal meg a csajokkal.