Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és 70 %-os denaturált szeszt árultak decijét 1000 Ft-ért, most 1 liter annyi (fetrengős)
pözsó-toyotához is van?
inkább a wagyu marhából lenne hiány az engem kevésbé érintene(fetrengős)
állítólag gyurka bá visszavásárolta a céget ezt hallottam(kezeit széttáró)
Mondjuk a mai napig látok napocskás autókat nem tudom mikor alakulhatott át a cég(gondolkodós)
vagy 20 éve a dél afrikai köztársaságba autókáztunk. Ott úgy oldották meg, hogy a fő utakról kellett elsőbbséget adni a keresztező alárendelt utaknak(kezeit széttáró)
A főni megmondta mi vagyunk európa motorja(kezeit széttáró)
kiüttetem a picsába 3 év múlva műszaki majd arra a fél órára megint gyári lesz(fetrengős)
ti lehet nálunk vidéken minden bokorban terem a kaja(fetrengős)
miért rambó nem igaz? Láttam mind a 4 részt nekem igaznak tűnt(kezeit széttáró)
na ennyivel drágábban bérelhetnének tőlem(kezeit széttáró) Most az éves 5 ezerért nem számolok fel külön havi 417 Ft-ot mert gavallér vagyok(fetrengős) Azért éves másfél millát már beszámolnék havi 125 ezer pluszba(gondolkodós)
Egy átlagos félliteres is többe van.
2 liter 215 forint,ha jol lattam.
Tenyleg szerencse. 😆
Az argus nevű sörhöz nem colt meg szerencsém, így nem tudom megítélni…. Nem mertem meg megkóstolni 😂
Es a balaton jo,ez meg szar. 😆
Nem sokkal.
Még mindig több, mint egy Balaton szelet 😂
Azért fizetni kéne hogy megigyam 😄
Kuldenek KET petpalack argust,es orommel csinalja. 😆
Otthoni munkára? 😃
Az akkor túlórapénz 🤷🏼‍♂️
Gondolom a szokásos havi minimálbérért 😃
Ezzel csak célozni szerettem volna arra, hogy ha valaminek mennie kell, akkor haszontalansága vagy a károssága alapján rangsoroljuk.

Én régebben szoktam mesélni a gyerekeknek, hogy mi volt, amikor nem volt net, mobil meg ilyenek. Amúgy visszagondolva már én sem értem, hogy a fenében tudtam ennek ellenére mindig együtt lógni a haverokkal meg a csajokkal.
Jo a buli............ 😆
"Buzi ez mind...."
Nem. Épp ezt a fórumot olvasom 😋