Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van, a Békemenetet nézed a tévében? 😂
Most szálltam ki a melóból - őrület hogy mi megy most a cégnél, mindenki minden sürgős xarral megtalál.
(A héten elvileg szabin voltam, de azért három napot végig melóztam....)
Ennyi köcsögöt egy rakáson... 😂
De legalább nem egy köszvényes vén szakállas komcsi 😃😃
Mindenki buzi aki nem vezetett ma ducatot. 😆
Buzi aki egyáltalán biciklizik - ha van autója és motorja is. 😆
A juhukon rengeteg a vicces kutyas video,az maradhat. 😆
A hálózat és szerverek fogyasztása miatt nem aggódok annyira, mert ezek általában hatékonyabbá teszik az életet. Bár szerintem sem lenne olyan nagy probléma ha az FB és társai örökre lekapcsolódnának.
ha sokat emelnek a peca engedélyen akkor feketén pecálunk 😂
okos embert nehéz megszopatni 😉
Hát két rossz közül lehet választani. Vagy nem lesz adalék és akkor semmi nem lesz, vagy lesz, csak drágán.
Vagy bizonytalan időre az ali-ról vesznek okosító kütyüket, a klímacélokat meg megoldják úgy, hogy nem kell nekem nyáron banán meg kínai zokni, nem kell 70+ lóerősnél erősebb autó helyi közlekedéshez, nem kell a facebook szerverek áramfogyasztása.

Miközben a számítógépünk előtt ülünk, vagy éppen a mobilunkat használjuk, első pillanatban nem is tűnik fel, hogy a digitális világ hihetetlen mennyiségű energiát fogyaszt el. Csak a szerverek eszik meg a világ elektromos fogyasztásának 2 százalékát. Többet, mint az autóipar. A teljes digitális világ (notebookostul, mobilostul, tabletestől) pedig 8 százalék felett jár. Már tíz éve is a Google, Apple, Yahoo stb. szerverfarmjainak áramellátásához (csak az USA-ban) két és fél paksi atomerőmű teljesítményére volt szükség (2500 MW).

https://maxer.hu/blog/fustol-a...
Ne bántsd már ezért. Had örüljön már egy kicsit az új vajdájának 😂
Köszönj neki: lasi larki more! 😅
A vágott bagóra is tennék vagy 500% adóemelést azt lehetne mocskos o1g-zni. 😅
A minap irta hogy lett egy uj vajdaja neki. 😆
A ven csibesz more,csak kibujt a zsakbol. 😆
Bogyó csak szimplán agymosott. Egyetlen kommunista eszmét sem vall a magáénak, se az LMBTQ, se a migriket nem szereti, narancs Clioját sem akarja neki adományozni a DK-nak, csak szimplán O1G 😆
Foleg ha én meg a szeneslapat koszonunk neki. 😆
Dehogy kussol, itt fog sápítozni hogy csalással lett meg a kétharmad megint :)) Az összefosás vagy bármilyen ellenzék győzelme az életében már nem fog bekövetkezni :)))
Simán át lehet állítani a műtrágya gyártást AdBlue-ra. Viszont az a gond hogy ugyan azok az alapanyagok kellenek hozzá.
Az AdBlue gyártás a drága gáz miatt állt le. Ahogy a műtrágya gyártást is ezért akarják leállítani nálunk is. Mert ugye egy dolog hogy a lakosság az olcsó orosz földgázból rezsi csökkentett áron kapja a fűtésre valót, de egy üzemnek piaci áron kell megvennie.
Persze majd a kormány eldönti hogy mennyire fontos ez, de én inkább arra gondolok hogy amikor hiány kezd el kialakulni úgy felmegy az AdBlue és műtrágya ára is, hogy a magas gázár ellenére megéri gyártani. Ez egy szimpla önkiegyenlítő kapitalista piaci tranziens. És lesz még ilyen. Szóval jó lesz tartalékolni a lisztet és WC papírt 😁
Jó.

Inkább az a buzi, aki ma nem főzött gulyást.
A biciklizés a vasárnap programja.
Na hát hogy ezt te hogyan mostad össze, még mindig nem értem. De mivel fáradt vagyok, nem is izgat 😃

Buzi aki ma nem biciklizett
Áprilistól majd bekussol a vén bagarelló bagarelli! 😅
A bogyó a köcsög négy bal herés komcsi. 😆
Na egy horgászjegy áremelés? 😆
Biztos vagyok benne, hogy én is ki tudnék cseszni veled, ha hatalomra kerülnék. 😂
De amíg ez nem következik be, addig pont akkora súlya van ennek, mint a te "baszódjon meg a másik tehene" jellegű álmodozásaidnak.
Persze mindig mondod, hogy nem vagy irigy meg jó ez neked így, de a végén csak kiderül hogy bassza a csőröd ha másnak jobban megy. Aztán ahelyett hogy te is tennél érte a kötelezőn felül, csak jó komcsi módra mindig mástól akarod elvenni, hogy neked elég legyen az alap jövedelemből a kanapén heverészned.

És tudod nekem mindig megmarad ez az előnyöm. Bármit hoz a politika, én tudok tenni a jólétemért, te meg nem akarsz.
Ha elvennék tőlem minden vagyonomat, tudod mi történne? Újra kezdeném, elmennék más helyre ahol ezt megtehetem, és valószínűleg pár év múlva sokkal jobban élnék mint eddig. Ugyanis nem az anyagi vagyonom a legfőbb értékem. A komcsik lesöpörhetik a padlást. Aprópénz az a tudásomhoz képest.
A Waberer-ről volt szó, erre te reagáltál a "gazdasággal", hogy mivel teszik tönkre, én ezt úgy értelmeztem ha már Waberer akinek magyar gyökerei vannak, hogy a magyar gazdaságról van szó.
De.

"Ezt nem értem, mi köze van a Magyar!!! szavazóknak a világgazdasághoz? ""
Erre továbbra is állítom, hogy sajnos vagy szerencsére, ki hogy látja, de a magyar szavazóknak (is) van köze a világgazdasághoz.

De AdBlue-val nem tudják, mert ha akar, a MOL majd előállítja, a Szuezi eldugítása már problémásabb, de erre is gondoltam, amikor írtam, mert már régen rossz, amikor európa megrogyna a kínai export hiányától. persze-persze, most valóban lehetne ilyen, de erre, pont erre írtam, hogy maxi szabadság, minimális elvárásért cserébe. Önként és dalolva kiszolgáltattuk magunkat és pont azoknak, akiket pár évtizeddel azelőtt lenéztünk, őket sárgáknak hívtunk, de én pl. rice eating yellow skin man-nek.
Te szerintem valamit benéztél, pörgesd vissza az előzményeket. Én azt kérdeztem hogy mivel fogják tönkretenni a gazdaságot. Egy szóval sem hoztam fel a szavazókat, az Te voltál.