Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

munkásszálló is van? megyek , akkor eltöltök ott egy hétvégét
ezt én is sejtem. azt ha ilyen bedugós kütyü, mint amit frílac is linkelt? Akkor kihúzom a picsába mikor leszólítanak.(kezeit széttáró)
Egyébként nkh-s rendőr nélkül egyáltalán megállíthat? Vagy utánam fordul a masterral ha nem állok meg?
ezek szerint nem nyitottad ki elég jól a szemed(kezeit széttáró)
Mondjuk egy eldugott kis vár a fő utca 26-nál(kezeit széttáró)
és az nem motor? (kérdőjeles)
Nem engedték neki csak kamuból próbálkozott, ha kapott volna csak 1 részvényt is engedte volna a névhasználatot, de csak annyit tudott tenni, hohy azt mwgvonta ezért lett új neve.
Ha állandósul a hiány akkor majd az nkh nekiáll az út szélén ellenőrizni, hogy mükszik-e a rendszer? De Ininek lesz igaza, lwhet majd kapni 2x annyiért.
a mozgólépcsős cukorkás művük jobban odabaszós
Azta
Horgász autó
a tevékenységi munkaköre: fűnyíró és csirke testőr
De így végképp nem értelek.
asszony mellett nem nagy buli, helyette lenne csak értelme
Akkor már értem hogy miért tartasz kecskét.... 😆
célszerűbb megdugni hiszen azt többször is lehet
enni csak egyszer lehet
az asszonytól sokkal olcsóbb nem kell neki se kaja se ruha, cserélni is egyszerűbb 😁
voltam nemrég párszor arra, de nemhogy várat , még egy földsáncot sem láttam ott
ablaktörlö motorja...
a mócok szokásait ne vedd ide. azok a kecskét is nem megeszik, hanem megb@sszák. a bucsedzs-t ott is aljanép tolja inkább, ahogy a falusi kocsmákban láttam
A víz drágább :-)
a bucegi is olcsó aztán azt mondják jó
igsz minimum 4x annyi lett az ára az elmúlt 10 évben
bár az elmúlt 2 évben nem vettünk lehet még drágább
abból nem lesz, megvehetsz akár egy komplett tehenet is
a tőtött bagóhoz pont hogy az dukál
2020-ban betáraztam várom amikor 6 gurikát 2 milláért adhatok nektek(fetrengős)
na na(szemeit körbeforgató) a horgászatnak inkább ingyen alanyi jogon kellene járni(sípot fújó)
Ide én is járok ez a kocséri vár itt az alföld közepén. Ez a másik oldala(meghajlós)