van bejelentett munkahelyem, szóval nem tudsz fogást találni rajtam
sőt még néha dolgozni is szoktam
átlagosan 60 óra/ hó
bár most szüret időstakban volt amikor 3x ennyi is összejött
már több mint 200 óra plusszom van amit le tudok henyélni jövőre
Nekem egy egr simulator kene,az egesz ki lett cserelve,de mindig beugrik,le lett huzva,igy nem bassza teli a legmennyiseg merot,es nincs az is hibakodban.
Eddig egy legkondi nyomas szenzor jel van meg az egr ami mindig visszajon.
Ebayen 30 rugo a diganostic simulator.Dragallom.
Igen és is erre szavazok csak mondjuk egy 10 akár 20%-os áremelés nem indokolna ekkora ajvékolást a hiányról mert azt ugye simán benyel mindenki oszt jónapot, de akkor viszont mekkora áremelést akarnak?
Ez számomra újdonság mondjuk saját adblue-s autóm sosem volt a cégesnél meg hidegen hagy (feltéve ha a céget veszik elő nem a sofőrt, ez még nem tiszta nekem), de azért mivel tudom mekkora büntivel jár a használata csodálkozom a nyílt eladásán, mondjuk a kínain nem, de, hogy az emagon is kapni lehet....... 😯 😁
Van ebből sima Obd-s is 😂
Minden fajta kb 30 usd 😂
US $33.01 20% Off | AdBlue Emulator EURO 4/5 OBD2 OBDII AdBlueOBD2 OBD2 NOx Ad blue Emulator for Scania for DAF for Renault for IVECO for Volvo https://a.aliexpress.com/_mOTH4i2
A MOL is képes előállítani, csak jelenleg nem tesz ezt. Ha nagy a baj, akkor mint a Hygi fertőtlenítővel csinálták, gyorsan az egyik üzemüket ráállítják.
Esetleg ha ez európa szerte hiánnyá válik és sehol nem lehet majd kapnio akkor felfüggesztik a kötelező emissziós értékek betartását és engedik ilyen cuccok beszerelését? Izgi lenne. 😄
Hát, sajnálom.
Arra próbáltam rávilágítani, hogy SZERINTEM nincs olyan világgazdasági esemény, amire azt mondhatnád, pontosabban kérdezhetnéd, hogy nekünk mi közünk hozzá.
Igazándiból most sem tudok más választ írni, mert most is azt gondolom, hogy problémához tartozóan egyszerű választ írtam.
Cikkben olvastam, hogy szlovákiában van európa legnagyobb adblue gyára és ott is jelentősen csökkentették a termelést (talán az energiaárakra hivatkoztak? 🙄) sőt szinte leállt és a szlovák kormány megtiltotta a termék kivitelét az országból, hogy nekik legyen, igazából a fene tudja mi ez az egész, hogy egyáltalán egy ilyen termékből, hogy lehet hiány?
Van itt a városban egy teherautó alkatrész nagykeres ismerős, mondta, van pár 1000 liter Adblue-ja, de csak kis tételben adogatja el, és csak a régi partnereinek - mondta, már az egészet meg akarták venni egyben...
Lesz itt gebasz még ebből.
Tunéziában majdnem így volt csak nem 200m-ként hanem talán km.-ként egy bazinagy fekvőrendőr a többsávos utakon is, ott csak taxival közlekedtünk annyira olcsó volt, de száguldozni senki nem száguldozott az biztos. 😄
sőt még néha dolgozni is szoktam
átlagosan 60 óra/ hó
bár most szüret időstakban volt amikor 3x ennyi is összejött
már több mint 200 óra plusszom van amit le tudok henyélni jövőre
Eddig egy legkondi nyomas szenzor jel van meg az egr ami mindig visszajon.
Ebayen 30 rugo a diganostic simulator.Dragallom.
inkább 3 számjegyü
Minden fajta kb 30 usd 😂
US $33.01 20% Off | AdBlue Emulator EURO 4/5 OBD2 OBDII AdBlueOBD2 OBD2 NOx Ad blue Emulator for Scania for DAF for Renault for IVECO for Volvo
https://a.aliexpress.com/_mOTH4i2
Nincs megoldhatatlan probléma.
Arra próbáltam rávilágítani, hogy SZERINTEM nincs olyan világgazdasági esemény, amire azt mondhatnád, pontosabban kérdezhetnéd, hogy nekünk mi közünk hozzá.
Igazándiból most sem tudok más választ írni, mert most is azt gondolom, hogy problémához tartozóan egyszerű választ írtam.
Lesz itt gebasz még ebből.
van baj a gyerekkel és ez nem a helynek köszönhető