én néhány éve találtam valahol egy táblázatot az utolsó ilyen jégkorszakos izé a 40-es(háborús) években ért véget. onnan apránként el kezdett melegedni a klíma. Az biztos, hogy a gyerekkoromba a tél még az tél volt, manapság 20 éve nem látok telet mondjuk nekem annyira nem is hiányzik(kezeit széttáró)
Azt kérdezném a keleti orientációjú társaktól, hogy a gyermekeiket ugye keletre küldik tanulni és utána dolgozni?.......persze tanulni itthon fognak (kevés kivétellel, de valahogy azok sem vlagyivosztok felé veszik az irányt), de ha külföldi meló kerül szóba úgy gondolom, hogy nem ulan-bator, novgorod vagy kimondhatatlan nevű kínai város a cél vagy ha ugyan a szülő oda is szánná a gyerek vajon elindulna? Régebben írtam, hogy sok kínaival volt dolgom melóim során és ne adja az ég, hogy ők legyenek az uraink persze nyilván lennének köztünk akik simán elárulnák pár rizsért a fajukat és ők talán jól is laknának, de mi (nem tudom, hogy többség vagyok-e) erősen szívnánk, a sárga szemében egy darab szar vagyunk és csak addig mosolyog míg ki nem rabolt...........
de hazajött
https://www.borsonline.hu/aktu...