Értetem én mit akarsz ezzel. De ne mond már azt, hogy a vállalkozó 1,5 méter burkolás díjából kifizeti a alkalmazott napi díját ember!!!!!!!!!!
A nagyon jó kőműves alkalmazott kap 1 napra 30-35 ezret baszod. Ha még ki van fizetve utána a minimálbéres járulék is 2 négyzetméter díjából kipengeti a vállalkozó? Egy burkoló persze tudom ez sok mindentől függ, mennyit kell szabni stb. Feltesz minimum 20 nm naponta. A vállalkozó megkeres 1 alkalmazottján 450 ezret naponta??? (kérdőjeles) Ezt ugye te sem gondolod komolyan(szemeit körbeforgató)
😄 Te lehet, hogy nem nekem viszont erőt kell vennem magamon a cél érdekében 😂 Nyilván én is csak olyat tudok találni aki munka után és hétvégente ráér ilyesmire némi aprópénzért és nem a "szép házak magazin" szaklapjaiból lép elő(kezeit széttáró) De 25 ezret nem tudom hol álmodtad? Most linkeltem be neked a reális pesti árakat 2021-ből. Ha mindent kérek a bontástól a sittelszálításig a vakolásig a padloponozásig sincs tokkal-vonóval 15-nél több. Maga a burkolás az csak 8,5 pég a neves pesten is. Nekem nem is kell más az összes többit én megcsinálom. Nálam a burkoló a mélyalapozott falra jön burkolni nem kell csempét veregetnie meg sittet hordania(ujjával nemet mutató)
Az megvan ha összeadod a munkafolyamatokat simán kijöhet 20 körül? Ráadásul hívd fel őket mikorra vállalják és garantálják-e, hogy addigra nem változik?
Biztos nem, igaz ahogy lejjebb valaki írta már náluk sincs 8000 alatt ember és az még nagy eséllyel csak kókler a bizti őr állása mellett, már nálunk is csak ezek jönnek el 8-ért mert az igazi mesterek ( talán van 3 a környéken) vagy Bp.- melóznak vagy ébes előjegyzésre 10 körül vállalják, nem tudom te hol találod a 4000-es mestereket persze lehet, hohy azokna a krimókba ahol ilyet találni be se mernék menni. 😄
Ha itt ennyi lenne akkor megcsinálnám magamnak(kezeit széttáró)
Ini konyhájában begyakorolnék egy kicsit. (szemeit körbeforgató) Láttam, hogy csinálják nekem nem tűnt atomfizikának az egész.(kezeit széttáró) Ráadásul hozzávetőleg haladós meló. Nekem 20-25 ezer meg ez felett ahogy írod én úgy gondolom elképesztő ár(gondolkodós)
Ennyi erővel a villanyszerelő is kérhetne 600 ezer ft- helyett 6 milliót meg a vízvezeték szerelő is(gondolkodós) Ezek az árak a valóságtól teljesen elrugaszkodottak. Az egyik albérlőm most épp pesten fest alkalmazottként. Ők naponta 17 ezret keresnek kézhez + bejelentés. Beszélt helyi festő gyerekkel azok ugyan azért 25 ezret kapnak/nap. Tehát látható némi kontraszt a bérezés között de ez is csak 1/3-adal több mint vidéken de nem az ötszöröse. Aki ennyiért burkol az mennyen a Gresham palotába burkolni aranyozott lapokat vagy szíj lacinak az új pecóját a gellérten vagy vityának hatvanpusztán. Teri néni a 13 kerületből az 5-ik emeleten nem fogja ezt kifizetni.(ujjával nemet mutató) Én azt nem hiszem el neked, hogy 25 ezer és ez feletti bérezésért burkolnak átlagban a burkolók még pesten sem és budán sem(kezeit széttáró)
Nem 20-25 hanem minimum 25 és onnan felfelé. Az is igaz, hogy nem feltétlen a bérházak strangját burkolják ennyiért........illetve a fene tudja mert unokaöccsöm pont bérházaknak a kezelője több kerületben és ő pont ilyeneket csináltat.
nekem a legprofibb kiszedés az volt amikor a mag mérettel meg lett fúrva és a menetet ki lehetett húzni
százezerből jó ha egy sikerül, azóta sem próbáltam 😂
én már annyit baszakodtam az ilyenekkel ha meglátok egyet máris kesesem a xanaxot
a beletört csavarnál mire gondol a költő ebben az esetben?
hiszen ha eltörik kitekerés közben, a jóval gyengébb kiszedő sem veszi ki sosem
munkám során rengeteg beletört csavarral kerülök kapcsolatba de ami kitekerés közben eltört a korrózió miatt sosem jött még ki egy sem
ez is egy faszság
pl már 20 éve is alig kaptam normális minőségű 20x20 járó lapokat 30x30 alatt vagy nem volt vagy nagyon gagyi
pedig ebből sokkal faszábban össze lehet hozni a lejtést a fürdőben nálunk szinte észre sem venni
amúgy ezek a 30-50 ig lapok teljesen faszák bárhová is, igaz én már nm tennék a lakásba sehová sem a vizesblokkon kívül
esetleg nagy duzzogva a konyhába bár mostanában egyre kevésbé divat a főzés lassan konyha sem kell
Hát a Praktikerben nem 😁 de pl. itt: https://goo.gl/maps/NjWdU4PFRYyjxNYj7
Mikor bementem, hogy 60*30, majdnem kiröhögtek, aztán hátra küldtek a csili-vili szalonból egy majdnem raktárba 😅 ott voltak ilyen "ócsók" 😁
pl ez 5-6 éve több volt mint 20 ezer
https://eshop.wurth.hu/Termek-...
most nem tudom mennyiért adják nem jut eszembe a würth jelszó
😂
A nagyon jó kőműves alkalmazott kap 1 napra 30-35 ezret baszod. Ha még ki van fizetve utána a minimálbéres járulék is 2 négyzetméter díjából kipengeti a vállalkozó? Egy burkoló persze tudom ez sok mindentől függ, mennyit kell szabni stb. Feltesz minimum 20 nm naponta. A vállalkozó megkeres 1 alkalmazottján 450 ezret naponta??? (kérdőjeles) Ezt ugye te sem gondolod komolyan(szemeit körbeforgató)
de tessék itt vannak a pösti reális árak (kezeit széttáró)
Ini konyhájában begyakorolnék egy kicsit. (szemeit körbeforgató) Láttam, hogy csinálják nekem nem tűnt atomfizikának az egész.(kezeit széttáró) Ráadásul hozzávetőleg haladós meló. Nekem 20-25 ezer meg ez felett ahogy írod én úgy gondolom elképesztő ár(gondolkodós)
Ennyi erővel a villanyszerelő is kérhetne 600 ezer ft- helyett 6 milliót meg a vízvezeték szerelő is(gondolkodós) Ezek az árak a valóságtól teljesen elrugaszkodottak. Az egyik albérlőm most épp pesten fest alkalmazottként. Ők naponta 17 ezret keresnek kézhez + bejelentés. Beszélt helyi festő gyerekkel azok ugyan azért 25 ezret kapnak/nap. Tehát látható némi kontraszt a bérezés között de ez is csak 1/3-adal több mint vidéken de nem az ötszöröse. Aki ennyiért burkol az mennyen a Gresham palotába burkolni aranyozott lapokat vagy szíj lacinak az új pecóját a gellérten vagy vityának hatvanpusztán. Teri néni a 13 kerületből az 5-ik emeleten nem fogja ezt kifizetni.(ujjával nemet mutató) Én azt nem hiszem el neked, hogy 25 ezer és ez feletti bérezésért burkolnak átlagban a burkolók még pesten sem és budán sem(kezeit széttáró)
százezerből jó ha egy sikerül, azóta sem próbáltam 😂
én már annyit baszakodtam az ilyenekkel ha meglátok egyet máris kesesem a xanaxot
Ket csavar beletort a szivosorba,azt mi pecazzuk ki,meg a nyomas szenzor.
hiszen ha eltörik kitekerés közben, a jóval gyengébb kiszedő sem veszi ki sosem
munkám során rengeteg beletört csavarral kerülök kapcsolatba de ami kitekerés közben eltört a korrózió miatt sosem jött még ki egy sem
ha ma elkezdeném egy kis szerencsével mire betöltöm a 70-et kész is lenne 😃
pl már 20 éve is alig kaptam normális minőségű 20x20 járó lapokat 30x30 alatt vagy nem volt vagy nagyon gagyi
pedig ebből sokkal faszábban össze lehet hozni a lejtést a fürdőben nálunk szinte észre sem venni
amúgy ezek a 30-50 ig lapok teljesen faszák bárhová is, igaz én már nm tennék a lakásba sehová sem a vizesblokkon kívül
esetleg nagy duzzogva a konyhába bár mostanában egyre kevésbé divat a főzés lassan konyha sem kell
Mikor bementem, hogy 60*30, majdnem kiröhögtek, aztán hátra küldtek a csili-vili szalonból egy majdnem raktárba 😅 ott voltak ilyen "ócsók" 😁