Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bolgár!
Bulgáriában Bolgárok laknak(kezeit széttáró)
ezt nem tudom, csak annyit hogy egyes helyeken már magyar idénymunkást alig találni
a költségekre meg mindig van megoldás
1500, nem ?
Igazából baszok is rá, lejelentem én is amikor dolgozik nekem valaki. Ha 5000 lenne is lejelenteném mert nem hiányzik a hercehurca.
Jó pár éve fix. 1000/nap a napi bejelentés költsége akkor is ha 50000-et kap a napi bejelentett ezért nincs értelme nem bejelenteni hisz akkor költségelni sem tudja.
azért nem sikerül mert alapjaiban szar minden
kindenkinmindenkit ott basz át ahol tud ott lop ahol tud és ott lóg ahol tud
ez még mindig a komcsi múlt és a rendszerváltás utáni szabadrablás hozadéka
majd ha mindennek meglesz végre a gazdája utána már csak az emberek béréből lehet pénzeket lehúzni utána lesz itt magasabb kifehérített fizetés mindenhol
ahogy a tocsikot a nokiás dobozt libás gordont meg hasonló dolgokat elfelejti a nép úgy elfelejti a lőrincünket is meg a többi zsiványt
pl aki most születik annak a lőric nem lesz ugyanaz ami nekünk ma
a mostaniban a munkadíj is benne van a 80 as évekbeliben meg nincs.
plusz a 80 as évek háza nem az mint amit most építesz
nekünk a 2000 körül épült és a mostaniak között nincs ennyi különbség a felhasznált anyagok között
Azzal picit várjunk még 😅
Hát én megint azt mondom, hogy a kisebbik rossz.
Van a hontalan, dologtalan szarszemét cigányfajzat és a rajtuk és belőlük élősködő megmondóemberek, akiknek semmi sem számít, annak más nem érdeke, minthogy a mai napon még degeszre tömje és igya magát, esetleg könyvespolccal a háta mögött fotózkodva jelenjen meg a médiákban, mint a tudás letéteményese, míg nekem mondjuk az a legfontosabb, hogy legyen munkám és ne cigány és arab legyen a szomszédom.
És ez utóbbi kettő legfontosabb teljesül, és ezért nekem a jelenlegi kormány a legmegfelelőbb.

Az nekem nem tetsző, hogy a bulgár ribanc az én kontómra ingyen áramot kínál a szavazatokért cserébe az emberszabásúaknak.
Megint igazad van.
Akkor egyik kutya másik eb?
Igen sajnos.
Ha nem vizet prédikálna, nem választanák meg.
Hibás? Konkrét adatokon alapul. Eleve nem lehet hibás. Pontosabban lehet, hogy még alul is értékeltem a munkaerő költségét, egyvalamit nem vettem figyelembe, a tavasz óta tartó logikátlan építőanyag drágulást.
Igazad van maximálisan.
Én azt nem értem, hogy akkor miért nem sikerül senkinek???
Ironikus kérdés volt.
Csak akkor ne igyon bort az, aki vizet prédikál!!!
nekem 4,5 volt a komplett ház havernak 7
egy garázzsal hosszabb
ennyit számít a munkaerő
szóval a számításod alapból hibás
De mi arról beszéltünk, hogy akarattal megoldható lenne-e a probléma? Meg.
A szomszédnak eladott tojást hagynám...
Én 1992-93-ban építkeztem, akkor 85 havi bruttó bérem volt a kecó.
Most 154 havi lenne, de akkor a gépészetért fizettem munkadíjat, a többi szinte mind rokon és haver volt, a mostani szám pedig egy kulcsrakész árral számolva lett annyi, amennyi.
Tehát 30 év alatt mondjuk 50%-al lett csak drágább az ingatlan megszerzése.
Na hát ez az!!!!!
a fizetéshez nézd
mert az hogy a számokban mérhető összeg több semmit sem jelent
pl előszedtem a 2000 körüli házépítős számlákat a fizetéshez képest a csok előtti árak szinte azonosak
pl 700 volt a cement( gyárból hozva kamionnal nem a tüzépről) a fizetésem meg 70 ezer
most persze szarabb az arány de csak a csok miatt
Mert az érdekérvényesítő képességgel rendelkezők érintve vannak.
Én is tudom, nem is tagadom.

De az nem járja, hogy ha valamelyik megoldás nem tetszik - ami nagyrészt tutira működne - azt figyelmen kívül hagyom. Egy ország kormányzása pont erről kellene, hogy szóljon.
milyen példákat akarsz? kurvák drogok alkohol?
meg ugye ahol van fekete munka a cégnél ott van fekete termék is és fekete eladás is
plusz fél ország már számlagyár 😂
ellenőrzés az lófasz, zárt ajtós cégek porta szogálattal mire bemegy a nav már minden rendben lesz
plusz ember sincs erre
a kp megszüntetése mindentől egyszerűbb lenne
utána pár gombnyomás és minden adat a nav előtt van, seggen ülve az irodában
az(kezeit széttáró)
Mi van, nincs pénzed benzinre? Csóró vagy?
ja így már más(meghajlós) Azt hittem pocsékolsz(gondolkodós)
Ez baromság. Szép nyugisan de egyre drágábbak...
inkább az első felvetésed a helyénvaló(kezeit széttáró)
jó, hogy van varázsgömböd én is belenéznék.(gondolkodós)
Mozognak a lakásárak olyan ez mint a tőzsde. A legnagyobb mozgás az utóbbi időben kb. 2010-2015 között volt. nálunk 2,5 ért lehetett lakást venni garzont 2-ő alatt(hüledezős) ugyanezek 5-6 év távlatából 15-18 m most felénk. Ekkora mozgásra már nem számítok. A végén mindig úgy is az a lényeg, hogy felfelé mozog. Ha az ember nem akarja eladni csak kiadni igazából az aktuális értéke sem számít.(kezeit széttáró)