Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha majd nem a NER gazdagodik a saját munkánkból és az EU-s juttatásokból, hanem a "nép", akkor azért nem reménytelen a dolog.
Ja,mint a villanyauto,"ha".
Ha oreganyam csengetne villamos lenne.
Ha lesz hozzá normális fizu, nem lesz ezzel semmi baj.
Én ezt "ÁFA-visszaigénylésnek" tekintem. 😂
Ez a 10 es majd akkor kell amikor a zajos kikukazza a rezsicsokkentest es felbassza az osszes energiarat a kornyezetvedelem urugyen.
Azt csinalom,rohogok is hogy a te adodbol megy. 😆
Legalább addig fűts gázzal, amíg rezsicsökkentett, fix áron kapod: röhögj rajta, hogy mennyit bukik a kormány köbméterenként. 😆
Jon egy 5 erdei fa,szoval passz,meg rendelek 5 ot ha feldolgoztam.
Mert szerinted máshol nem drága a gáz?
Én úgy gondolom, hogy egy savas lötty kevesebb szemetet old ki a PET-palackból, mint az alumínium dobozból. Én már az ízét sem szeretem a dobozos söröknek: az üveges a legjobb, de azzal meg sok a macera.
Attol a szemettol elobb pusztulsz meg.Tele van Muanyaggal. 😆
Nem vinnyogok, hanem vigyorgok: a héten szabin vagyok és egy "fél" Argus is bennem van. 😘
Jol csinalja ha vinnyogsz. 😆
El inflálja ez a kurva kormány a pénzünket.... Jó neked (meg nekem is), hogy nincs számottevő megtakarításunk. 😆
O1G bekaphattya! 😂
feljebb ment a pb gáz 4500ft lett
Ez majdnem igy igaz. De itt se találsz 4ezerért. Lassan a duplájáért sem.
Ini!
Ha egyszer az életben új motort vennél (ráadásul vellanyosat, terepezőset), találtam egy neked igazán testhez állót. 😆

https://totalbike.hu/hirek/2021/10/14/europaba-jon-a-legkisebb-indian/
Túl közel.
Túl messzire mentem?
Á, rendesen ahogy kell, Hetra meg vaslemez.
Ha már ez a téma: Ismerősnek most dobták vissza a papírjait (otthonfelújítási támogatás 50%) mert kőműves csinálta és adta a számlát a burkolásról.
nálunk le volt símítva a beton após kőműves volt unokatesója burkolt és nem szopatta a rokont 😂
szomszédban volt 2 centi egyenletlenség a napaliban ott is voltam betonozni észre sem vették a kőművesek hogy valaki rálépett a kiszintezett zártszelvényre amihez húztál ke a betont
amikor mondtam nekik hogy kurvára lóg akkor emeltek rajta, kicsit megpiszkálták a betont a többi a burkoló dolga
ilyen 3 ujjnyi elbaszás volt a vasban de ezek szartak rá pedig szemmel látható gödör volt
4-ért Pipi olyanokat talál, akik azt mondják, burkoláshoz nem kell ész - szóval pont nekik való munka 😂
Akinek papírja és gyakorlata van, a 4000-t sírva röhögi ki, vagy jobb esetben mond egy "fél év múlva hívjon vissza" dumát...
Te szerencse nélküli 😁 ott a táblázatodban: burkolás 8500, aljzat kiegyenlítés 2500. Igazad van, nem 10, hanem 11 😂
A kiegyenlítést mindig a burkoló csinálja, a kőműves megáll a betonnál -mellesleg jobb is, ha a burkoló magának csinálja, mert akkor nem mondhatja, hogy amiatt hullámos a kész burkolat, mint a tenger 😂