Én úgy gondolom, hogy egy savas lötty kevesebb szemetet old ki a PET-palackból, mint az alumínium dobozból. Én már az ízét sem szeretem a dobozos söröknek: az üveges a legjobb, de azzal meg sok a macera.
nálunk le volt símítva a beton após kőműves volt unokatesója burkolt és nem szopatta a rokont 😂
szomszédban volt 2 centi egyenletlenség a napaliban ott is voltam betonozni észre sem vették a kőművesek hogy valaki rálépett a kiszintezett zártszelvényre amihez húztál ke a betont
amikor mondtam nekik hogy kurvára lóg akkor emeltek rajta, kicsit megpiszkálták a betont a többi a burkoló dolga
ilyen 3 ujjnyi elbaszás volt a vasban de ezek szartak rá pedig szemmel látható gödör volt
4-ért Pipi olyanokat talál, akik azt mondják, burkoláshoz nem kell ész - szóval pont nekik való munka 😂
Akinek papírja és gyakorlata van, a 4000-t sírva röhögi ki, vagy jobb esetben mond egy "fél év múlva hívjon vissza" dumát...
Te szerencse nélküli 😁 ott a táblázatodban: burkolás 8500, aljzat kiegyenlítés 2500. Igazad van, nem 10, hanem 11 😂
A kiegyenlítést mindig a burkoló csinálja, a kőműves megáll a betonnál -mellesleg jobb is, ha a burkoló magának csinálja, mert akkor nem mondhatja, hogy amiatt hullámos a kész burkolat, mint a tenger 😂
Ha oreganyam csengetne villamos lenne.
O1G bekaphattya! 😂
Ha egyszer az életben új motort vennél (ráadásul vellanyosat, terepezőset), találtam egy neked igazán testhez állót. 😆
https://totalbike.hu/hirek/2021/10/14/europaba-jon-a-legkisebb-indian/
szomszédban volt 2 centi egyenletlenség a napaliban ott is voltam betonozni észre sem vették a kőművesek hogy valaki rálépett a kiszintezett zártszelvényre amihez húztál ke a betont
amikor mondtam nekik hogy kurvára lóg akkor emeltek rajta, kicsit megpiszkálták a betont a többi a burkoló dolga
ilyen 3 ujjnyi elbaszás volt a vasban de ezek szartak rá pedig szemmel látható gödör volt
Akinek papírja és gyakorlata van, a 4000-t sírva röhögi ki, vagy jobb esetben mond egy "fél év múlva hívjon vissza" dumát...
A kiegyenlítést mindig a burkoló csinálja, a kőműves megáll a betonnál -mellesleg jobb is, ha a burkoló magának csinálja, mert akkor nem mondhatja, hogy amiatt hullámos a kész burkolat, mint a tenger 😂