nem nagyon követem a gödény munkásságát, amióta meg tüntetésejet szervez azóta meg egyáltalán
de láttam több videóját amiben pl csontritkulás, téli vitamin bevitelek, erek stb témák voltak boncolgatva
egyikben sem volt konkrét termék említve, a scitec tette fel de konkrétum nem volt benne csak a vitamin-ásványi anyag típusok
de nem állítom hogy ez mindig így volt de én még sosem láttam közvetlen reklámot ilyen téren
Ezeket dobta ki elsőre a kereső, ha valaki nagyon valami ellen van akkor csak a pénzt kell követni és hamar kiderül, hogy általában csaló, ezeket a vadnyugaton bukta esetén szurokba és tollba hempergették. 🤓
"Gődény később a Nutriversum nevű, étrendkiegészítő- és vitaminüzletben utazó cég szakértőjeként és reklámarcaként tűnt fel, több százezres, akár milliós nézettségű YouTube-videókban. A Nutriversum árbevétele a járvány előtti évben, 2019-ben 600 millió forint volt, tavaly azonban közel háromszorosára, 1,77 milliárd forintra nőtt (94 milliós adózott eredmény mellett).
A Nutriversum Gődény szereplésével készült reklámjai miatt ősszel indított vizsgálatot a GVH, mivel azok alkalmasak lehetnek a fogyasztók megtévesztésére (a videók már nem elérhetőek a YouTube-on). A Nutriversum többségi tulajdonosa a leginkább kakaóporairól ismert Bedeco."
lenkei legalább olyan ravasz mint az update norbi
a gődénynek még nem láttam hogy egy adott márka termékeit népszerűsítette volna
az hogy milyen párt pénzt és hogy nyúltak le más kérdés annyit lenyúl más is ebben semmi "extra" nincs
gyurcsány bohóc elleni hadjárat minimum 10x annyiba van mint amit a gődényék lecsippentettek
azér van benne jó is ha nem ilyen lenne a stílus...
amúgymeg van könyv: fűben fában orvosság
namármost a fát még nem teszteltem de a fű az tényleg fasza 😁
amúgy én addig "hiszek" bárkinek is ( persze nem feltétlenül mindenben) amíg a szarjait nem kezdi árulni drágán
a nagy összeesküvés meg létezik, persze nem a laposföld meg a fémzázas hold, de pénzügyileg simán megvan már
Márton 13 éves kandúr, sajnos nyomorék egy balesete óta (bal első lábát nem tudja járásra használni) . Viszont tokája az nincs, még nyomokban sem. 😆 Megélhetési migráns, a szomszédból költözött át közel öt éve.
https://totalcar.hu/belsoseg/2...
de láttam több videóját amiben pl csontritkulás, téli vitamin bevitelek, erek stb témák voltak boncolgatva
egyikben sem volt konkrét termék említve, a scitec tette fel de konkrétum nem volt benne csak a vitamin-ásványi anyag típusok
de nem állítom hogy ez mindig így volt de én még sosem láttam közvetlen reklámot ilyen téren
A Nutriversum Gődény szereplésével készült reklámjai miatt ősszel indított vizsgálatot a GVH, mivel azok alkalmasak lehetnek a fogyasztók megtévesztésére (a videók már nem elérhetőek a YouTube-on). A Nutriversum többségi tulajdonosa a leginkább kakaóporairól ismert Bedeco."
:https://g7.hu/kozelet/20210602...
a gődénynek még nem láttam hogy egy adott márka termékeit népszerűsítette volna
az hogy milyen párt pénzt és hogy nyúltak le más kérdés annyit lenyúl más is ebben semmi "extra" nincs
gyurcsány bohóc elleni hadjárat minimum 10x annyiba van mint amit a gődényék lecsippentettek
amúgymeg van könyv: fűben fában orvosság
namármost a fát még nem teszteltem de a fű az tényleg fasza 😁
amúgy én addig "hiszek" bárkinek is ( persze nem feltétlenül mindenben) amíg a szarjait nem kezdi árulni drágán
a nagy összeesküvés meg létezik, persze nem a laposföld meg a fémzázas hold, de pénzügyileg simán megvan már
Ha valaha bekovetkezik.
Jo sokat fogsz vinnyogni ezen. 😆