ennek az órájában 20 ezer van
amikor vettem már nem mért az óra, ki tudja mióta nem mér.....
azóta legalább 10 ezer belement, de inkább több
2t olajat annyit ad magának amennyit szeret, a többivel meg nem foglakozunk
egyszer megszorult(kb 4-5 éve) mert lerázódott a különolajzás csöve, kihűlt, utána be lehetett rúgni azóta is megy
nekem egy full gyári malaguti centro van, 95ös talán
járt már erdélyben is a hegyek között, olyan utakon ahol nem egy endúróst láttam esni-kelni
eszméletlen mit ki nem bír az a gyösz
Azért mert 15 max. 20000-et fizetnek egy 10 órás napra és annyiért másszon fára vagy hajlongjon a kurvanyja........fiatalon diákként még talán, de ugye felnőttnek általában van fix melója amit ennyi pénzért nem fog otthagyni pár hétre, egy fiatal kollégám pl. el szokott menni fizetésnélkülire mert filmesek hívják vagy rendezvényekre felszolgálni, de nem 20000-ért hanem minimum a duplájáért gürizik.
én tegnap robogóztam a csatorna parton, 1 helyen majdnem a lábtartóig ért a sáros víz
azt mondták a terepjárós ismerősék hogy tuti nem megyek ki robogóval, hát én kimentem 😁
Hááát lehet, én utoljára 4 éve alkalmaztam kollégát és akkor még 1000 volt, de ahogy írod, az 5000 sem számítana és a lényeg, hogy ezért az 1500-ért bármennyire bejelenthetem ami persze költségként leírható, egyszerűen nincs értelme zsebbe fizetni.
Szép kis autód van druszám. Egyik nap le akart tolni egy ilyen színű rötyó mint a tied, azt nem jött neki össze. Az öreg nácibárkát nem bírta legyűrni. 😄
amikor vettem már nem mért az óra, ki tudja mióta nem mér.....
azóta legalább 10 ezer belement, de inkább több
2t olajat annyit ad magának amennyit szeret, a többivel meg nem foglakozunk
egyszer megszorult(kb 4-5 éve) mert lerázódott a különolajzás csöve, kihűlt, utána be lehetett rúgni azóta is megy