azt esetleg nem át tudni ingatlan tekintetében haladunk a nyugati világ felé. Semmilyen kormányzati intézkedés nem fog tudni gátat szabi neki legfeljebb lassítani. De az lesz, hogy néhány 10 éven belül a lakosság nagyobb százaléka albérletben fog élni. Igazából ez már nem is fogja érdekelni az embereket teljesen természetes lesz a jelenség. (kezeit széttáró) és lehet nem is lesz rosszabb. Nem lesz senki röghöz kötve mehet bármikor bárhova., felújítási karbantartási munkákkal nem kell foglalkoznia csak lakni kell.
na mire összegyűjti 1 doboz gyufát fog érni a pénze.(kezeit széttáró)
Ha akartok neki ingatlant ne kuporgassatok ekkora inflációnál, inkább most hitelből és azt törleszteni is sokkal jobb, mint megvárni amíg néhány év alatt 3* emelkednek az ingatlanárak.
Amiket 2 éve 12-15 ért vettem 28-ért kelnek a piacon nem normális ami most van.
mija faxra számítottál? Véget ért a semjén féle vadászati kiállítás remélem a lendület kitart az október 23 ünnepélyes hangulatokig még lehet megyek egy pár napos kirándulásra aztán tőlem le is zárhatnak mindent IS. Ahogy ezeknek vége ismét nagy erőkkel támad a vírus(fetrengős)
Azért a 4 felvonásra már ismerhetnétek a forgatókönyvet.(fetrengős) /még ennyi hiszékeny ostoba embert/ (gondolkodós)
A Holland Leafem 5 évesen jobban meg volt rohadva mint az Opelem 20évesen. Tető soha nem volt felette, télen, nyáron sózásban intenzíven használva, párszor még merültem is vele kisebb árvízben, szóval annál többet a Leaf sem kaphatott.
Miközben kiderült hogy a Magyarországon használt Leaf-ek 10évesen is pont úgy néznek ki mint az Opelem 10évesen.
Nem tudom hogy csinálják, só vagy nem só, de rohadtul látszik, pedig a Hollandok nem sóznak.
Aztán még engem néznek hülyének hogy egy csepp grafitos zsírral rakom össze az összes rohadó helyen található csavart. Igaz nekem soha nem volt fékkel ilyen gondom hogy a légkulcs se szedi le. 😊
Ahhoz viszont van, amit én próbáltam korábban vázolni. Amire az volt a reakció, hogy az ezer éve ott élő öcséd nem számolt be rozsdaproblémáról.
Az alapvető felvetés az volt, hogy lehet egy 6 éves, 10 ezret futott bringa oxidos? Erre reagáltam: szerintem simán lehet.
Na de ennek semmi köze a tengerhez. Egy félsivatagos, száraz magyar idöt nem lehet összehasonlítani egy párás, nedves északival. A tengerhez viszont nincs szerintem köze.
Persze, hogy nincs ráírva. De ha 10 évesen 16 ezer van a vekkerben, akkor merem feltételezni, hogy az életének jelentős részét parkolva töltötte. Azt is megkockáztatom, hogy egy 320 kilós V2 úthengerrel nem csapattak murván.
Az viszont 100% saját tapasztalat, hogy az itthon a kezem alatt megfordult motorok és a kint bütyköltek között volt eltérés rozsdásodás tekintetében. Az is saját tapasztalat, hogy a hasonló időjárás mellett (pl. a tegnapi borongós), hasonló építményben tárolva ugyanaz a motor Wiltshire megyében a lenti képen látható mennyiségű kondenzt szedte össze, itthon meg száraz.
A másik képet egy szalonban lőttem (egy két éves, amúgy újszerű, beszámított HD Street-ről), ahol az új Royal Enfield kéthengeres 650-es modelljeit lestem meg, amikor kijöttek. Egy Harley-buzi ismerősömnek lőttem az olajfolt miatt, fricskából. Éles szeműeknek feltűnhet ez-az.
jó hülye vagy már megint.Mitől ne lenne sós a levegő?Azért mert neked csak annyi fogalmad van a dologról hogy a tengeri sót lepárlással nyerik ki,még nem jelenti azt hogy nincs a levegőben só.
Igen, kimondottan rozsdásak, de ilyen a svájci, vagy észak olasz is.
A Német jó lehet, ha északi (érdekes módon kevesebb északon a hó és a sózás is).
Míg az öcsém nem panaszkodik Skóciában és egy ideig a dán használt autók is népszerűek voltak, pedig ott aztán sehonnan sincs messze a tenger, vagy ott van Hollandia, az is egy népszerű autóárusító hely...
Miböl gondolod hogy a sótól?
Miböl gondolod, hogy az a só, csak és kizárólag a tengerböl jöhetett? (ami tudtommal nem lehetséges, csak a víz párolog, a só nem)?
Mondjuk nem véletlen, hogy jó ideje sok kereskedés úgy hirdeti a behozott autókat, hogy olaszból hozottak és nem német-osztrák rozsdaboglyák. Nézegettünk párat és a német-osztrákból hozott autók tényleg rozsdásak (már a 10 év körüliek nem az 5 évesek) míg az olaszok meg nem annyira, gondolom az utak sózása miatt.
Ha akartok neki ingatlant ne kuporgassatok ekkora inflációnál, inkább most hitelből és azt törleszteni is sokkal jobb, mint megvárni amíg néhány év alatt 3* emelkednek az ingatlanárak.
Amiket 2 éve 12-15 ért vettem 28-ért kelnek a piacon nem normális ami most van.
A vírus pontosan tudja ezt(óra nézegetős)
Amikor vityáék elküldik nyári szabadságra(fetrengős)
Azért a 4 felvonásra már ismerhetnétek a forgatókönyvet.(fetrengős) /még ennyi hiszékeny ostoba embert/ (gondolkodós)
Miközben kiderült hogy a Magyarországon használt Leaf-ek 10évesen is pont úgy néznek ki mint az Opelem 10évesen.
Nem tudom hogy csinálják, só vagy nem só, de rohadtul látszik, pedig a Hollandok nem sóznak.
Öreg Hondán nincs szigetelt csatlakozó, azt még sincs kontakt probléma. 40 év után se. Hogy a faszba csinálták?
Az alapvető felvetés az volt, hogy lehet egy 6 éves, 10 ezret futott bringa oxidos? Erre reagáltam: szerintem simán lehet.
Az viszont 100% saját tapasztalat, hogy az itthon a kezem alatt megfordult motorok és a kint bütyköltek között volt eltérés rozsdásodás tekintetében. Az is saját tapasztalat, hogy a hasonló időjárás mellett (pl. a tegnapi borongós), hasonló építményben tárolva ugyanaz a motor Wiltshire megyében a lenti képen látható mennyiségű kondenzt szedte össze, itthon meg száraz.
A másik képet egy szalonban lőttem (egy két éves, amúgy újszerű, beszámított HD Street-ről), ahol az új Royal Enfield kéthengeres 650-es modelljeit lestem meg, amikor kijöttek. Egy Harley-buzi ismerősömnek lőttem az olajfolt miatt, fricskából. Éles szeműeknek feltűnhet ez-az.
A Német jó lehet, ha északi (érdekes módon kevesebb északon a hó és a sózás is).
Míg az öcsém nem panaszkodik Skóciában és egy ideig a dán használt autók is népszerűek voltak, pedig ott aztán sehonnan sincs messze a tenger, vagy ott van Hollandia, az is egy népszerű autóárusító hely...
Miböl gondolod, hogy az a só, csak és kizárólag a tengerböl jöhetett? (ami tudtommal nem lehetséges, csak a víz párolog, a só nem)?