Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt esetleg nem át tudni ingatlan tekintetében haladunk a nyugati világ felé. Semmilyen kormányzati intézkedés nem fog tudni gátat szabi neki legfeljebb lassítani. De az lesz, hogy néhány 10 éven belül a lakosság nagyobb százaléka albérletben fog élni. Igazából ez már nem is fogja érdekelni az embereket teljesen természetes lesz a jelenség. (kezeit széttáró) és lehet nem is lesz rosszabb. Nem lesz senki röghöz kötve mehet bármikor bárhova., felújítási karbantartási munkákkal nem kell foglalkoznia csak lakni kell.
na mire összegyűjti 1 doboz gyufát fog érni a pénze.(kezeit széttáró)
Ha akartok neki ingatlant ne kuporgassatok ekkora inflációnál, inkább most hitelből és azt törleszteni is sokkal jobb, mint megvárni amíg néhány év alatt 3* emelkednek az ingatlanárak.
Amiket 2 éve 12-15 ért vettem 28-ért kelnek a piacon nem normális ami most van.
fél évre bezárták a vendéglátó helyeket kivéreztetni mert kell a piac lőrinek(gondolkodós) és akkor is emelkedett(kezeit széttáró)
Ez hülyeség amit írsz(gondolkodós)
A vírus pontosan tudja ezt(óra nézegetős)
Amikor vityáék elküldik nyári szabadságra(fetrengős)
mija faxra számítottál? Véget ért a semjén féle vadászati kiállítás remélem a lendület kitart az október 23 ünnepélyes hangulatokig még lehet megyek egy pár napos kirándulásra aztán tőlem le is zárhatnak mindent IS. Ahogy ezeknek vége ismét nagy erőkkel támad a vírus(fetrengős)
Azért a 4 felvonásra már ismerhetnétek a forgatókönyvet.(fetrengős) /még ennyi hiszékeny ostoba embert/ (gondolkodós)
Vannak róla képek. Nem rozsdás...Ne a kínai 3000Eurós robogókhoz mérj egy normális motort, vagy autót...
Igen, de nem KH-s lom 😁
Nekem sincs,a honda meg lom.
A Holland Leafem 5 évesen jobban meg volt rohadva mint az Opelem 20évesen. Tető soha nem volt felette, télen, nyáron sózásban intenzíven használva, párszor még merültem is vele kisebb árvízben, szóval annál többet a Leaf sem kaphatott.
Miközben kiderült hogy a Magyarországon használt Leaf-ek 10évesen is pont úgy néznek ki mint az Opelem 10évesen.
Nem tudom hogy csinálják, só vagy nem só, de rohadtul látszik, pedig a Hollandok nem sóznak.
Az olaszok csak szét vannak hajtva, meg törve, nem rozsdásak 😆
Roppantul vigyázni kell. Kicsit nem figyelsz azt elkezdesz dolgozni 😂
Aztán még engem néznek hülyének hogy egy csepp grafitos zsírral rakom össze az összes rohadó helyen található csavart. Igaz nekem soha nem volt fékkel ilyen gondom hogy a légkulcs se szedi le. 😊
Azért milyen fura.
Öreg Hondán nincs szigetelt csatlakozó, azt még sincs kontakt probléma. 40 év után se. Hogy a faszba csinálták?
Rohadt okosnak hiszi magát, aztán olyan hülyeségekete beszél....
Menj el egy tengerparti országba, motorozz pár napot. A só ott lesz a motorodon, apró pici szemcsékben, szemmel láthatóan.
Ahhoz viszont van, amit én próbáltam korábban vázolni. Amire az volt a reakció, hogy az ezer éve ott élő öcséd nem számolt be rozsdaproblémáról.
Az alapvető felvetés az volt, hogy lehet egy 6 éves, 10 ezret futott bringa oxidos? Erre reagáltam: szerintem simán lehet.
Na de ennek semmi köze a tengerhez. Egy félsivatagos, száraz magyar idöt nem lehet összehasonlítani egy párás, nedves északival. A tengerhez viszont nincs szerintem köze.
Persze, hogy nincs ráírva. De ha 10 évesen 16 ezer van a vekkerben, akkor merem feltételezni, hogy az életének jelentős részét parkolva töltötte. Azt is megkockáztatom, hogy egy 320 kilós V2 úthengerrel nem csapattak murván.

Az viszont 100% saját tapasztalat, hogy az itthon a kezem alatt megfordult motorok és a kint bütyköltek között volt eltérés rozsdásodás tekintetében. Az is saját tapasztalat, hogy a hasonló időjárás mellett (pl. a tegnapi borongós), hasonló építményben tárolva ugyanaz a motor Wiltshire megyében a lenti képen látható mennyiségű kondenzt szedte össze, itthon meg száraz.

A másik képet egy szalonban lőttem (egy két éves, amúgy újszerű, beszámított HD Street-ről), ahol az új Royal Enfield kéthengeres 650-es modelljeit lestem meg, amikor kijöttek. Egy Harley-buzi ismerősömnek lőttem az olajfolt miatt, fricskából. Éles szeműeknek feltűnhet ez-az.
Nyalogassa, csak majd felmegy a vérnyomása :-)
Vén kecske is megnyalja a sót. Sőt! 😆
jó hülye vagy már megint.Mitől ne lenne sós a levegő?Azért mert neked csak annyi fogalmad van a dologról hogy a tengeri sót lepárlással nyerik ki,még nem jelenti azt hogy nincs a levegőben só.
Igen, kimondottan rozsdásak, de ilyen a svájci, vagy észak olasz is.
A Német jó lehet, ha északi (érdekes módon kevesebb északon a hó és a sózás is).
Míg az öcsém nem panaszkodik Skóciában és egy ideig a dán használt autók is népszerűek voltak, pedig ott aztán sehonnan sincs messze a tenger, vagy ott van Hollandia, az is egy népszerű autóárusító hely...
Miböl gondolod hogy a sótól?
Miböl gondolod, hogy az a só, csak és kizárólag a tengerböl jöhetett? (ami tudtommal nem lehetséges, csak a víz párolog, a só nem)?
Mondjuk nem véletlen, hogy jó ideje sok kereskedés úgy hirdeti a behozott autókat, hogy olaszból hozottak és nem német-osztrák rozsdaboglyák. Nézegettünk párat és a német-osztrákból hozott autók tényleg rozsdásak (már a 10 év körüliek nem az 5 évesek) míg az olaszok meg nem annyira, gondolom az utak sózása miatt.
Nézd meg az én motorom. A zzr franciából tenger közeli helyről jött. Nem szar, de van rajta oxidáció nem kevés helyen ami a sótól lett olyan.