Érdekes, akkor az aki kőrösről jött volna hozzám tavaéy 8000-ért csak le akart húzni? 😄 Végül a helyi megcsinálta 4-ért, ezt elmondtam öcsém fiának aki Bp. maszek ingatlankezelő kiröhögött, azt mondta budán 25 alatt nem talál és pesten sem sokkal olcsóbb.
Nos ini ez úgy van, ha ezt valaki alkalmazásban csinálja ebből kap napi 15-20 ezret. Ha valaki meg vállalkozóként az fizeti az alkalmazottait meg a járulékait meg kb. millió egyéb mást. A legjobban az jár aki feketén meló mellett eldolgozgat ilyenekkel. Ha valaki úgy vállalkozik, hogy nincs alkalmazot akkor tud jó pénzeket keresni amit te mondasz. Mondjuk nálunk még mindig 4,5 ért burkolnak nekem pl. most lett kész 2 lakás ott 4-ért csinálták.
aki nálunk letette a járólapot az 20+25nm egyik nap lerakta másnap feltette a szegélyt majd fugázott
szóval 2 nap alatt keresne most 45*7 (pesten 10) ezret ami alsó hangon 300 pénz
hetente egy ilyen akció máris túl van egy millán havonta
Kíváncsi vagyok hogy neked ebben mi a hülyeség.Az hogy jeleztem hogy annyit egy szakmunkás keres nem egy mérnök,vagy hogy azt írtam hogy ha csak a pénz lenne a döntő akkor nem mérnök lennék egy milláért,hanem mást csinálnék.
nem is tudtam, hogy ilyen sok oldalú vagy(gondolkodós)
Bármikor megkeresnél havi mikulást ha akarnál(gondolkodós) Persze tudom, hogy sokkal jobb tekergetni a slágot havi 200 nettóért(kezeit széttáró) aztán, hogy ne unalmaskodj eljárogatni a haverhoz csiszolgatni a motorháztetőket minden szabadidődbe(kezeit széttáró)
ezt neked kell tudni mert én nem vagyok kocsi buzi
nekem 20 év múlva is jó lenne az f astra, akér a mostani is ha valaki kilakatolná olcsóért, esetleg anyag árban 😂
https://index.hu/mindekozben/p...
szóval 2 nap alatt keresne most 45*7 (pesten 10) ezret ami alsó hangon 300 pénz
hetente egy ilyen akció máris túl van egy millán havonta
persze balaton környéke megint más(kezeit széttáró)
Bármikor megkeresnél havi mikulást ha akarnál(gondolkodós) Persze tudom, hogy sokkal jobb tekergetni a slágot havi 200 nettóért(kezeit széttáró) aztán, hogy ne unalmaskodj eljárogatni a haverhoz csiszolgatni a motorháztetőket minden szabadidődbe(kezeit széttáró)
Te mennem mernokoskodsz?
Mindent IS tudsz.
nekem 20 év múlva is jó lenne az f astra, akér a mostani is ha valaki kilakatolná olcsóért, esetleg anyag árban 😂