De nincs ráírva a rozsdára hogy mitöl ilyen. Én Ausztriában élek, itt minden városi robogó vagy motor amit egész évben használnak, így néz ki...pedig igazán közel nincs tenger.
Soznak is. Amugy a tengerparthoz kozeli telepuleseken tenyleg bajosabb a rozsdahelyzet.
De hidd el bemondasra, hogy a szinte allando 75-80% paratartalom sem segit.
Igaz, ez a Yamaha nem 6, hanem cirka 10 eves volt, de azert nem igy kene kinezzen.
Urban Legend. Mitöl lenne a levegö sós? Eleve a tengeri sót is úgy készítik, hogy a víz elpárolog,a só meg ottmarad...de északon még csak párologni sem nagyon párolog. Szinte biztos vagyok benn, hogy ahol télen sózzák az utakat, az sokkal szarabb...
Mint nép eleg hulye lett regota,szerencsere a triumphnal ez a stuart wood manusz nagyon penge,es a csapata tenyleg erzik mit kell csinalni.Szoval nekem bejon a gep.
Meg a 660 as tiger sportot megneznem.
Kurvajo a kinezete,csak kar hogy nem a street blokkjat kapta meg.
Ha tudok kerek egyet tesztvezetesre.
Bizony, ez nem pelda nelkuli.
Akinek van amolyan zsebkendonyi kertje, az igyekszik ott tartani, de sok esetben annyira egymas seggeben laknak, hogy tenyleg a haz elott van a geppark.
Ott minden elrohad, ami nem muanyag.
Nyilvan gondos gazda, garazs, soselatottesot az nem, de nem olyan nagyon jellemzo ez. A legtobb brit lomot tart a garazsban, a motor meg a kertben, ponyva vagy felteto alatt esetleg badog szerszamos feszerben.
Sós levego.
Vettem bontott gyari csavarkeszletet angilabol.
Mind rozsdamentes,de igen csunya lerakodasok vannak minden csavaron.
Kellett harcolni hogy jol nezzenek ki.
A opc kombi igen faszantos sleeper,egy kettesletra a teton, egypici turas az elektronikaban es kijobn belole 250 paci,kicsi tobb mint egy tonna a budos eletbe nem latod rajta mert egy melosverdanak nez ki es siman ellep melloled. 😆
De hidd el bemondasra, hogy a szinte allando 75-80% paratartalom sem segit.
Igaz, ez a Yamaha nem 6, hanem cirka 10 eves volt, de azert nem igy kene kinezzen.
Meg a 660 as tiger sportot megneznem.
Kurvajo a kinezete,csak kar hogy nem a street blokkjat kapta meg.
Ha tudok kerek egyet tesztvezetesre.
Akinek van amolyan zsebkendonyi kertje, az igyekszik ott tartani, de sok esetben annyira egymas seggeben laknak, hogy tenyleg a haz elott van a geppark.
Nyilvan gondos gazda, garazs, soselatottesot az nem, de nem olyan nagyon jellemzo ez. A legtobb brit lomot tart a garazsban, a motor meg a kertben, ponyva vagy felteto alatt esetleg badog szerszamos feszerben.
Vettem bontott gyari csavarkeszletet angilabol.
Mind rozsdamentes,de igen csunya lerakodasok vannak minden csavaron.
Kellett harcolni hogy jol nezzenek ki.
mert mindig le kell járni az új dolgokat benne