Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de hol lehet ekkora lapokat venni?
Elfogadható, de felén sem burkolnak már7-8 ezer alatt. Sajnos ez van, és sokszor a tehetséggel sem párosul a kért ár, csak mert ennyi mindenfelé igy ennyit kér az összes vagy többet.
Te kurvára sok mndennel együtt tudsz élni:)
A sors igazán igazságtalan volt megint, neked hajléktalannak kellett volna születni, ezt a felhalmozott vagyont meg olyannak adnta volna aki arra érdemes:)
A panel meg a büdös életben nem volt egyenes, már csak a technológiáéból kiindulva sem:) Abban az időben menyiségi termelés volt......
hát akkor már inkább glett oszt lefújom fényes festékkel 😂
Oda még sokszor a 2000-es is drága.
Na ez az a technológia amire semmi szükségem nincs egy 70-80 ezres albérletnél 😂
a konyhai csempe se volt egyszerű
asszonynak mindenképp feles eltolással kellett, és az 50 es lapban mindegyikben volt 3-4mm ív
végén 4mm fugával szinte észrevehetetlen lett
egy sarkot basztam el mert nem jól tört a lap és nem volt több
bem akartam csempevágót venni így a körkivágó hegye volt a karcoló eszköz
az meg ugye vagy 4mm vastag és mellément egy kicsivel
Ott is megvan a módszer: sorba kell szedni, a leginkább eltérőket félre rakod, abból lesz a széle meg a darabok. A nagyobb baj, ha íves a lap, olcsónál ez mindig megvan, és 60 cm-nél már kijön. Azért rakják legtöbbx hálóba, úgy láccik legkevésbé. Én is csak 4 ujjnyi átfedéssel raktam, mert a háló nem jön be.
A 30*60-ast már a "kis" lapokhoz sorolják...
Az a baaaaaj, hogy 25-ért úgy kell csempészni, hogy azt 2 év vagy 4000 m2 alatt tanulod meg - ha van érzéked hozzá. Aki ennyit kicsenget, a legkisebb hibát sem fogadja el 🙁 Meg ott a lapok is drágák, és eszközök is komolyak kellenek. Láttam, hogy a kiegyenlített aljzatot még utána nedvesen felcsiszolták - 1,2m x 0,6m lap nem sok hibát tűr el. Ha elbaszod, felszedni is fáj, mert darabja 30-40 ropi... és mivel a felülete mint a tükör, súrló fényben a pár tized mm is látszik.
értem(meghajlós)
Ezt jobb lenne ha végre belátnád, te egy igénytelen ember vagy.
Engem kifejezetten zavarna ha azt kellene nézzem sok évig hogy spóroltam négyzetméterenként 3-5000et és most botlok meg a fugákban mert görbe a lap és ha végignézek, egy egyenes sincs mert 3méretű a lap.
10 ezerért a saját házamba sem vennék lapokat. Teljesen jó lapokat vettem 3000-ért.
Eltér nem tér el(kezeit széttáró) ki nem szarja le? Egyet biztosan tudok, hogy én még egyenes fallal sem találkoztam sehol.
Amikor arra gondolna az ember, hogy a panel az legalább tuti egyenes mert azon csak egy glettréteg van hát nem. Girbe-gurba az egész,
Én azért ezzel ,együtt tudok élni 😂
Ami nem rektifikált ott a 10 ezres lapoknál is van eltérés még az első osztályú lapoknál 1-1,5 mm. tűrést ad a gyár. 2 éve küzködtem ezzel volt, hogy ugyanazon gyártó egy méretű azonos típusú lapjából 3 színt vettem ami a valóságban 3 méretű volt, reklamálni nem tudsz mert tűrésen belül van. Van az mikor csak bemutató falról tudsz rendelni, megérkezett, itt már észnél voltam doboz kibont és leraktam a földre kb 1 négyzetmétert, hát volt meglepetés. Nem is lett elhozva, ekkor megfogadtam csak rektifikált lapot veszek ezután, igaz drágább de az tökéletes.
na de neked a 3 ezres praktikeres alja lapokat kellett lerakni, aminél dobozon belül 3 méret eltérés van
ezt a profi is szarul rakja le, persze nem hányadék szarul csak kicsit szarul 😂
5-6 ezer de akkor sem 20-25 ezer amit tsanyi ír(kezeit széttáró) Az nekem elképesztő horribilis összegnek tűnik(gondolkodós)
Nyilván 4000 ért nekem sem az tette aki a budai várat burkolta, meg 1 évem sincs várni nagynevű mesteremberekre 4-5 ezer ft még elfogadható ár pláne egy albira(kezeit széttáró)
a 3 centi vastag gránit lapokhoz természetesen én se kezdenék neki de ezekkel a 30-50 es lapokkal bármit bármikor
egy rendes vágó kell hozzá meg egy körkivágó készlet
keverő meg ilyen szarok vannak otthon bőven
A nagy lapokhoz sokszor 2 ember kell, komolyabb szerszám a vágásához, és az ajzatnak is tökéletesnek kell lennie. A burkolók 70%-a nem is vállalja el. Felénk most 5-8 között mozog a bér, de a mesterek fele kókler aki normális munkát csinál arra várni kell 1 évet is. Ha valakinek van érzéke és megtanulja a yutubról maga is meg tudja csinálni, főleg ha rektifikált lapot vesz.
25 ezerért raknak fel 1 négyzetméter 4-5 ezer ft-os csempét?
Ezt nem nagyon akarom elhinni(kezeit széttáró) Kecsón 4,5-11 ft-ig van most az ilyen műsor. A nagyon nagy 1 nm-es lapokat teszik valamiért drágábban. A normál méretnek nevezhető burkolókat 4,5-6,5 között rakják.
700 valahány rész. Hány perces egy rész? Szerintem ez órabérbe is szar(kezeit széttáró)
egy tél alatt nem tanulnék meg angolul
a w98 idejében az olvasás egész jól ment, ha van angol felirat a filmeken annak felét-negyedét még most is megértem, de a beszéd sosem ment
25 ért már elmennék csempézni
ebbe beleférne itthon pár nm gyakorlás is
már ha nem sietős a meló
mert azért egy fürdő kitartana nekem legalább 2 hétig, ha le kell verni a régi cuccokat akkor három 😆
30-40nm össz felület 25 ért remek havi fizetésnek is
Na de ha egyszer ezzel lehet 2 millát (egy horgászautó árát) kényelmesen megkeresni egyetlen tél alatt?

Szedd össze magad, vaze, és terülj el a kanapén a tévé előtt! 😂
ha angolul kellene nézni lennének bajok
egy-efy részből szerintem 2 mondatnál többet nem értenék
amúgy az egy szinte nézhetetlen sorozat, ahhoz egy speciális tudat állapot kell
a south park nézhetőbb