Elfogadható, de felén sem burkolnak már7-8 ezer alatt. Sajnos ez van, és sokszor a tehetséggel sem párosul a kért ár, csak mert ennyi mindenfelé igy ennyit kér az összes vagy többet.
Te kurvára sok mndennel együtt tudsz élni:)
A sors igazán igazságtalan volt megint, neked hajléktalannak kellett volna születni, ezt a felhalmozott vagyont meg olyannak adnta volna aki arra érdemes:)
A panel meg a büdös életben nem volt egyenes, már csak a technológiáéból kiindulva sem:) Abban az időben menyiségi termelés volt......
a konyhai csempe se volt egyszerű
asszonynak mindenképp feles eltolással kellett, és az 50 es lapban mindegyikben volt 3-4mm ív
végén 4mm fugával szinte észrevehetetlen lett
egy sarkot basztam el mert nem jól tört a lap és nem volt több
bem akartam csempevágót venni így a körkivágó hegye volt a karcoló eszköz
az meg ugye vagy 4mm vastag és mellément egy kicsivel
Ott is megvan a módszer: sorba kell szedni, a leginkább eltérőket félre rakod, abból lesz a széle meg a darabok. A nagyobb baj, ha íves a lap, olcsónál ez mindig megvan, és 60 cm-nél már kijön. Azért rakják legtöbbx hálóba, úgy láccik legkevésbé. Én is csak 4 ujjnyi átfedéssel raktam, mert a háló nem jön be.
Az a baaaaaj, hogy 25-ért úgy kell csempészni, hogy azt 2 év vagy 4000 m2 alatt tanulod meg - ha van érzéked hozzá. Aki ennyit kicsenget, a legkisebb hibát sem fogadja el 🙁 Meg ott a lapok is drágák, és eszközök is komolyak kellenek. Láttam, hogy a kiegyenlített aljzatot még utána nedvesen felcsiszolták - 1,2m x 0,6m lap nem sok hibát tűr el. Ha elbaszod, felszedni is fáj, mert darabja 30-40 ropi... és mivel a felülete mint a tükör, súrló fényben a pár tized mm is látszik.
Ezt jobb lenne ha végre belátnád, te egy igénytelen ember vagy.
Engem kifejezetten zavarna ha azt kellene nézzem sok évig hogy spóroltam négyzetméterenként 3-5000et és most botlok meg a fugákban mert görbe a lap és ha végignézek, egy egyenes sincs mert 3méretű a lap.
10 ezerért a saját házamba sem vennék lapokat. Teljesen jó lapokat vettem 3000-ért.
Eltér nem tér el(kezeit széttáró) ki nem szarja le? Egyet biztosan tudok, hogy én még egyenes fallal sem találkoztam sehol.
Amikor arra gondolna az ember, hogy a panel az legalább tuti egyenes mert azon csak egy glettréteg van hát nem. Girbe-gurba az egész,
Én azért ezzel ,együtt tudok élni 😂
Ami nem rektifikált ott a 10 ezres lapoknál is van eltérés még az első osztályú lapoknál 1-1,5 mm. tűrést ad a gyár. 2 éve küzködtem ezzel volt, hogy ugyanazon gyártó egy méretű azonos típusú lapjából 3 színt vettem ami a valóságban 3 méretű volt, reklamálni nem tudsz mert tűrésen belül van. Van az mikor csak bemutató falról tudsz rendelni, megérkezett, itt már észnél voltam doboz kibont és leraktam a földre kb 1 négyzetmétert, hát volt meglepetés. Nem is lett elhozva, ekkor megfogadtam csak rektifikált lapot veszek ezután, igaz drágább de az tökéletes.
na de neked a 3 ezres praktikeres alja lapokat kellett lerakni, aminél dobozon belül 3 méret eltérés van
ezt a profi is szarul rakja le, persze nem hányadék szarul csak kicsit szarul 😂
5-6 ezer de akkor sem 20-25 ezer amit tsanyi ír(kezeit széttáró) Az nekem elképesztő horribilis összegnek tűnik(gondolkodós)
Nyilván 4000 ért nekem sem az tette aki a budai várat burkolta, meg 1 évem sincs várni nagynevű mesteremberekre 4-5 ezer ft még elfogadható ár pláne egy albira(kezeit széttáró)
a 3 centi vastag gránit lapokhoz természetesen én se kezdenék neki de ezekkel a 30-50 es lapokkal bármit bármikor
egy rendes vágó kell hozzá meg egy körkivágó készlet
keverő meg ilyen szarok vannak otthon bőven
A nagy lapokhoz sokszor 2 ember kell, komolyabb szerszám a vágásához, és az ajzatnak is tökéletesnek kell lennie. A burkolók 70%-a nem is vállalja el. Felénk most 5-8 között mozog a bér, de a mesterek fele kókler aki normális munkát csinál arra várni kell 1 évet is. Ha valakinek van érzéke és megtanulja a yutubról maga is meg tudja csinálni, főleg ha rektifikált lapot vesz.
25 ezerért raknak fel 1 négyzetméter 4-5 ezer ft-os csempét?
Ezt nem nagyon akarom elhinni(kezeit széttáró) Kecsón 4,5-11 ft-ig van most az ilyen műsor. A nagyon nagy 1 nm-es lapokat teszik valamiért drágábban. A normál méretnek nevezhető burkolókat 4,5-6,5 között rakják.
egy tél alatt nem tanulnék meg angolul
a w98 idejében az olvasás egész jól ment, ha van angol felirat a filmeken annak felét-negyedét még most is megértem, de a beszéd sosem ment
25 ért már elmennék csempézni
ebbe beleférne itthon pár nm gyakorlás is
már ha nem sietős a meló
mert azért egy fürdő kitartana nekem legalább 2 hétig, ha le kell verni a régi cuccokat akkor három 😆
30-40nm össz felület 25 ért remek havi fizetésnek is
ha angolul kellene nézni lennének bajok
egy-efy részből szerintem 2 mondatnál többet nem értenék
amúgy az egy szinte nézhetetlen sorozat, ahhoz egy speciális tudat állapot kell
a south park nézhetőbb
A sors igazán igazságtalan volt megint, neked hajléktalannak kellett volna születni, ezt a felhalmozott vagyont meg olyannak adnta volna aki arra érdemes:)
A panel meg a büdös életben nem volt egyenes, már csak a technológiáéból kiindulva sem:) Abban az időben menyiségi termelés volt......
asszonynak mindenképp feles eltolással kellett, és az 50 es lapban mindegyikben volt 3-4mm ív
végén 4mm fugával szinte észrevehetetlen lett
egy sarkot basztam el mert nem jól tört a lap és nem volt több
bem akartam csempevágót venni így a körkivágó hegye volt a karcoló eszköz
az meg ugye vagy 4mm vastag és mellément egy kicsivel
http://youtu.be/yE5b26SPrOk
Engem kifejezetten zavarna ha azt kellene nézzem sok évig hogy spóroltam négyzetméterenként 3-5000et és most botlok meg a fugákban mert görbe a lap és ha végignézek, egy egyenes sincs mert 3méretű a lap.
Eltér nem tér el(kezeit széttáró) ki nem szarja le? Egyet biztosan tudok, hogy én még egyenes fallal sem találkoztam sehol.
Amikor arra gondolna az ember, hogy a panel az legalább tuti egyenes mert azon csak egy glettréteg van hát nem. Girbe-gurba az egész,
Én azért ezzel ,együtt tudok élni 😂
ezt a profi is szarul rakja le, persze nem hányadék szarul csak kicsit szarul 😂
Nyilván 4000 ért nekem sem az tette aki a budai várat burkolta, meg 1 évem sincs várni nagynevű mesteremberekre 4-5 ezer ft még elfogadható ár pláne egy albira(kezeit széttáró)
egy rendes vágó kell hozzá meg egy körkivágó készlet
keverő meg ilyen szarok vannak otthon bőven
Ezt nem nagyon akarom elhinni(kezeit széttáró) Kecsón 4,5-11 ft-ig van most az ilyen műsor. A nagyon nagy 1 nm-es lapokat teszik valamiért drágábban. A normál méretnek nevezhető burkolókat 4,5-6,5 között rakják.
a w98 idejében az olvasás egész jól ment, ha van angol felirat a filmeken annak felét-negyedét még most is megértem, de a beszéd sosem ment
ebbe beleférne itthon pár nm gyakorlás is
már ha nem sietős a meló
mert azért egy fürdő kitartana nekem legalább 2 hétig, ha le kell verni a régi cuccokat akkor három 😆
30-40nm össz felület 25 ért remek havi fizetésnek is
Szedd össze magad, vaze, és terülj el a kanapén a tévé előtt! 😂
egy-efy részből szerintem 2 mondatnál többet nem értenék
amúgy az egy szinte nézhetetlen sorozat, ahhoz egy speciális tudat állapot kell
a south park nézhetőbb