Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a fővezértől független
ha sok pébz van a népnél akkor nőség van ha kevés akkos szegénység
mivel csak a kölcsönök áltsl lehet több pénz forgalomban így vagy mindig mindenki egyre többet vesz fel vagy az állam ad " ingyen" pénzeket
ezek közül egyik sem tartható sokáig
mivel ki nem tudunk olyan termékeket előállítani amiből tőbb pénz áramlana be külföldről mint amit mi fizetünk külföldre( erre az eu nagyon odafigyel) így nem tarthat örökké a jólét
persze ezt még el is lehet baszni pár szar intézkedéssel
Szerintem is. A büdös életbe nem volt ilyen jo sora azzal a kevés melóval amit rizikómentesen csinál 🙂
Szerintem most is jó neki, csak vernyákol az öreg csongor. 😄
Ha a többségnek jó lesz, akkor neki is.
Savazáskor a szokásosakra tesszük a kicsi x-einket, Bogyónk legnagyobb bánatára. 😋
Így vagyok ezzel én is.
Ezért nem lenne szabad kormányt váltani egyébként!
Azt ennénk amit 3 ciklusba főztek.
Nem lenne újjal mutogatás.
Én derűlátó vagyok.
Nekem kell vele foglalkoznom mert vettem egyet. Eddig jó melómotor...
Kínai lószarokhoz nem nyúltam soha. Még példaként sem hoztam fel ilyet.
Azt gondolsz, amit jól esik. Az én tapasztalatom nincs ezzel összhangban.
Rosszabb ne legyen, már az is nagyon jó!
Azért én bizakodóbb vagyok.
Nem nagyon bízol a főniben.
5-6 év és minden szarabb lesz?
Nem jó kilátások.
mert még mindig nincs vége az esztelen költekezésnek
még mindig dübörög a csok, a sok 50% támogatás
meg még ezer minden
plusz a hitel moratórium még mindig létezik
ha elkezdik a hiteleket vissza fizetni és a mesterségesen előidézett pénz pumpálás is megáll utána egyre kevesebb kp lesz az embereknél
ami azt jelenti hogy egyre kevesebbet vásárolnak, termelés csökken bérek kevesebbek cégek zárnak be, és még kevesebb lesz a vásárlás még kevesebb meló és így tovább
omlás nem lesz csak egy egész karakteres lejtő
lehet nem pár év de 5-6 év és minden jóval szarabb lesz
bár ha a bohóc feri a húsos fazékhoz kerül nem kell ennyit se várni
Pár éve is ezt jósolták.
Azóta folyamatosan emelkednek az árak az ingatlanpiacon.
Akkor ha lesz hasonló összeomlás mint 2009-ben, ha nem lesz akkor nagyobb éerékcsökkenés sem lesz.
most akarsz venni befektetésnek?
amikor legalább 2x annyi mint amit ér?
pár év és ismét felét éri
Köszi, hogy aggódsz értünk, de ne tedd mert feleslegesen ne agyalj a mi kis életünkért. Nagyon jól megvagyunk és remélhetőleg még jó sokáig így lesz. 💯 😏
Ezt nem tudom mire írtad elmondtam már, hogy márc-áprilisra ígérték. De azt sem bánnám, ha már holnap leehtne érte menni(kezeit széttáró)
van aki nem csoró nyugger mint te bogyó(kezeit széttáró) Vett egy zoét az asszonynak magának meg egy teszlát(kezeit széttáró)
Hát a legjobb még is csak az volna ha te is így támogatnád a gyereket, ahogy téged támogattak(kezeit széttáró)
lehet szállításkor bedobják a dákónkba. Felárért átadom majd(meghajlós)
Nem! Nem szóltak legalább is.(kezeit széttáró) Csak dákónál egy kicsit mások a számok. A zoéból elkopott vagy 40 darab a támogatásra a dákóból meg kb. 1000. szerintem nekünk ki kell várni a sorunk pedig én már nagyon várom(gondolkodós) 520/l ért tankoltam tegnap is az asszony autójába beleszaladt egy 20-as megint kihagynám már ezeket a köröket(kezeit széttáró)
Nekem privátban küldhetnél, megkpszönném.
Kecskeméten ilyen árfekvésben nézek befektetésnek.
ezeket te mindig olyan egszerűen le tudod vezetni ini(nevetős) csak az élet nem így működik (fetrengős)
rakjak fel képeket mit adnak 10-15 gurigáért most? és arról, hogy mit adtak 2 éve?
Qrva gyorsan költsétek el szerintem