csak annyit mondok nekem azon az úton lett egy felkar repedés meg pár törött borda 😄
és majdnem megdöglöttem mert beszorult a levegő
olyan szar érzésem még sosem volt
Ezt mondtam mindig, az életvitelből fakadó halál az általában nem hirtelen kopogtat, hanem az utolsó években igen nagy kellemetlenséget okozva végez a kuncsafttal.
Folyamatos és fájdalmas a jelenség. És amikor egy köhögés miatti pulmonológus szakrendelő orvosa ezt írja a kórismére, hogy:
lássa ONKOLÓGUS
akkor elgondolkodik az illető az egész életén. Csak akkor már késő.
lenne kis út meg fasza terep(út)
de azon jó eséllyel te sem mennél végig avval a böszme döggel ennydi eső után
hát még az aki földúton se volt
madár figyelő helyek fa kilátó ilyesmi
még kamu gémeskút is van
most az lc4 el se mennék arra csini ruhában
ott max a saját súlyos mini edző park lehet érdekes, kicsit kimozogni a motorozás egyhangúságát, majd belehugyozni a vízbe és soha többet nem menni arra 😁
régen a diszkók faszák voltak, pár marék agysejt odavezett a szelidi éjszakákban
Az Ini által felsoroltakon kívül esetleg a Szelídi-tavat lehet még megnézni, de sem egy nagy szám. Igazából nagy büdös síkvidék, minden szépség nélkül.
kiskőrösön petőfi szülőház meg közúti kiállítás ami nézhető
egyik sem egy nagy szám
tó van soltvadkerten, itt kilátó is volt
hajóson van egy érseki kastély állítólag az jól néz ki én sosem láttam
solt- harta környékén a dunapart ami víz de extra itt sincs kutyát sétáltatni jó helyek
kecel hadtörténeti múzeum, itt elég sok kacat van, lesz ideje átmelegedni az izületeknek
más nem jut eszembe
itt kb lófasz sincs nem hogy látványosság
ami országos szintű volt az meg nem látványos( olaj savazás, borhamisítás, szesz és egyéb számlagyárak)
5 fok van kint, ilyenkor már sapka kesztyű meg 6 takaróban szoktam aludni a kocsiban
most lazán elvagyok 3 pléd alatt, se sapka se kesztyű, az orrom-szemem se fázik a lábamnak kicsit melege is van
papír kint se vizes meg bent sem
szóval a papír fasza, nem hoztam hőmérőt de tuti van 10 fok bent
szóval ismét 0 forintból csináltam meg a faszaságot 😂
Leaf 80km-es hatótávja után sima ügy.
Zoe-val ha 4-esen megyek anyóshoz, akkor simán töltés nélkül is megvan a 230km a -20fokban és hóviharban is.
Ha M3-ason megyek és 130-at akarok menni, akkor télen meg kell állni kb. félúton, hidegtől és szembeszéltől függően 10-30perc töltésre.
Ha elég a csökkentett sebesség, akkor ott sem kell megállni és úgy lenne a leggyorsabb, de akkor az összes köcsög Narancs Clios röhögne hogy a ződrendszámos beállt a kamion mögé, szóval inkább tölteni fogok 😁
Na ha már Trabant
Keresztapám is a reptéren dolgozott, így volt hozzáférése a repülőkben használatos akkuhoz. Természetesen az volt a Trabantban.
Egyszer kifogyott a benzin a kút előtt 100méterre. Fogta és önindítóval beállt a kúthoz, szóval hibrid Trabant volt 😁
Az túlzás. Jó hálózsákkal 5-10fok még bőven jó, tuti nem pazarolnám a gázt.
Egyik kolléga volt Kanadában lakóautóval síelni.
Jó rábaszott, mert hiába volt gázos a fűtés, a ventilátor akkuról ment és nem bírta egész éjszakát, akkor meg a gázt is letiltotta, úgyhogy járatni kellett a motort, akkor meg már felesleges volt a gáz 😁
Bogyó! Ini! Segítsetek már nekem kicsit.
Kis utakon motoroznánk holnap mert hát meleg nem lesz de menni kell. M9-Földvár-Soltvadkert térdégben milyen kis apró látnivalókat lenne érdemes megnézni? Sok offroad nem fér bele mert van aki nem mer lemenni az aszfaltról de kijárt, letaposott út belefér.
Tavak, kilátók stb.
és majdnem megdöglöttem mert beszorult a levegő
olyan szar érzésem még sosem volt
https://www.ebay.co.uk/itm/201...
Folyamatos és fájdalmas a jelenség. És amikor egy köhögés miatti pulmonológus szakrendelő orvosa ezt írja a kórismére, hogy:
lássa ONKOLÓGUS
akkor elgondolkodik az illető az egész életén. Csak akkor már késő.
de azon jó eséllyel te sem mennél végig avval a böszme döggel ennydi eső után
hát még az aki földúton se volt
madár figyelő helyek fa kilátó ilyesmi
még kamu gémeskút is van
most az lc4 el se mennék arra csini ruhában
Köszi srácok, meggyőztetek hogy érdemes arra elbarangolni a kis utakon, felfedezni a sok látnivalót 😂
végén pár végtagot le is vettek de a cigi maradt
régen a diszkók faszák voltak, pár marék agysejt odavezett a szelidi éjszakákban
egyik sem egy nagy szám
tó van soltvadkerten, itt kilátó is volt
hajóson van egy érseki kastély állítólag az jól néz ki én sosem láttam
solt- harta környékén a dunapart ami víz de extra itt sincs kutyát sétáltatni jó helyek
kecel hadtörténeti múzeum, itt elég sok kacat van, lesz ideje átmelegedni az izületeknek
más nem jut eszembe
itt kb lófasz sincs nem hogy látványosság
ami országos szintű volt az meg nem látványos( olaj savazás, borhamisítás, szesz és egyéb számlagyárak)
most lazán elvagyok 3 pléd alatt, se sapka se kesztyű, az orrom-szemem se fázik a lábamnak kicsit melege is van
papír kint se vizes meg bent sem
szóval a papír fasza, nem hoztam hőmérőt de tuti van 10 fok bent
szóval ismét 0 forintból csináltam meg a faszaságot 😂
Zoe-val ha 4-esen megyek anyóshoz, akkor simán töltés nélkül is megvan a 230km a -20fokban és hóviharban is.
Ha M3-ason megyek és 130-at akarok menni, akkor télen meg kell állni kb. félúton, hidegtől és szembeszéltől függően 10-30perc töltésre.
Ha elég a csökkentett sebesség, akkor ott sem kell megállni és úgy lenne a leggyorsabb, de akkor az összes köcsög Narancs Clios röhögne hogy a ződrendszámos beállt a kamion mögé, szóval inkább tölteni fogok 😁
Keresztapám is a reptéren dolgozott, így volt hozzáférése a repülőkben használatos akkuhoz. Természetesen az volt a Trabantban.
Egyszer kifogyott a benzin a kút előtt 100méterre. Fogta és önindítóval beállt a kúthoz, szóval hibrid Trabant volt 😁
Egyik kolléga volt Kanadában lakóautóval síelni.
Jó rábaszott, mert hiába volt gázos a fűtés, a ventilátor akkuról ment és nem bírta egész éjszakát, akkor meg a gázt is letiltotta, úgyhogy járatni kellett a motort, akkor meg már felesleges volt a gáz 😁
Kis utakon motoroznánk holnap mert hát meleg nem lesz de menni kell. M9-Földvár-Soltvadkert térdégben milyen kis apró látnivalókat lenne érdemes megnézni? Sok offroad nem fér bele mert van aki nem mer lemenni az aszfaltról de kijárt, letaposott út belefér.
Tavak, kilátók stb.
https://piktor.hu/025939-polif...