Ja,persze,en meg aszt mondtam hogy a forradalom nem bekes,a dikti bekemenyit,a proletar is,mindenki hanyatthomlok vesz fegyvereket,az orszag meg egy elhetetlen romhalmaz lesz.
Mindig ez a vege.
Esetleg lesz egy kis cshipuhi utan valami torekeny demokraciafele ami bukdacsol egyik kormanyrol a masikra,mer az istenaldotta nep belekap az izebe,es egyre gyorsabban buktat.De jobb sosem lesz.
A legtobbszor megelegeli valami erosebb tabornokfele es lesz belole dikti.
Par dikti meg addig van amig vegelgyengul.Ritka de van ilyen is.
A lenyeg hogy a nepnek ez sose jo.Csusznak lefele.
Menekült volna ha az oroszoknak nem kéne a kikötője, de kellett így kisegítették a többi sem volt hosszútávu sikersztori andiktiknek mert a végén akinek sikerült megúszni azok nagyrésze nem élt annyira jól, de itt nem azzal kezdtük, hogy a diktik mindig győznek hanem, hogy manapság a dikti-forr ciklusok nem húzódnak emberöltőkön át hanem egyre rövidebb ideig tartanak ezért a diktiség sem egy nyugdíjas szakma manapság. 😁
a változásokat sosem lehet kikényszeríteni, ehhez a népet kell olyan állapotba hozni hogy igényelje és végrehajtsa a változást
a nép eg idióta szóval amit szeretne az ritkán jó
remek példa erre castro....
Dehogy menekülnek,asszad is megvan,bidé is ott alszik a helyin. 😆
Jo hát közben az áldott níp szétcsesz mindent maga körül.
Dél amerika sem egy sikersztori a chileiek is sokáig irtották egymást,a nicaraguaiak.
A Pol Pot is leölt pár millónyi kambodzsait a tökéletes kommunizmus eszméje miatt és még sorolhatnám.
A kimzsongi is megvan még.
Végülis jó mert így lehetne negyedelni a népszaporulatot.
én erre olyan régen rájöttem hogy eddig még sosem voltam szavazni, és soha nem is fogok elmenni
egyszerűen teljesen értelmetlen tett, inkább elmegyek pecázni helyette
Az vegyesen sikerült, de annyi öröm azért vplt, hohy a górékat kinyírták vagy böribe kerültek és ott pusztultak az, hogy utána mi lett komoly elbaszás eredménye.
De, általában menekülnek és pusztulnak eleinte míg idegen segítséggel visszajönnek ha meg a forr győz akkor kitermelik az új elnyomókat, de legalább annyi elégtétel van, hogy az előzőek elhullnak. 😀
Azért van néha a népnek is jónapja.......olyankor sikoltozva menekülnek az elnyomók, igaz eddig mindig visszajöttek vagy másokra cserélődtek, de az ilyen ciklusok egyre sűrűbben váltogatják egymást.
a demokráciában az szopatja meg a népet aki okos és gazdag
a diktatúrában meg az szopatja a népet aki erős és gazdag
a nép mindig szopik, a különbség csupán annyi hogy a demokráciában lehet erről beszélni, a diktatúrában pedig nem
Zoli igazad van,és ne hasonlítsa senki a egyiket a másikhoz.Mert ez a hintáztatás csak az ellenzék részéről van. 🤔Amit csinál az egyik, azt nem a másik.Ne keverjük a hiteltelent a hitelessel,hogy úgy nézzen ki mintha minden mindegy.Egy túrót, és nem a lónak a faszát.
Nincs értelme,bárki szavazhat hercehurca nélkül konzulátuson a lakóhelye szerinti országban.
Meg is tették 18 ban majdnem 270e en.
Az utaztatás és egyebek akkora költség hogy nincs értlme.
Ukránok és egyébb nemzetiségek lakcímbejelentése a járművásárlások miatt van leginkább.
Az is hülye aki utazik egy ezrest hogy leadja a voksát.
De ha igen,tetszettek volna jobban bánni a külhoni magyarokkal és lehetett volna még szavazatot szerezni tőlük.
De inkább megy a hergelés a 3 milló románnal meg az utaztatott fideszbérenc szavazókkal.
Csak a bogyó félék hörögnek emiatt.
Nem nyaltam be, általánosan értettem.
Senki, és egyik párt se utaztasson be "ál" szavazókat!!!!
Se a Dk, se a Fidesz ......!!!!
Így remélem egyértelmű?!
Ahh,en csak azt latom hogy benyaltad a dk aldozatos munkajat,amivel a hataron tuliakat basztatja a szavazas miatt.
Pedig nagyon nem mindegy ki hogy all hozzajuk,segiti oket vagy ilyen ha nem el itt akkor szarunk ra mentalitas a jellemzo.
Asszem fegyor mondta hogy inkabb legyenek jo szlovakok meg romanok.
Mindig ez a vege.
Esetleg lesz egy kis cshipuhi utan valami torekeny demokraciafele ami bukdacsol egyik kormanyrol a masikra,mer az istenaldotta nep belekap az izebe,es egyre gyorsabban buktat.De jobb sosem lesz.
A legtobbszor megelegeli valami erosebb tabornokfele es lesz belole dikti.
Par dikti meg addig van amig vegelgyengul.Ritka de van ilyen is.
A lenyeg hogy a nepnek ez sose jo.Csusznak lefele.
a nép eg idióta szóval amit szeretne az ritkán jó
remek példa erre castro....
Jo hát közben az áldott níp szétcsesz mindent maga körül.
Dél amerika sem egy sikersztori a chileiek is sokáig irtották egymást,a nicaraguaiak.
A Pol Pot is leölt pár millónyi kambodzsait a tökéletes kommunizmus eszméje miatt és még sorolhatnám.
A kimzsongi is megvan még.
Végülis jó mert így lehetne negyedelni a népszaporulatot.
egyszerűen teljesen értelmetlen tett, inkább elmegyek pecázni helyette
Oszt annyi.
Van rokonom,aki nyiltan szavazott torgyira!!!
Már mindent is láttam! 😁
Eccer még szavaztam csurkára is. 😀
Jól sikerült az arab tavasz nevű demokrácia import is. 😆
a diktatúrában meg az szopatja a népet aki erős és gazdag
a nép mindig szopik, a különbség csupán annyi hogy a demokráciában lehet erről beszélni, a diktatúrában pedig nem
Csak tagadják.
Na jó, próbálják tagadni 😅
akkor most ezen miért lepődik meg mindenki?
Meg is tették 18 ban majdnem 270e en.
Az utaztatás és egyebek akkora költség hogy nincs értlme.
Ukránok és egyébb nemzetiségek lakcímbejelentése a járművásárlások miatt van leginkább.
Az is hülye aki utazik egy ezrest hogy leadja a voksát.
De ha igen,tetszettek volna jobban bánni a külhoni magyarokkal és lehetett volna még szavazatot szerezni tőlük.
De inkább megy a hergelés a 3 milló románnal meg az utaztatott fideszbérenc szavazókkal.
Csak a bogyó félék hörögnek emiatt.
Senki, és egyik párt se utaztasson be "ál" szavazókat!!!!
Se a Dk, se a Fidesz ......!!!!
Így remélem egyértelmű?!
Pedig nagyon nem mindegy ki hogy all hozzajuk,segiti oket vagy ilyen ha nem el itt akkor szarunk ra mentalitas a jellemzo.
Asszem fegyor mondta hogy inkabb legyenek jo szlovakok meg romanok.
Te is ugy latod?