Köcsög burzsuj vagyok, így mind a kettőt 😁 Tesla az enyém lesz, Zoe az asszonyé.
Teslát 2022 márciusra hozzák, a Zoe-t meg 2022 júliusra ígérték és nem kecsegtettek semmi jóval, mert én már az idei CO2 kvótán felüli darabot rendeltem, ezért volt meglepő, hogy sürgősen át akarják adni. Hétfőn megyünk papírozni.
Ha meglesz már adom is el a Priust, mert most többért megveszik, mint ahogy én vettem, aztán amíg megjön a Tesla a Leaf-el járok.
Izgalmas lesz, hogy fél évig a Zoeval tudunk csak messzire menni, mert nem annyira optimális ehhez. 😁
Akkor pofázhat a büdös ribanc.
Az, ekkora háza van mert megdolgozott érte, az engem különösképpen nem érdekel. Ha ennyit keresett és ezt vette, az ő dolga. De az, hogy így él, és ebből azért lehet arra is következtetni ami nem is látszódik a fényképeken, akkor kicsit visszás, hogy ő az ökológiai egyensúlyról meg a járványokról pofázik...
Feküdj bele kényelmesen, szádban egy könnyűbúvár csutorával ami kilóg valahol a kocsiból, a "hézagot" meg fújd ki purhabbal. Ha szépen megkéred, akkor nejed biztosan segíteni fog! 😆
Haveromnak aki Ini formával bír csak 160 körül annak nem, -15-ben nem kapcsolja be a fűtést ( kamionban alszik) nehogy megfulladjon hanem ablak kissé leengedve a takaró lecsúszva horkol mint állat......minden évben van olyan új kolléha aki lefényképezi mert nem hiszi. 😁
Ööööö.........ifa egyedül megtolva, felugorva a fülkéne 2-be bekurva éa kuplung fel.......egy mai common rail vagy pd-s nem sikerülne mert kell pár fordulat mire a comp. kiszámolja mit kell csinálni, de a full manual az első negyed fordulatra indult, trabit toltam kútig járdára fel-le kb 2 km-t a kútig miközben az akkori feleség a fiammal hátul bent ült.......igaz voltam kb. 23 éves.
Ööööööö....én fehér párti vagyok mert dolgoztam sárgáknak eleget ahhoz, hogy azt szwressem, hogy ne ők legyenek a mi uraink, igazából nem is igazán értem miért van ez a nagy sárgaimádat, csak azért mert utáljuk az usát és a nyugatot? .......és akkor nem azt kéne megváltoztatni amit bennük utálunk hanem a sárgákat a nyakunkra ültetni?
itt fekszek hátul, körben üveg
ha kint 10 fok akatt van csak úgy zuhan a pofámra a hideg
igaz hogy most 13 fok van de kibaszott komfortos a beltér
kívül belül papír csak véd valamit
ha bent 8-10 fok lesz a kinti 2-3 helyett megérte mert 6-8 fokig elvagyok
5 alatt indul a cidri ekkor kár majd lefagy az orrom meg fázik a szemem
Az enyémet a köcsög évfolyamtársaim tették arrébb, de sajnos nem csak a hátulját: betették két fa közé szépen, elöl 10 centi, hátul 10 centi, aztán ott röhögtek a járdán 20 méterrel arrébb.... 😂
Teslát 2022 márciusra hozzák, a Zoe-t meg 2022 júliusra ígérték és nem kecsegtettek semmi jóval, mert én már az idei CO2 kvótán felüli darabot rendeltem, ezért volt meglepő, hogy sürgősen át akarják adni. Hétfőn megyünk papírozni.
Ha meglesz már adom is el a Priust, mert most többért megveszik, mint ahogy én vettem, aztán amíg megjön a Tesla a Leaf-el járok.
Izgalmas lesz, hogy fél évig a Zoeval tudunk csak messzire menni, mert nem annyira optimális ehhez. 😁
https://www.google.hu/search?q...
Akkor pofázhat a büdös ribanc.
Az, ekkora háza van mert megdolgozott érte, az engem különösképpen nem érdekel. Ha ennyit keresett és ezt vette, az ő dolga. De az, hogy így él, és ebből azért lehet arra is következtetni ami nem is látszódik a fényképeken, akkor kicsit visszás, hogy ő az ökológiai egyensúlyról meg a járványokról pofázik...
kb 20 fok van bent
de én ettől keményebb vagyok
a lustaság eléggé jellemző rám
ingyen volt a papír, egyik cégtől hordom anyáméknak fűteni, aztán párat kihoztam
megromlani nem fog mert úgy is áztatva lesz
ha kint 10 fok akatt van csak úgy zuhan a pofámra a hideg
igaz hogy most 13 fok van de kibaszott komfortos a beltér
kívül belül papír csak véd valamit
ha bent 8-10 fok lesz a kinti 2-3 helyett megérte mert 6-8 fokig elvagyok
5 alatt indul a cidri ekkor kár majd lefagy az orrom meg fázik a szemem
Szoval hanyagoltam.