Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább országúti szottyogás, de volt nullás 110-120 meg pici 140.
Kb ennyit evett 3 140-es franciaággyal és 6 kanapéval kimaxolva a 15 kobmetert.Igaz akkor max 120 az M6 on.
mer gondolom nagy köbcentis benzines. Azok nyelik befelé a benyát. Szar 1,8 benzin bármilyen autó városba simán benyalják a 12-14 litert.
Ezek a környeztekímélő benzinesek(gondolkodós) Az euró 6-os adblús-ok amelyikek elvegetálnak 6 literből és már zéró a kbocsájtásuk na azok az üldözendő rákkeltős dobozok amiket tiltsuk ki mindenhonnan 😂
fogalmam nincs, nekem anno ennyit mondott a gazdája
lehet az alapokat neki kellett megcsinálni, de az biztos hogy elvitték a tartályt miután nem rendelt
ha ezek meg vannak pakolva és nem túl nagy a pilóta lába, elég neki a 100-as tempó akkor 10-ből kijönnek.
Nálunk tanyavilágba a még működő sertéstelepen volt ilyen. Nagyon máshol már én sem látok. Azért egy ilyen tartálynak van némi letelepítési költsége, hisz eleve kell egy olyan platz, ahol nincs éghető anyag. Általában beton alapra teszik a tartályt, körbeszórják murvával meg még be is kerítik. Ennek a telepítésnek ki állja a költségét? Vagy ha éves szinten x mennyiségre le van valaki szerződve akkor ezért nem kell fizetni?
nekünk ennyit eszik a verso ha nem nagyon kergetjük
Alapjárati fordulat pompás(meghajlás) fogyasztás jó, bár nem tudom milyen üzemben átlagolta a 100km-ert. Az tiszta sor,hogy üresen terhelés nélkül.
apám egyik munkatársa 3 napig fűtött aztán a hét további napjain nem kellett
annak akkora volt a kemence ajtó hogy az mtz befért
olyan boldog voltam amikor kész lett mert vitte a szőlőből a venyigét és nem kellett baszkódni vele
de ismerek olyat aki nádasokat vág és avval fűt, csinált nádvágót ami kévéz
ha van ingyen vagy nagyon olcsón anyag akkor ennek a módszernek nincs párja, egy hibája van ha nem vagy gépesítve nagyon melós
Hát, ja. Okosban így tényleg jobb lehet, mint a tűzifát behordani.
De most kíváncsiságból holnap megkérdezem, hogy nekünk mennyiben van.
Már ha marad erőm kérdezni, mert az üdülőben a stéget ki kell hordanunk társadalmi munkában, és jól járunk, ha a bogrács csak az alapanyagba kerül.
Kollégának is volt, de amikor megemelték ő is visszatért a fatüzelésre, később a hőszivattyúra.
Csak meg lett forrasztva a szolenoid vezeték, a csatlakoznal.
Szállodást ismertem aki tartályos gázról üzemelt, merthogy a környéken nem volt semmi. Se villany, se gáz, se telefon.
Őt is beetették az elején hogy olcsó, aztán megemelték. Előtte gázolajról ment.
Aztán kibaszott a rendszerrel, mert szlovákoknál jóval olcsóbb a tartályos gáz, és onnan hozatja azóta.
Rékötötted az olajnyomásra, ahogy Ini mondta? 😆
Nincs csekkendzsinn. 😁
és ez mé fontos?
Majdnem.
Nem.
Nekimész a kapunak!
Talán. Na, ezzel siker.
Nekünk egy telephelyünkön van még, de csak kényszerből.
én nem tudom hogy van, de a biztos hogy kb sehol nem átni már felénk ilyen fűtési megoldást
külterületi házaknál elég sok helyen kemence+bazi nagy puffer tartály a divat, és mindenféle gizgazzal-nyesedékkel, venyigével, tuskókkal fűtenek
Közben utána olvastam, évi 500 kg rendelés kell, mert ha ennyi nincs, akkor majdnem egy százas évente a bérlése a tartálynak, illetve a gázártámogatás talán nem is érvényes erre a megoldásra.
Faszé nem lehet kepet feltolteni?
régen ez úgy volt hogy megkötötted a szeeződést hogy minden évben x mennyiségre van szükséged, ekkor ekkora tartályt telepítettek és amíg megvetted azt a mennyiséget addig ott volt a tartály "ingyen"
egy ismerős mindig töltögetett ismerősöknek gázpalackot mert nem kellett az a mennyiség amire szerződött és kezdeni kellett a gázzal valamit, oda jártam kocsit is tankolni
igazándiból nem szerettem mert sokkal lassabb volt mint a kúton a kis szivattyúval
és nem volt annyival olcsóbb hogy ott álljak 20-25 percet