Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...szarostalpú masiniszta(fetrengős)
Ez megint furcsa(gondolkodós) én meg 1 értelmes beoltottal nem találkoztam eddig(fetrengős)
Így vagyok én is.A valóságból tájékozódom.Továbbra sincs a környezetemben olyan aki a koronától meghalt.Ellenben olyan van aki az oltás hatására meghalt,kómában van,rendszeresen rosszul van mert ingadozik a vérnyomása(ő konkrétan az anyám)van olyan aki azóta nem tud szoptatni és még sorolhatnám.
? hogy, hogy honnan? Ezen mit nem tudsz? A szilveszteri adásban bemutatták(kezeit széttáró) Megforgatják a kereket és minden napra kihúznak belőle 1 számot amit bemondanak(kezeit széttáró)
Nem voltam koronás,nem voltam idősotthonba sem kórházba.Nem voltam sítúrán és nem voltam repülős nyaraláson.Szóval én semmiféle bajt nem hoztam és adtam sehol senkinek.
én sajnos tudok néhány példát a környezetemből aki az oltás után lett szarul és azóta is úgy vannak. Én annak hiszek amit látok és nem azoknak akik propagandából beszélnek(kezeit széttáró)
Vagy napokkal.Ugye?
Ne élj álomvilágban,egy végstádiumos rákos beteg nem él évekig,de sokszor még hónapokig sem.
ennek sohasem lesz vége nem cél az,hogy véget érjen(ujjával nemet mutató)
Ők idősotthonban, vagy kórházban éltek, és onnan nemigen mozdultak ki. "Ti", egészségesek hoztátok nekik haza a bajt olasz és osztrák sítúrákról, meg repülős nyaralásaitokról a világ minden részéből. Gondolkozz!
Hát ebben csak az a durván furcsa, hogy az oltatlanok sem hullanak mint a legyek(fetrengős) Néha van aki észreveszi, hogy átesett a betegségen de sokan még ennyit sem(fetrengős) ti azért remélem oltjátok magatokat évente legalább 3*-4* 😂
nem hinném(ujjával nemet mutató) az olasz az nem az a dolgos fajta(ujjával nemet mutató) segélyként fognak annyi pénzt kapni, hogy vígan eléldegélnek. (kezeit széttáró) A migráncsok akik 20 millióan telepedtek már le ott alanyi jogon több mint 1000 jurót kapnak. Mielőtt elkezdenétek rajta vitatkozni az olaszt,hogy nem kell munkába menni nem igen hatja meg. A segélye több lesz mint a fizetésetek(fetrengős)
Hónapokkal vagy évekkel később. Akár most is élhetnének még.
És annak a 3%-nak hány %-a rendelkezett olyan alapbetegséggel amiben amúgy is meghalt volna?
Azért annyira ne ferdítsünk hogy ez a 3% makkegészséges ember volt.
gondolom igen olyan 1200 körül(kezeit széttáró)
Nos pont a biorobotoknélkül áll(még) meg az élet. Egyébként te is 1 vagy közülük(kezeit széttáró)
ja(meghajlós) kerüljük az adófizetést(gondolkodós)
Magyarországon az igazolt fertőzötteknek több mint 3%-a bevallottan meghalt.
azt nem tudjuk csak azt, hogy ki nem fog tudni pénzt hagyni a gazdaságban(fetrengős)
szerintem ez teljesen szervezetfüggő. Erre nincs egzakt szám. Ami a tény, hogy kb a fertőzötteknek 0,01%-a lesz szarul amikor benyeli a beetgséget. Ennek töredéke kerül lélegeztetőre. Ezért nem is értem a felhajtást a vírus körül. Illetve értem csak akkor én vagyok az összeesküvés elméletek szövője(kezeit széttáró)
ezt nem bánnám már ha itt is bevezetnék(meghajlós) Vennék 1 fasza kanapét eljárnék inihez gyakornoknak, hogy kell 24 órából 20-at fetrengeni rajta(kezeit széttáró) Kioktatna mire figyeljek, hogy nem fexem el a végtagjaimat a nyakamat, mikor, hogy forduljak stb. Ha legalább egy kezdőszintig eljutok 1 hetes kurzus alatt a haladó szintet kifexem egyedül is(fetrengős)
Haladni kell a korral.
én ismertem olyat akik így csinálták csak még zsigulival(fetrengős)
Miféle bizonyítékok?Amit a tv-ben látsz?
Mondjuk hát el itt újra és egyértelműen: a világkiállítás összköltségvetése − hiszen négy helyszínről, Budapesten a HUNGEXPO-ról, Hatvanról, Keszthelyről és Vásárosnaményról, és egy többhetes rendezvénysorozatról beszélünk, a lovas Európa-bajnoksággal együtt − az eredetileg tervezett 17 milliárd forint körül lesz. A HUNGEXPO 55 milliárd forintból megvalósuló felújítása – helyesebben: teljes megújítása – abban az értelemben kapcsolódik a világkiállításhoz, hogy a most megújuló kiállítótér ad otthont ennek a rendezvénynek (ahogyan a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak is), ahogyan terveink szerint a következő években-évtizedekben még sok hasonló méretű és színvonalú rendezvénynek, kiállításnak is.

https://www.origo.hu/itthon/20...
hát most tudtam meg(fetrengős) Bár ez a kutatás is angliából ered(gondolkodós)
Ők állapították meg azt is, hogy mindenki meghal akik vizet iszik(kuncogós)