Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugodtan reagalj,en batoritalak.
Igen, és azt mondták hogy évek adott esetben tizévek kellenek hozzá. Na most akkor mi van?
Ki mit érdemel :-)
Kérilaci barátod ahogy engem degradál miközben a lehetőséget nem adja meg a reagálásra. Ez egy patkány viselkedés.
Nehéz is ilyen nagyon alacsony szintre lemenni. Az esőgilisztákkal is megpróbálhatsz beszélgetni, de nem fogod megérteni öket :-)
Aztán kitöl lennék elnyomva???
Bizony nem. A ti körötökben értelmes ember nem akar próféta lenni, sem megértett ember...
Dehogy...de legalább nem hülye biorobot vagyok, akinek már lassan dolgoznia sem szabad, hanem egy hasznos...
Igen, az a ti, bárkik is vagytok, mind hülye.
Igen. Mondták, akik csinálták, értenek hozzá.
Igen, tudománytagadó vagy, mert nem fogadod el amit mondtak, holott ök jártak egyetemre és áldozták az életük 20-30 évét arra hogy tudják mit mondanak.
Elnezest de nem tudlak kovetni.
A legnagyobb patkányság negatív véleményt formálni így ebben a formában ahogy ő teszi.
Jobban IS.
Elvesztegeti a tehetseget.
Nem csak a mai.Ő mindig felsőbbrendűnek érzi itt magát.A valóságban az ilyenek úgy élnek mint a pondrók,el vannak nyomva.
A mai napi írásai alapján, annak csak örülni kell, ha másik országba távozott!
Annyira a világ esze hogy el kellett mennie egy másik országba hogy életben tudjon maradni.Sokat nem kell adni a szavára.
Vigyázz, hogy fogalmazol a világ eszével folytatsz eszmecserét!
(Többnyire biorobotokról beszélünk) Mert te biztos többnek és külömbnek érzed magad bárkinél!
Ja,azt hogy te úgy gondolod hogy az a 10% munkanélküli mind oltatlan megint csak az ostobaságodat jellemzi.
Mi 100-an vagyunk összesen abból 35 van beoltva,most akkor ez milyen arány?Próbáljuk meg itt is bevezetni.
"Az oltóanyag minden alkotóeleme egy hét alatt távozik maradéktalanul a szervezetből..."
Ezt te honnan tudod?mert mondták?
És miért tagadnám a tudományt?Nincs nekem azzal semmi problémám,sőt........
Pontosan ezért cseng még mindig a fülembe a "régi" időkből hogy bármilyen vakcina amit előállítanak több év,tíz év kell hogy biztonságosnak lehessen mondani.Eljárástól függetlenül.De ettől eltekintve engem nem zavar hogy te vagy bárki más oltatja magát,én sem azért nem teszem mert tartok tőle(amúgy sokkal inkább hiszem hogy valami semleges ártalmatlan lötty van benne),csak szimplán nincs rá szükségem.
Mit hogyan? Tudom, hogy Olaszországban 70% oltott. A maradék 30% nem. Van 10% munkanélküli, az szinte biztos hogy ugyan az a halmaz tagja mint a 30% oltatlan. Én még nem találkoztam értelmes oltásellenessel, csak olyanokkal akiket elötte is egy idiótának tartottam. Szóval marad 20% aki eldönti hogy csatlakozik a 10% munkanélküli söpredékhez, vagy belátja hogy eddig hülye volt. Ebbe nem roppan bele semmilyen gazdaság sem. Ez a 30% jó ha az ország GDP-jének 1%-át adja, de inkább csak a pénzt vihetik...
De mégis hogyan?
Mert buta vagy. A te dolgod.
Igen, a maradék millió között...
Az oltóanyag minden alkotóeleme egy hét alatt távozik maradéktalanul a szervezetből...
Ez tény.
hogy te tudományt tagadsz, azzal értelmes ember nem tud mit kezdeni és érvek sem érnek ellene semmit...