Ja...Minden országban, minden nép minden tudósa, összefogott, és mind hazudik.
Van ennél lejjebb?
Igen, aki így gondolja, azokat tényleg elzárnám a többi ember elöl valahova ahol maguk között lehetnek...
Akik esetleg azt mondják amit mondaniuk kell hogy a magadfajták szépen bekajálják és 10év múlva mennek évi 30 oltásra mert azt mondjạk kell hogy életben maradj.
Ha szerinted lényegtelen, hogy orvosprofesszorok "kísérleteznek" vagy éppen mondjuk éjjeliőrök, akkor szerintem ne feszegessük tovább ezt.
ja, nem is a kísérletezés a lényeg, hanem a kísérletezés adataiból levont következtetések.
Amúgy nem a politikai szúrta el, hanem ti, vagy mondhatnám a tefajtád. Az egyik fele azért tüntikézik, hogy mi az, hogy oltás meg kínai, meg kötelező, meg oltási kártya, a másik fele, hogy máshol "csak" ennyien halnak meg meg annyian, meg hullik a vakolat a kórházban, meg nincs elég orvos meg nővér.
De még ez SEM lenne baj, ha a két halmaznak nem lenne elég sok KÖZÖS eleme.
Ez a baj. És ezeknek a szerencséje, hogy nem én vagyok a király. Vagy a miniszterelnök.
Nem szabok én meg semmit, hol olvastál te ilyent! Mire ez a nagy felháborodás ezek a saját szavaid, amit te írtál másnak, érdekes itt már el tudtad olvasni?
Dehogy a sajátom. A tudomány álláspontját...Nagyon buta ember vagyok, én csak a nálam okosabbaknak hiszek, pl ebben a témában a járványkutatóknak, virológusoknak, gyógyszer, oltóanyag fejlesztőknek...
Hát az igaz, de most mindegy volt. A leves elment nyilván elég szerény, a második meg valami füzöld fözelék egy kis hussal. Na az azért nem volt bizalomgerjesztö izre sem.
Van ennél lejjebb?
Igen, aki így gondolja, azokat tényleg elzárnám a többi ember elöl valahova ahol maguk között lehetnek...
És ez sajnos családon belül is tetten érhető.
Sőt.
ja, nem is a kísérletezés a lényeg, hanem a kísérletezés adataiból levont következtetések.
Amúgy nem a politikai szúrta el, hanem ti, vagy mondhatnám a tefajtád. Az egyik fele azért tüntikézik, hogy mi az, hogy oltás meg kínai, meg kötelező, meg oltási kártya, a másik fele, hogy máshol "csak" ennyien halnak meg meg annyian, meg hullik a vakolat a kórházban, meg nincs elég orvos meg nővér.
De még ez SEM lenne baj, ha a két halmaznak nem lenne elég sok KÖZÖS eleme.
Ez a baj. És ezeknek a szerencséje, hogy nem én vagyok a király. Vagy a miniszterelnök.
Ez igen. 👌
Vagy ha van is, akkor illiberális? 😆
Sokszor keveset!
Nekem a kórházba egy kosár pogácsát hoztak annó, mert én a kórházi koszthoz nem nyúltam.
Moslék.