Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szétnéztek.....
Ja...Minden országban, minden nép minden tudósa, összefogott, és mind hazudik.
Van ennél lejjebb?
Igen, aki így gondolja, azokat tényleg elzárnám a többi ember elöl valahova ahol maguk között lehetnek...
Akik esetleg azt mondják amit mondaniuk kell hogy a magadfajták szépen bekajálják és 10év múlva mennek évi 30 oltásra mert azt mondjạk kell hogy életben maradj.
Végülis műtét volt, vagy csak utántöltöttek mint a kopott, olajfogyasztó motorokba?
Sajnos ez nem vélemény, ez a tapasztalat.
És ez sajnos családon belül is tetten érhető.
Én mindent megettem, amikor a sérvműtétem volt.
Sőt.
Ha szerinted lényegtelen, hogy orvosprofesszorok "kísérleteznek" vagy éppen mondjuk éjjeliőrök, akkor szerintem ne feszegessük tovább ezt.
ja, nem is a kísérletezés a lényeg, hanem a kísérletezés adataiból levont következtetések.

Amúgy nem a politikai szúrta el, hanem ti, vagy mondhatnám a tefajtád. Az egyik fele azért tüntikézik, hogy mi az, hogy oltás meg kínai, meg kötelező, meg oltási kártya, a másik fele, hogy máshol "csak" ennyien halnak meg meg annyian, meg hullik a vakolat a kórházban, meg nincs elég orvos meg nővér.

De még ez SEM lenne baj, ha a két halmaznak nem lenne elég sok KÖZÖS eleme.
Ez a baj. És ezeknek a szerencséje, hogy nem én vagyok a király. Vagy a miniszterelnök.
Nem szabok én meg semmit, hol olvastál te ilyent! Mire ez a nagy felháborodás ezek a saját szavaid, amit te írtál másnak, érdekes itt már el tudtad olvasni?
Oda is kiszállít a futár 😉
Azt csinálok amit én akarok, ki a fasznak képzeled megad, hogy másoknak megszabd hova és mit írhat?
Alakulgyűjtik be szépen a hülyéket!
Dehogy a sajátom. A tudomány álláspontját...Nagyon buta ember vagyok, én csak a nálam okosabbaknak hiszek, pl ebben a témában a járványkutatóknak, virológusoknak, gyógyszer, oltóanyag fejlesztőknek...
Tudomány tagadás...Már megint...
Akkor azért éled annyira itt a politikát.
A kertet már meglocsoltam, a kocsit lemostam, szerintem már JÁR az ebéd. De még nincs kész...
Hát, nálunk sincs demokrácia.
Amíg politizálsz, nem is adnék. 😅
Én még nem kaptam ebédet..... 😭
Egy ebédből politika.
Ez igen. 👌
Ott SINCS?! 😂
Vagy ha van is, akkor illiberális? 😆
Ne finnyákolj, ott nincs demokrácia 😃
Ritkán egyezik a véleményünk, de ebben most teljesen egyet értünk.
Hát az igaz, de most mindegy volt. A leves elment nyilván elég szerény, a második meg valami füzöld fözelék egy kis hussal. Na az azért nem volt bizalomgerjesztö izre sem.
Úgy is kell!
Sokszor keveset!
Nekem a kórházba egy kosár pogácsát hoztak annó, mert én a kórházi koszthoz nem nyúltam.
Moslék.