Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Javulgatok, ha a bélmüködés vsszaállna akkor hét elején kivágnak innen. Ami nem volna baj, merthát annyira nem fog a hely.
Javulsz valamennyire? Mondtak valamit a hazaengedésről?
Irtam is, hogy nincsenek tudatában. Itt azért erröl már lekéstek, ott egy dinasztia épitette hosszu évtizedeken keresztül a boldog tudatlanságot elég nagy áldozatok árán.
Azért ezen jót röhögtem, mennyire jellemző volna ránk ha így lenne :"A legrégebbi magyar nyelvemlék tehát a Magyarságkutató szerint nem az „isȧ, por ës homou vogymuk”, hanem Üngür megbaszása."
https://telex.hu/tudomany/2021...
Még az első császárok között is volt aki növelte a birodalmat és adott a népnek is, de az egyeduralom előbb-utóbb mániássá válik. A diktatúra csak akkor jó ha a diktátor nem elmebeteg mint pl. Dubajban jelenleg, de ha majd egy rokona megörökli közel sem biztos, hogy ugyanaz lesz mint most.
Mondjuk Julius alatt még jó világ volt Rómában, csak az utána lévő kutyaütők züllesztették le, meg persze már akkor is a migránsok 😂
Rómában volt az szokás, hogy háború idejére diktátort választottak minden jogkörrel, de amint vége lett a háborúnak le kellett mondania és újra a szenátus kormányzott, ezt borította fel Julius Ceasar ténykedése ami hamar császárságba csapott át ami hosszú távon szétbomlasztotta a birodalmat.
Az is diktatúra.
A királyság a nyerő, megírták már.
Dehogynem jön be, melyik é-koreai mondta valaha is, hogy neki rossz? 🤐
Van a ket veglet, az altalaban nem jo. De a ket veglet kozott sok allomas van.
Valahogy észak koreában mégse jön annyira be, csak nem tudnak rola 😄
Persze, zsakutca, amikor azt hitte a kormany, hogy nem politikusoknak meg forumos madinisztaknak hisz a tomeg, hanem a sajat jol felfogott erdekuknek megfeleloen a szakembereknek. De ez zsakutca, tenyleg nem szabad az embereket agyni sajat maguknak iranyitaniuk.
A faszt 😂
(tapsolós) Na nem is számítottam más válaszra, az utolsó 3 szó lényegében meg is válaszol minden evvel kapcsolatos kérdést: "kapkodás, próbálkozás, zsákutca. (meghajlós)
Miért? Megkapta? 😲
Nem nálatok van a Covid-osztályon? 😲
Na még mindig ez megy?
Gondolom nem kell visszaolvasni 😆 csak annyit mondjatok hogy Pipifax írt? Nagy csodálója vagyok 😂
Mert képtelenek vagytok megérteni, hogy idestova kb. 100 éve nem volt világjárvány, tehát tapasztalat szinte nulla. Az, hogy a niggerek megkurták a majmokat és ebből kifolyólag elkaptak addig nem ismert betegséget, azt nem lehet egy- az egyben a nyugati világra mint tapasztalat ráerőltetni. És igen, éppen ezért van néminemű kapkodás, próbálkozás, vagy éppen zsákutca.
Ha nem maradt benn a stekklámpa, akkor már jó! 😆
Na, gyógyuljál! 👍️
Nekem nem.
Az nem kicsi, hasfalon?
Az legalább valós kritikát fogalmazott meg, igaz kicsit karcosan 😃
Itt minden 2-ik embernek értelmezési problémái vannak, mi lényegtelen? A "következtetés a lényeg" akkor ha már a fajtát szóba hoztad azt vonják le a te fajtád adataiból! Amúgy én támogatom a királlyá választásodat ha már ilyen vágyaid vannak!
Nem vettek ki semmit, nem rakrak be semmit csak csináltak egy husz centis szerviznyilást