80mrd? Még eddig 70-ről szólt a fáma bár az is hatalmas pénz. Van valahol egy tételes lista amin meg lehet nézni, mire költöttek el ennyi pénzt? Ebből egy összközművesített 2000-es lélekszámú falut bölcsistől, óvodástól iskolástól, templomostól, kocsmástól, házastól a nulláról fel lehetne húzni (gondolkodós)
szerintem meg tényleg lesz 1 jó film.(meghajlós) Nekem néhány haverom még volt a tv székháznál mert odavezényelték Őket kőrösről. Elég durva dolgokat meséltek. Szemkilövőből is ismertem 1-et. A volt osztálytársnőm férje volt mondjuk Ő már meghalt valami betegségben jó néhány éve. Szerintem jó film lesz. persze egyértelműen ennek most van itt az ideje, hogy leadják, tavasszal még ismételni fogják a választásokig(fetrengős)
Ez is beharangozott kivétel...itt dőlnek meg a tényszerű megállapitások. Bár itt valamiféle tisztítótűz még szerepet játszhatott. Aug20 meg alapból tűzijáték a vadászatin meg lehet tüzelni....tűz a virus keresztje....
miért erre a keresztény összeröffenésre kellett valami? Állítólag milliós embertömeg fordult meg itt a világ minden tájáról 1 hét alatt. Bár katolikusok között asszem nem terjed a vírus, mert hisznek istenben(gondolkodós)
Rohadt sokáig volt kísérleti atomrobbantás... gyakorlatilag nincs olyan, hogy bió termelés. Vajon mért van annyi rákos megbetegedés...
A legnagyobb állat az ember.
neked elindult a tik-tak(óranézegetős) 2 hét(puszit küldő)
hiába 25 alatti nem számít annak
A legnagyobb állat az ember.